Stavebniny Besta – Berný představují ideální a rychlý způsob, jak pořídit veškeré věci pro vaši stavbu
Rekonstruujete a potřebujete také stavební materiál? Obraťte se na širokou nabídku právě stavebnin Besta – Berný, které vám zařídí od zdiva, izolací, sádrokartónů všechno až po stavební chemii, pojiva či nářadí. Výběr je opravdu široký, jak značek, tak ostatních produktů.
Protihluková opatření pro snížení hluku v domech, výrobních halách, u silnic atd.
V dnešní hektické době je hluk prakticky všudypřítomný. Je třeba si uvědomit, že pravidelný pobyt v hlučném prostředí má nepříznivý vliv na naše zdraví. Neškodí pouze sluchu, ale může neblaze ovlivnit také psychiku každého z nás. Proto doporučujeme zaměřit se na kvalitní a funkční protihluková opatření, a to ve všech oblastech našeho života - od ...
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Výrobky proti proleženinám
Jakmile člověk zestárne, uvědomí si mnoho věcí. Třeba i to, že už zdraví nebude takové, jaké bylo ve dvaceti nebo třiceti. Jakmile se k tomu nabalí nějaké ty nemoci, pak je těžké žít, ale vždy kolem sebe máme rodinu a přátele, kteří nás mají rádi a kteří se o nás postarají.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Hydroizolace základů staveb i střech zajistí společnost Izolinvest Zlín
Kvalitní hydroizolace je důležitou součástí každé stavby. Toho si je dobře vědoma firma Izolinvest s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje hydroizolace střech i základů staveb. Zabýváme se také prodejem hydroizolačních fólií. Zbavíme vás tak problémů s vlhkostí jakékoliv stavby.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Výroba a dodávka konopné izolace
Kvalita prostředí, ve kterém bydlíte nebo pracujete, závisí také od použitých materiálů na jednotlivé stavební a další prvky. Třeba v případě tepelné izolace zajisté uvítáte možnosti, které jsou nejen kvalitní a splní svůj záměr, ale také vyhovující vašemu zdraví. O takovou izolaci se s přehledem a vysokou odborností a profesionalitou postará ...
Hydroizolace Freezteq vás zbaví vlhkosti jednou pro vždy
Trápí vás doma nadbytečná vlhkost? Tvoří se kvůli tomu ve vaší domácnosti plíseň a zhoršuje vzduch? Pak s nadbytečnou vlhkostí skoncujte jednou pro vždy! Společnost Nekap nabízí účinné hydroizolační materiály pro každého. Jsme výhradním distributorem materiálů Xypex a Freezteq v České republice. S námi nad vlhkostí vyzrajete.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Tlumiče hluku, akustické zástěny i protihlukové dveře pro dokonalé odhlučnění vašeho provozu
Kompletní protihluková opatření a zvuková izolace na míru? Přesně to nabízí společnost Greif akustika. Zajistíme měření a akustické studie, vyrábíme také kvalitní tlumiče hluku, akustické zástěny, zvukové izolace či protihlukové dveře. Pro malé i velké firmy v oblasti průmyslu i energetiky tak zajistíme vše od detailních projektů, přes konzultace ...
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.
Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.
Bentonitové těsnicí rohože EUROBENT
Společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. disponuje širokým sortimentem bentonitových těsnicích produktů. Tyto produkty se dají běžně použít na pozemní, inženýrské i vodní stavby. Bentonitové produkty najdou uplatnění tam, kde je potřeba hydroizolace, zadržení vlhkosti nebo také zúrodnění půdy.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Velkoobchodní prodej sádrokartónů a izolací po celé České republice
Zdeněk Kozák s.r.o. prodává produkty pod značkou KNAUF. Tato značka je velice známá v oblasti výroby sádrokartónů, fasádních systémů, izolací a veškerého stavebního materiálu. Hodí se pro výstavbu budov ale také pro jejich rekonstrukci.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Stavební firma v regionu Třebíč
Projektování, instalace, zateplování, klasické stavební práce, prodej stavebnin, výstavba krbových kamen nebo stavba novostavby, to všechno jsou služby, které každý den zahrnujeme do naší práce. Naše stavební firma Vesas s.r.o., působí v oblasti Třebíče. Zaměřujeme se na bytovou výstavbu a průmyslové stavby a máme za sebou již mnoho zrealizovaných ...
