Čtečky dokladů urychlí práci na přepážkách a zamezí tvorbě front
Tvorba front není často nutná a lze jí jednoduše zamezit. Nevěříte? Pak se seznamte s funkčností čteček dokladů, které výrazně urychlí práci na přepážkách a jednoduše tak zamezí tvorbě front. Pokud i vy potřebujete zrychlit odbavení osob či například jednoduše automaticky získat knihu návštěv, jsou pro Vás čtečky dokladů tím pravým řešením. A ...
Kompletní zabezpečovací systémy ochrání vaše blízké i majetek
Chcete mít klidný spánek a udělat to nejlepší pro ochranu osob, majetku i celých objektů? Společnost 4M zabezpečovací systémy je profesionálem v oblasti dodávky a instalace zabezpečovacích a kamerových systémů. Mimo to se zabývá protipožární ochranou, počítačovými sítěmi a realizací jakýchkoliv slaboproudých rozvodů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Turnikety a vstupní branky pro přístupové systémy moderního vzhledu
V současné době je zejména na veřejně přístupných místech zapotřebí dbát na zvýšenou bezpečnost. K tomu mohou velkou měrou přispět i turnikety a vstupní branky po přístupové systémy. Systémy společnosti MAGTRADE s.r.o. jsou nejen propracované, ale také designově dokonalé.
Přístupové systémy ACS versus klasické mechanické klíčové systémy
Přejít na přístupový systém ACS nebo zachovat klasické klíče pro vstup do paneláku či bytového domu? To je otázka, kterou si v dnešní době pokládá řada bytových družstev a společenství vlastníků.
Přinášíme přirozenost a úsporu do každé budovy
Člověk žil v souladu s přírodou, ale postupně se z ní začal vyčleňovat. Vytvořil si vlastní prostředí, které je více či méně na přírodě závislé. Ale i uměle vytvořené betonové džungle potřebují přírodní rytmus, na který je člověk zvyklý. A právě proto je tu SAUTER.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Kamerový systém i zabezpečovací systém na míru pro Opavu a okolí
Kamerové a zabezpečovací systémy od společnosti 4M zabezpečovací systémy Opava vám pomohou chránit to nejcennější – vaši rodinu, blízké a samozřejmě i váš majetek. Pokud chcete mít i vy pod dohledem svůj byt, dům či firmu, obraťte se na nás. Poradíme vám, jaký kamerový či zabezpečovací systém je pro vaše účely nejvhodnější.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Silikonové hodinky s RFID čipem  - moderní identifikační a docházkové systémy
Moderní identifikační a docházkové systémy se vyznačují především jednoduchým ovládáním a rychlostí použití. Převážně pro klienty, kteří navštěvují bazény, wellness centra a další relaxační zařízení, jsou velkým přínosem systémy založené na RFID čipech.
IdentCORE s.r.o.
Samoobslužný platební terminál pro čerpací a plnicí stanice funguje nonstop
Samoobslužný platební terminál UNICARD je pro čerpací a plnící stanice výhodný po všech směrech. Obslouží zákazníka 24 hodin denně, je vybaven dotykovou obrazovkou a majiteli stanice poskytne dokonalý přehled o jednotlivých transakcích. Hodí se tak pro bezobslužné čerpací stanice i pro noční provoz čerpacích stanic s obsluhou. Kde tento platební ...
Vysokorychlostní kamery pro záznam a analýzu rychlých a krátkých dějů
Abyste mohli zaznamenat velmi rychlé nebo velmi krátké děje, potřebujete k tomu vysokorychlostní kamery. Kompletní sortiment vysokorychlostních a ultrarychlých kamer najdete u firmy Proxis, spol. s.r.o.. Pořídíte u nás základní modely pro každodenní provozní kontroly i kamery v rozlišení HD pro kinematografii nebo kamery pro nárazové zkoušky ...
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Měřící a řídící technika pro náročné aplikace polohování
Sháníte měřící a řídící techniku pro náročné aplikace polohování? Pak jste zde na správné adrese. Firma HEIDENHAIN s.r.o. se zabývá právě touto činností. Vyvíjí a vyrábí lineární a úhlové snímače, rotační snímače, indikace polohy a řízení pro náročné aplikace polohování.
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém
Ochránit majetek a osoby není jednoduché, kdy jste na to sami. Profesionální a kvalitní ochrana domů, bytů, firemních prostorů i venkovních spočívá v kvalitní zabezpečovací technice, díky které budete mít i za své nepřítomnosti objekt pod dohledem. A o kvalitní ochranu a zabezpečovací systém se postará firma MACOM SECURITY spol. s r.o.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Senzory, snímače i inspekční systémy zařídí firma Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Snímače, měřící zařízení a systémy vždy v nejvyšší možné kvalitě zajistí firma Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s.r.o. Snímače s vysokou přesností, infračervené snímače teploty, barevné snímače nebo zařízení pro měření rozměrů a systémů pro průmyslové aplikace. To vše se ukrývá pod slupkou této firmy a je toho ještě daleko více.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Zapouzdřené i otevřené lineární snímače pro vysokou přesnost obráběcích strojů
Rozsáhlé know-how ve vývoji a výrobě, orientace na zákazníky a na využívání měřících zařízení v praxi, neustálé inovace. Firma HEIDENHAIN vám přináší lineární snímače pro obráběcí stroje a průmysl patřící do naprosté technologické špičky. Díky zapouzdřeným, otevřeným, inkrementálním i absolutním lineárním snímačům HEIDENHAIN dosáhnete v průmyslové ...
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
Detektor úniku oxidu uhelnatého pomáhá předcházet fatálním nehodám
Hlásiče oxidu uhelnatého by měly být součástí každého prostoru, kde se využívá plynová karma. Ta má sice řadu výhod, pro které ji denně používá k ohřevu vody spousta z nás, ale je třeba dát si na ni pozor. Může se totiž stát, že z karmy začne unikat oxid uhelnatý, což je látka pro člověka velmi nebezpečná. Hlásiče oxidu uhelnatého od společnosti ...
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dosáhněte energetické úspory díky regulačním systémům
Efektivní regulace tepelných zařízení je velmi důležitá z hlediska finanční úspory. Každá firma by proto měla popřemýšlet nad investicí do moderních regulačních zařízeních, která se dokážou postarat o přenos informací mezi jednotlivými stanicemi a vyhodnocování informací z nich. S řízením teplárenských soustav Vám může pomoci zkušená společnost ...
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava