Strojírna Kukleny: Zakázková výroba strojů i součástí, jako jsou převodovky, pohony či čerpadla
Potřebujete nejrůznější části strojů, jako jsou převodovky nebo čerpadla? Zakázkovou výrobou strojů i jejich částí dle požadavků zákazníka se zabývá Strojírna Kukleny spol. s r.o. Hradec Králové. Vyrábíme převodovky, elektromechanické lineární pohony, nerezová zubová čerpadla, jednoúčelové stroje a mnohé další. Zajišťujeme také montážní a servisní ...
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Servis a opravy - nápojářské a potravinářské stroje
Sháníte odborný servis či různé druhy opravářských prací pro vaše nápojářské a potravinářské stoje? Kvalitních řemeslníků není mnoho, a proto bychom si měli vážit i firmy Vladimír Jarůšek, která se specializuje na opravy a servis různých strojů v potravinářském i nápojářském průmyslu.
Technologie pro mlékárenský průmysl
Potravinářská oblast má velice blízko k průmyslové automatizaci. Jakmile se tato dvě odvětví spojí nebo propojí, vznikají nové technologie. Ty se týkají také mlékárenského průmyslu, který se v naší vlasti stále drží na vysoké úrovni.
Prodej, servis a půjčovna malé zemědělské, lesní, zahradní a komunální techniky
Kvalitní produkty, služby a servis jsou základem profesionálního přístupu k zákazníkům. V případě širokého sortimentu nejen zahradní techniky a elektrického ručního nářadí je skvělou volbou výběr u společnosti s tradicí Agroservis Holý s provozovnou v Moravském Krumlově.
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Laminace - ochrana dokumentů za rozumnou cenu
Uvažujete, jakým způsobem ochránit Vaše dokumenty tak, aby byly vysoce bezpečné a přitom za rozumnou cenu? Pak si přečtěte následující článek, v němž se dozvíte více o laminaci a speciálních laminátorech na doklady od společnosti HS TRADE a.s., která je specialistou na tuto problematiku s dlouholetými zkušenostmi.
Vlastní výroba náhradních dílů na zemědělské stroje dle originálu
Zemědělská technika je oblast, kde kromě prvotní investice musíme pravidelně vynaložit peníze i do údržby a náhradních dílů. Náhradní díl však nemusí být originál. Hledáte dodavatele alternativních náhradních dílů? V tom případě vám můžeme pomoci. Naše firma AGRIOLA s.r.o., se specializuje na výrobu náhradních dílů do zemědělské techniky. Díly ...
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
On-line partnerský portál pro snadné nákupy i informace z velkoobchodu Schachermayer
Schachermayer je velkoobchodní dodavatel pro řemeslníky, firmy v oblasti zpracování dřeva a kovu, průmyslui obchodu. Jedná se o rodinnou firmous dlouholetou tradicí (již šesti generací). V rámci neustálého zlepšování služeb pro své zákazníky dnes provozuje také on-line partnerský portál, který usnadňuje a zrychluje přístup k informacím o ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Zemědělské a lesnické stroje a další špičková technika
Kvalitní stroje a technika jsou součástí zemědělského, lesnického i stavebního odvětví. Bez nich by veškerá práce a přeprava byly mnohem složitější. Důležitá je však nejen jejich výroba a prodej, ale také opravy a servis, které vyžadují špičkové odborníky. Mezi ně patří i česká společnost B-AGRO Březová s. r.o.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Mobilní štípač dřeva pro vás palivové dřevo připraví raz dva
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování tohoto palivového materiálu. Vzhledem k ceně energií se spousta zákazníků vrací k topení dřevem, a proto jim mobilní štípač dřeva rozhodně přijde vhod. Společnost Palivové dříví Františka Slámy nabízí ty nejkvalitnější služby v tomto oboru. Už nikdy nebudete muset vzít do ruky sekeru, o vaše ...
Automatické štípače Sláma František Sláma
Plnobarevná tiskárna etiket VP700 - vysoká rychlost, vynikající kvalita, nízká cena tisku
Tiskárny etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi nejžádanější produkty v této kategorii patří plnobarevná tiskárna etiket VP700, kterou můžete využít, ať už potřebujete natisknout jednu nebo několik tisíc etiket. Výhodou této tiskárny je rychlost, kvalita tisku i nízká cena.
Přesné a rychlé průmyslové značení zajistí firma VABEX
Potřebujete označit či očíslovat součástky nebo celé produkty? Odborníkem na průmyslové značení je společnost VABEX s.r.o. Dodáváme nástroje pro průmyslové značení a působíme jako výrobce a prodejce také dalšího vybavení kovoobráběcích dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Katalog vrtaček Heltos, to jsou produkty, ze kterých si můžete vybrat to nejlepší
Společnost se nachází ve Slavonicích, kde započala svou výrobu strojů již před mnoha lety, ovšem konkrétní sloupové a stolní vrtačky se začínají vyrábět od roku 1972. Tento rok byl v mnoha krocích přelomový. V současné době se vyrábějí 4 řady vrtaček, které se dále rozlišují na různé typy.
HELTOS a.s.
Společnost Blumenbecker Prag má novou specializaci, zaměřuje se na off-line simulaci robotických pracovišť
Každým dnem se zvyšuje nasazování průmyslových robotů a robotických linek do nejrůznějších průmyslových odvětví a proto roste i poptávka po off-line simulacích. Vypracují návrh automatizačního projektu, vytvoří projekci, zaručují záruční i pozáruční servis.
Rozbitá kontejnerová nástavba či hydraulická ruka? Opravy zajistí CH + S servis
Hydraulická ruka, kontejnerová nástavba nebo hydraulické válce? To vše opravujeme ve společnosti CH + S servis. Již od roku 1999 vám nabízíme záruční i po záruční opravy hydraulických zařízení všeho druhu, jejich revize, montáže i prodej náhradních dílů. Ať už vás trápí nefunkční hydraulická ruka nebo hydraulické válce, neváhejte se na nás obrátit.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
CNC LINE 4 – software pro monitorování strojů
Vývoj a výroba moderní technologie jako jsou například CNC stroje, přináší s sebou také další skvělé možnosti, které zefektivní činnost, podpoří kontrolu a zvýší spolehlivost. A právě tímto směrem se ubírá a nové možnosti poskytuje výrobce moderních obráběcích CNC a dalších strojů, firma CZ.TECH Čelákovice, a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.
Moderní obráběcí stroje, automatizované výrobní linky a robotizovaná pracoviště – od návrhu po instalaci
Společnost CZ.TECH Čelákovice se už přes 15 let zabývá vývojem moderních obráběcích strojů. Pro své zákazníky koncepčně navrhuje sériové i jednoúčelové stroje a zařízení, automatizované výrobní linky i vysoce spolehlivá a produktivní robotizovaná pracoviště. Firma provádí také stavbu obráběcích CNC strojů a speciálních strojů včetně výroby ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Projektování farmaceutických provozů a speciálních zařízení pro obor zdravotnictví
Těmito službami se vyznačuje společnost Lab & Pharma, spol. s r.o., která je schopna vám zprostředkovat komplexní zajištění strojů a přístrojů pro odvětví zdravotnictví. Pohybují se v oblastech nejenom zdravotnictví a farmaceutiky, ale také mohou zajistit zařízení pro operační sály či jiné specifické laboratoře. Firma funguje již od roku 1991. ...
Bezpečnostní holografické samolepky s motivem na přání zákazníka nebo z katalogu
Autodestruktivní bezpečnostní holografické samolepky jsou efektivním pomocníkem pro každého, kdo bojuje s paděláním svých produktů, ať už se jedná o originální náhradní díly, vstupenky, abonentní karty či mnohé další výrobky. Pro ochranu dokumentů, tiskovin i zboží nabízí firma HS TRADE hologramy, bezpečnostní holografické samolepky, etikety, ...
Nosič výměnných nástaveb sníží náklady na přepravu v oblasti zemědělství
Přeprava komodit tvoří v oblasti zemědělské výroby významnou část nákladů. Pořizování specializovaných strojů, které nachází využití jen několik týdnů v průběhu roku, zemědělskou výrobu značně prodražuje. Společnost Porgest nabízí řešení v podobě nákladního automobilu, přestavěného na nosič výměnných nástaveb. Díky přestavbě bude vozidlo využito v ...
Dopravníky a montážní linky zaručí efektivitu výroby
Společnost FlexLink Systems je vaše cesta k úspoře času, energie a peněz ve výrobě. Dodává totiž přístroje a software, díky kterým plně zautomatizujete, a tím pádem i zefektivníte, výrobu. Naše řešení využijete v mnoha průmyslových oblastech. Tak na co ještě čekáte? Úspěch na vás čeká u FlexLink Systems.
Moderní štočky pro flexotisk s technologií FULL HD  Flexo
První,co každý konečný spotřebitel vidí, je obal. Nejen motivy, barvy a texty jsou nezbytnými prvky pro poutavý obal, ale také samotná technologie výroby tiskových matric je velmi důležitá. Naše nejnovější technologie FULL HD Flexo, je zárukou nejvyšší kvality fotopolymerních štočků pro moderní flexotisk obalových materiálů, kterou jako jediná v ...
Přeprava nebezpečných nákladů: Přestavby vozidel podle ADR
Společnost PORGEST se v oblasti nákladních vozů specializuje na valníkové plošiny, sklápěčové korby, přestavby vozidel pro přepravu nebezpečných nákladů dle ADR a další činnosti spojené s nejen nákladními vozidly. Montujeme hydraulické systémy, provádíme pálení plasmou a další úpravy vozidel. Například takové opravy tachografů jsou doslova náš ...