Bentonitové systémy jako hydroizolace nové generace
Ve stavebnictví je velké množství technologií, ze kterých můžeme vybírat. Samozřejmě by vždy mělo být naším cílem materiál co nejvíce zužitkovat a zajistit jeho trvanlivost. Jednou z oblastí stavebnictví, o kterou bychom se měli zajímat, je efektivní hydroizolace. Mezi těsnící systémy nové generace se řadí výrobky společnosti MEDIUM International. ...
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Teplovodní podlahové vytápění, které si zamilujete
V dnešní době množících se nákladů a neustále se zvyšujících cen je víc než příjemné, pokud se člověku podaří alespoň na něčem měsíčně ušetřit. Klíčem k objemnější peněžence a spokojenějšímu životu jsou energeticky úsporné technologie. A právě na takovém principu funguje i teplovodní podlahové vytápění Schlüter-Bekotec-System.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Nejlepší výrobci pěnového polystyrénu
Firma Sepas a.s. sídlí v Zašové, což je kousek od Valašského Meziříčí. Nacházíme se tedy ve Zlínském kraji, kde je nejzkušenější a nejlepší výroba pěnového polystyrénu. Pokud hledáte odborníky a špičku v oboru výroby pěnového polystyrénu, pak zvolte jedině společnost Sepas.
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
Celý sortiment a naše služby jsou vám kdykoliv k dispozici – stavebnictví Stavexa
Kompletní sortiment stavebního materiálu, včetně všech dostupných variant a služeb. Přesně tak by se dala charakterizovat firma Stavexa. Od základu až po střechu vám mohou pomoci s jakýmkoliv druhem stavebního materiálu.
Spolehlivá hydroizolace rodinných i firemních budov
Stavíte či rekonstruujete rodinný dům nebo průmyslové či administrativní stavby? Nezapomeňte si zajistit kvalitní firmu pracující v oblasti hydroizolace a tepelné izolace střech a budov. Důkladně a správně zaizolovaná střecha vám totiž do budoucna ušetří spoustu starostí a nepříjemností. Rodinná firma KST Membrane poskytuje vysoce odolné ...
Výroba polystyrenu s tradicí
Neexistuje snad jediná domácnost či firma, která by pěnový polystyren či polystyren EPS nevyužívala. Společnost Sepas vyrábí už více než 20 let kvalitní pěnový polystyren a zpracovává jej do bloků či tvarovek a výlisků. Počátky tradice výroby a zpracování pěnového polystyrenu na Valašsku však sahají až do roku 1967.
INTOZA Ostrava, to jsou pasivní domy pro úsporné a zdravé bydlení
Pasivní doma a stavby s nízkými provozními náklady umožní komfortní a zdravé bydlení. Začněte také bydlet zdravě a úsporně! Obraťte se na stavební společnost INTOZA s.r.o., která od roku 1992 působí v oblasti realizací těchto staveb v okolí měst Ostrava a Frýdek-Místek.
Stavební materiál - od tepelné izolace až po zdicí materiál a lepidla
Plánujete stavbu, renovaci či opravdu domu? Kvalita stavebního materiálu má velký vliv nejen na vzhled, ale převážně funkci celé stavby, a proto se nevyplácí volbu podceňovat. U naší společnosti Stavexa najdete stavební materiál, zdicí materiál a další produkty pouze v té nejvyšší kvalitě.
Dolur Stavebniny nabízejí stavební materiál i služby
Co nejširší sortiment stavebnin a k tomu kompletní servis. To je klíčem k úspěchu firmy Dolur Stavebniny na českém trhu. Díky firmě lze stavět i zateplovat a zároveň ušetřit spoustu prostředků. Téměř vše, co stavebníci potřebují ke stavbě domu, naleznou v sídle firmy v moderním a rozlehlém areálu ve Starých Čivicích nedaleko Pardubic. Firma ...
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice