Svatby na Zámku Zábřeh s kompletním servisem
Nádherná a přepychová svatba na zámku. Kdo by si to nepřál? Chcete mít svatbu ve výjimečném a romantickém prostředí? Možná je to jenom jednou za život, tak proč nevyužít možnosti mít svatbu na zámku? Zámek Zábřeh s.r.o. je pro svatbu jako stvořený. Umožňuje obřad přímo v centru luxusního zámeckého prostředí. Zajistíme k tomu také kompletní servis.
Výroba nealkoholických nápojů, chutných limonád a lahodných sirupů
Limonády ZON takzvané ZONky se vyrábí již mnoho let a díky této dlouhodobé tradici mohou i starší lidé zavzpomínat na své dětství a připomenout si tu pravou chuť, kterou mělo jejich mládí.
Bylinné sirupy, likéry, tinktury, čajové směsi i přírodní kosmetika vyráběná tradičními postupy řádu Benediktinů
Klášterní officína navazuje na tradici středověkých klášterních lékáren a díky tradičním postupům výroby přináší originální a zdravé bylinné sirupy a dochucovadla nejen pro vaši kuchyň, ale také zajímavé kosmetické produkty, které se budou vyjímat ve vaší koupelně. Řadu přírodních produktů, jako jsou například bylinné sirupy, bylinné likéry či ...
Výroba léčiv, doplňků stravy a kosmetiky
Léčiva, kosmetika, různé doplňky stravy a další přípravky podléhají přísným kritériím v oblasti technologických a hygienických norem a také vyžadují potřebnou certifikaci. Čeští výrobci, mezi které patří také Galenická laboratoř Ostrava, náleží mezi farmaceutické špičky. Splňují veškeré požadavky a přísné podmínky pro co nejkvalitnější výrobky, ...
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Rozvoz potravin nejen pro Prahu a okolí zajišťuje Z-market – Food Delivery Service
Široký výběr potravin, pohodlný nákup online a spolehlivý servis. To je společnosti Z-market, která nabízí rozvoz potravin těm, kteří z časových nebo zdravotních důvodů nemají možnost vyrazit na nákupy. Rozvoz potravin vám šetří čas i pohonné hmoty, proč toho tedy nevyužít?
Rozvoz potravin až k vám do domu? Je to možné!
Nakupovat potraviny online je velmi pohodlným, příjemným a navíc finančně výhodným způsobem, jak zajistit rodině vše, co je aktuálně třeba. Kdo by si nechtěl ušetřit čas, a zbytečné nervy při nákupech v přeplněných supermarketech? Zásilková služba Z-market vám k výhodám nákupu potravin online navíc nabízí rozvoz potravin až k vám domů či do ...
Internetový prodej potravin a dalšího zboží
Nákup potravin a dalšího zboží patří ke každodenním činnostem, na které není vždy čas či nálada. Co byste však řekli na možnost nákupu a dovozu přímo k vám přes internet? Zmíněná možnost již není pouhým přáním, ale skutečností, o kterou se postará firma Z-Market; Food Delivery Service, Praha.
Pečené speciality, možno objednávat online přes e-shop s osobním odběrem v Ostravě Petřkovicích
Také Vám v oblasti pečených specialit a jiných uzenin občas chybí klasický a tradiční postup? Přírodní a plná chuť, stejně tak, jako tomu bývalo v minulosti, kdy se ještě tolik žádné jídlo nešidilo a nepřidávalo se do něj samých éček a dalších konzervantů.
Komplexní služby pro vybavení vinotéky
Vlastní vinotéka nemusí být pouze vaše nesplněné přání, ale realita. S kompletním vybavením vinotéky a s kvalitním výběrem vína vám ochotně poradí a pomůže specializovaný velkoobchod Ráj Vína s.r.o. Díky nám budete mít podnik, ve kterém budete dělat radost zákazníkům, nebo můžete mít přímo doma menší vinotéku pro vlastní potřebu.
Kvalitní sádlo vyrábí a po celé republice rozváží Řeznictví Janus
Čisté škvařené sádlo, sádlo se škvarky, ale také škvarky a škvarkovou pomazánku vyrábí Řeznictví Janus, tradiční výrobce vepřového sádla. Sádlo rozvážíme po celé České republice a dodáváme jej velkoobchodům, velkoskladům i obchodním řetězcům, které sádlo prodávají pod svou značkou. Najdete nás také ve vlastní prodejně v Petřkovicích.
Výroba pekařských a cukrářských výrobků ve Znojmě
Nacházíte se ve Znojmě? Nebo ještě lépe v Moravském Krumlově? Cítíte tu úžasnou vůni, která se line ulicemi a uličkami přes město až k vašemu nosánku? To asi v Pekárně Ivance pečou zase něco dobrého. Přijďte ochutnat poctivé, české, pekařské nebo cukrářské výrobky. Rádi uspokojíme všechny mlsné jazýčky. Denně pro vás připravujeme také tradiční ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Suroviny pro pekaře a cukráře zejména ořechy, semena a sušené ovoce
Kvalitní suroviny pro výrobu pečiva, zákusků a jiných dobrot můžete pohodlně nakupovat i na tuzemském trhu.
Prodejna pekařských a cukrářských výrobků ve Znojmě
Ta chuť, ta vůně, jakmile se jednou zakousnete do výrobku z Pekárny IVANKA s.r.o., už nikdy nebudete chtít nic jiného. Pekařství je tradiční a jedinečné řemeslo, které má i v dnešní době své zastoupení. Lidé si v poslední době více všímají chutí a vůní a proto ocení kvalitní, chutné a vždy čerstvé produkty, které vyrábí Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ječné kroupy, loupaný hrách a zrniny
České výrobky z Česka. Přesně těmito slovy se dá popsat výroba firmy ALFA mlýn a balírna. Tato společnost je ryze českého původu a čerpá z dlouholeté tradice, která se dědí po dlouhé generace. Nabízí, vyrábí, balí a prodávají řadu kvalitních tuzemských potravin. Patří sem mouky, těstoviny, ale i kroupy, hrách a ostatní produkty.
Obědy a balená strava pro firmy Brno
Dobrý oběd pro zaměstnance, občerstvení na firemní večírek nebo jinou akci, tak to všechno můžete mít bez toho, abyste něco sami připravovali nebo si s organizací dělali starosti. O stravování vašich zaměstnanců a jídelní menu na firemní akce se s přehledem, profesionálně a rychle postarají stravovací služby JEER s.r.o. se sídlem a provozem v Brně.
Velkoobchod bezlaktózové mléčné výrobky - Znojmo, Moravský Krumlov, Moravské Budějovice
Máte rádi mléčné výrobky? Specialistou na mlékárenské výrobky, uzeniny a masné výrobky je firma JIMA - SPOL, s.r.o., která nově zajišťuje také velkoobchod pro bezlaktózové mléčné výrobky. Alergie na laktózu, která se běžně vyskytuje v mléčných výrobcích, je v dnešní době poměrně rozšířená. Proto jsou zde bezlaktózové produkty značky delacto, které ...
Kvalita má jméno TOP VITAL – prodejna čerstvých produktů z českých farem
Jídlo nám může pomoci se uzdravit a také nám může způsobit zdravotní potíže. Nemusíme se hned s těžkým srdcem zříkat některých potravin. Stačí si vybrat českou kvalitu, kterou nabízejí farmáři, jimž na jejich dobrém jménu opravdu záleží.
Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby
Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na vás čeká v nabídce společnosti ALFA mlýn a balírna. K dispozici je u nás mlýn, těstárna i linka na balení sypkých a zrnitých potravin. Mouky, těstoviny i další výrobky zdravé a racionální výživy u nás díky tomu vyrábíme od začátku až do konce.
Výroba kvalitního českého vína s rodinnou tradicí
Kdo by aspoň jednou v životě neochutnal lahodný červený nebo bílý mok z hrozen zvaný víno? Ten, který dokáže zpříjemnit večery a nutí říkat pravdu? Právě naše země se pyšní spoustou vinařských oblastí, ve kterých víno má tradici a svůj příběh. Stejně jako Vinařství Líbal s.r.o. založeno v roce 2001, které se stalo rodinným bohatstvím.
Ocenění pivovaru roku 2017
Pivo je v České republice tradičním nápojem, který se zde připravuje hned v několika světově známých verzích, a proto se není co divit, že Češi také tohoto lahodného moku vypijí skoro nejvíc na světě. Každý rok se toto číslo mění, ale už mnohokrát jsme byli v pití piva na špici a stále se na vrcholu držíme.
Nákup potravin online s dovážkou až k vám domů zajistí Z-Market
Každý den do práce, odpoledne vyzvednout děti ze školky nebo školy, dovést je do kroužku, udělat úkoly a tak podobně. K tomu se starat o domácnost. Ulehčit vám může internetová prodejna Z-Market. Umožňuje totiž nákup potravin online a samozřejmě také rozvoz potravin v Praze a okolí.
Trápíte se s nadváhou? Změňte to a zhubněte trvale!
Zdravá strava, cvičení, hladovění, neustále špatná nálada. Už toho máte také tak akorát? Řekněte si tak a „DOST“ a změňte svůj život k lepšímu tím, že si zvolíte dietu, která konečně bude fungovat a pomůže vám shodit přebytečné kilogramy. Tato hyperproteinová dieta patří do skupiny ketogenních diet, které jsou založeny na přísunu většího množství ...
Bezlepkové a dia potraviny se v poslední době těší stále větší oblibě
V dnešní době poptávka po bezlepkových, bezlaktózových a diabetických potravinách stále roste. Není se čemu divit, tyto potraviny vyhledávají jak lidé s intolerancí na lepek či cukrovkou, tak i ti, kteří se rozhodli pro změnu svého životního stylu. A právě tyto potraviny najdete na e-shopu firmy Celidia s.r.o., která se tímto rozhodla reagovat na ...
Pekárna Ivanka Moravský Krumlov: spojení tradice, poctivé práce a kvalitních surovin
Vysoce kvalitní pekařské a cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka jsou k dostání v mnoha provozovnách v okolí Moravského Krumlova. Díky poctivé práci a po generace předávaným tradičním recepturám se pekárna může pyšnit narůstající klientelou i bez masivní reklamní kampaně.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Potřebuješ led? Můžeš ho mít hned! Prodej ledu i s dovozem
Dovoz ledu je služba, která se často hodí v gastronomii, zdravotnictví, ale i pro soukromé účely. Firma Ice Support se specializuje na prodej ledu v různých formách. Můžete si objednat ledové kostky, ledové koule či třeba ledovou tříšť. Vše je vyrobeno z naprosto nezávadné a kvalitní pitné vody.