Prodej a servis zemědělské techniky na jednom místě, SYNPRO, s.r.o.
Hledáte zemědělskou techniku pro práce ve vinohradu, sadu, poli nebo komunální oblasti? Pak jste na správném místě! Společnost SYNPRO, s.r.o. vám nabízí široký výběr značkové zemědělské techniky, traktorů a malotraktorů. Nabízí také záruční a pozáruční servis zemědělské techniky v moderně vybaveném servisním středisku ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Měření a modelování hluku, akustické studie
Máte zájem konzultovat, změřit i snížit celkový hluk? Důležité je identifikovat zdroj hluku, analyzovat problém a následně připravit strategii a odborné řešení, které má za účel vytvořit individuální opatření. Na to však nebudete sami, protože svoje zkušenosti a odbornost vám poskytne společnost Greif-akustika, s.r.o. se sídlem v Praze.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Analýza kovových materiálů a slitin pomocí spektrometru DELTA PROFESSIONAL
Rychlá nedestruktivní analýza chemického složení kovových materiálů a slitin se používá v mnoha odvětvích a má široké uplatnění. Moderní spektrometry, mezi které patří např. model DELTA PROFESSINAL, se pyšní snadnou obsluhou a přesným vyhodnocením analýzy prakticky jakéhokoliv materiálu. Spektrometr je však velmi drahý, proto se jeho pořízení ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Instalace a montáže dřevozpracujících technologií pro průmyslové obory
Instalace, montáž a servis průmyslových zařízení jsou důležité činnosti, které vyžadují odbornost, zkušenost a kvalitu. Pokud hledáte firmu, která vám zajistí tyto služby na nejvyšší úrovni, měli byste se obrátit na SD Install, která je lídrem v oblasti instalace, montáže, přestavby a servisu průmyslových zařízení v České republice.
SD Install Gustav Schuh
NFC technologie: Jak proměnit svůj domov v chytrou domácnost
Chcete si zpříjemnit život v domácnosti a získat více kontroly nad svými domácími zařízeními? Pak byste měli vyzkoušet NFC technologii, která vám umožní ovládat chladničku, termostat, bezpečnostní kameru nebo cokoli jiného pomocí svého smartphonu nebo chytrých hodinek. NFC technologie je revoluční způsob, jak propojit své mobilní zařízení se svými ...
IdentCORE s.r.o.
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonát - vše nakoupíte pohodlně v naší nové hale
Firma GAVENDA s.r.o. disponuje rozšířeným sortimentem barevných kovů. V oblasti železářství a spojovacího materiálu jsou jedničkami. Zboží můžete zakoupit v jejich nové hale, ta obsahuje mnoho zajímavých výrobků. Firma působí v regionu Opavy a okolí, takže i v této oblasti najdete speciální prodejnu se spojovacím a dalším materiálem. Konkrétně se ...
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Moderní robotizovaná pracoviště - dopravníkové a skladovací systémy pro vyšší efektivitu
Maximálně robotizovaná pracoviště jsou nevyhnutelnou součástí každého průmyslového provozu, který má v budoucnu obstát před konkurencí. Firma TMT a.s. Chrudim nabízí kvalitní a dlouhodobé řešení automatických systémů, které jsou konstruovány na míru potřebám výroby a mají za cíl významně zefektivnit celý proces.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Svářecí technika – svářečky, plazmové řezačky
Svářecí technika patří k základnímu vybavení každé dílny, garáže či výrobní firmy, kde se pracuje s kovy. Proto je důležitá nejen bezpečnost při používání techniky, ale také kvalita tohoto vybavení. Nakupujte proto ve společnosti, která vybavení rozumí jako firma WELDPOINT s.r.o., Zakřany.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výkup barevných kovů a železa u JM - KOVY  za výhodné ceny!
JM - KOVY s.r.o. nabízí nejen komplexní služby v oblasti výkupu kovového odpadu a jeho ekologického zpracování, ale i pronájem kontejnerů pro ekologickou likvidaci odpadu, prodej starého hutního materiálu, demontáže a odkup konstrukčních celků a technický servis v oblasti údržby a oprav strojů, kontejnerů apod.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Navrhováním a instalováním systémů měření a regulace v oblasti vytápění, chlazení nebo vzduchotechniky, tím se vyznačuje společnost ELMAR group spol. s r.o.
Hledáte v oblasti řídící techniky toho pravého partnera? Pak se můžete obrátit právě na tuto firmu, která se řídí heslem, že každý problém má své řešení. Zajistí kvalitní vzduchotechniku, navrhnou projekt, nainstalují zařízení a provedou i následný servis.
ELMAR group spol. s r.o.
Čistící stroje a odmašťovací stroje pro strojírenské firmy
Nedílnou součástí strojírenství je vedle samotné produkce strojírenských výrobků také důkladná péče o stroje a zařízení, ale také o výrobky během jejich úpravy. Aby vše dlouho fungovalo, jak má, je potřeba mnoho součástí při strojírenských procesech čistit a odmašťovat. Ke správnému čištění a odmaštění jsou pak nutné čisticí a odmašťovací stroje ...
SUMMA spol. s r.o.
Vysoce kvalitní stroje pokryjí zpracování od mytí po konzervaci
Od firmy zastupující špičky v oblasti potravinářských technologií dostanete veškeré stroje a celé technologické celky pro zpracování všech druhů zeleniny, ovoce, bobulovin, luštěnin, masa i ryb. Seženete zde myčky, odpeckovače a odstopkovače, loupače česneku a cibule, krájecí a řezací linky na různé tvary, sušičky, kuchačky, filetovačky, ...
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Izolační panely pro stavebnictví i jiné využití vyrábí PSP Izoterm
Sendvičové panely pro stavebnictví, obytné kontejnery, chladicí či mrazicí boxy, automobilové nástavby nebo třeba izolace dodávek. Nejrůznější izolační panely vyrábí už od roku 1991 česká firma PSP Izoterm s.r.o. sídlící ve Vysokém Mýtě.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Naše nápojové automaty vám dodávají energii i relax
Ve společnosti Kavamat se nám povedlo nemožné. Dodáváme vám energii v práci a zároveň vám dopřáváme vaši chvilku klidu a relaxace. To vše díky našim kávovým nápojovým automatům, které během okamžiku vykouzlí delikátní kávu, která chutná i největším fajnšmekrům.
Kácení stromů rizikové a běžné profesionálně zajistí Král – zahradnické práce, Praha 5
Profesionální péče o zeleň s sebou přináší nejen samotnou výsadbu zeleně, ale také odstraňování nepotřebného. Platí to například při kácení stromů, kde je potřebné dodržet veškeré postupy a také bezpečnost. Při rizikovém i běžném kácení stromů se proto obraťte na firmu Král – zahradnické práce s.r.o., Praha 5.
Vysokozdvižné vozíky jsou nenahraditelnými pomocníky. Šetří zdraví, čas i peníze.
Chcete zvýšit produktivitu práce ve skladových či výrobních prostorách? Investujte do manipulační techniky, která zajistí bezpečnost pracovníků, ušetří spoustu peněz a má široké využití. Vysokozdvižné vozíky jsou v oblasti manipulační techniky dlouhodobě nenahraditelnými pomocníky. Společnost Moravia Manipul vám k nim dodá i komplexní služby.
Moravia Manipul, s.r.o.
Klimatizace a klimatizační jednotky včetně rekuperace Opava
Klimatizace patří k neodmyslitelnému vybavení nejen domácností. Důležitost klimatizačních jednotek se ukazuje především v letních měsících, avšak jejich neodmyslitelná úloha spadá i do zimního období. Moderní klimatizační systémy uplatňují rekuperaci, díky které je získávání tepla a jeho rozvádění po interiéru ještě mnohem efektivnější.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Ložiska, lineární vedení, řemeny a další produkty nejvyšší kvality
Sháníte strojírenské komponenty, jako jsou řemeny, kuličkové šrouby, ložiska, lineární vedení, kruhové vodící tyče a další? Obraťte se na společnost COROLL s.r.o., která je u nás výhradním distributorem špičkových výrobků předních světových producentů. Bohaté zkušenosti, odborníci v oboru a využívání moderních metod firmě přináší úspěchy a ...
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Čipové karty RFID – jednoduché řešení docházkového systému
Moderní systémy na otevírání a uzavírání na principu čipu přinášejí řadu velkých výhod. Jejich výrobou se zabývá společnost IdentCORE, která vyhoví všem požadavkům za velice krátkou dobu. Už druhý den můžete svým pracovníkům rozdat docházkové karty.
IdentCORE s.r.o.
Průmyslové centrální vysavače Beam Electrolux
Roman Rozsypal – EKOELEKTRO je firma, která poskytuje zastoupení pro celou Moravu, co se týče centrálních vysavačů. Centrální vysavač Beam Electrolux znamená vysokou kvalitu a zajištěné veškeré služby.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Důmyslné systémy šetří čas i peníze
Zabezpečovací systémy, které jsou instalovány v podobě elektronicky řízených turniketů a parkovacích automatů, ušetří mnoho času přicházejícím zákazníkům a také finanční prostředky do budoucna provozovatelům různých areálů nebo parkovišť.
ELVIS
Utěrky z netkané textilie pro nejcitlivější i každodenní využití
Maximálně účinné a zároveň vhodné i pro to nejcitlivější použití. Utěrky z netkané textilie Polytex® a Multitex® nepouští vlákna ani se netřepí, takže je možné bez obav tyto utěrky využívat i pro čištění těch nejchoulostivějších součástek, materiálů a zařízení.
ZVG CZ s.r.o.
Zubová nerezová čerpadla dvojího typu od firmy strojírny Kukleny spol. s.r.o.
Čerpadla se využívají především v potravinářském průmyslu. Společnost strojírny Kukleny nabízí dvojí provedení těchto čerpadel. Vyrábějí se v typových řadách ZMK a ZC. Tyto produkty mohou být dodány s elektromotorem nebo variátorem pro plynulou regulaci výkonu a to u všech typů zařízení. Variátor může být nahrazen frekvenčním měničem.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Výroba a vývoj EMC produktů, poradenství a měření v oblasti elektromagnetické kompatibility s ohledem na minimalizaci nákladů
Obor elektromagnetická kompatibilita (EMC) vyžaduje jednak hlubší teoretické znalosti z elektrotechniky, ale navíc i velké zkušenosti z praxe. Společnost SKYBERGTECH s.r.o. má s touto problematikou mnohaleté zkušenosti. Vyvíjí a vyrábí vlastní EMC produkty - sinusové a odrušovací filtry, tlumivky a transformátory, a to jak standardizované, tak na ...
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec
Vzduchotechnika jako zařízení pro úpravu a rozvod vzduchu do budov a místností a její účelem je nasávání venkovního vzduchu a jeho filtrace s následným odváděním vzduchu z vnitřních prostorů. O dodávku vzduchotechniky včetně montáže se postará firma Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba