Firma Tvar vyrábí formy a různé technické výlisky
Jako zpracovatelé plastů získali už vícekrát významná ocenění a mohli se díky tomu zařadit mezi 100 nejlepším českých firem. Výrobní okruhy se zaměřují na tři části, my se nyní zaměříme na výrobu forem a na technické výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obaly bag-in box uchovají všechny tekutiny v nezměněném stavu
Kvalitní a dokonale propracované obaly BAG-IN BOX nejen, že uchovají každou tekutinu v původním stavu po dlouhou dobu, ale také uspoří náklady při skladování a dopravě. Pro tyto své vlastnosti se uplatňují například při uskladnění vín.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové obaly a krabice umožní bezpečnou manipulaci potravin a zajistí jejich čerstvý vzhled
Manipulaci potravin lze snadno, kvalitně a levně zajistit pořízením papírových obalů. Krabice na potraviny využívají jednak profesionálové v různých gastronomických odvětvích, jednak přímo koncoví spotřebitelé. Ti vyžadují levné řešení pro přepravu a zajištění čerstvého vzhledu potravin bez zbytečných nákladů. Model Pack Shop se zabývá prodejem ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
TVAR výrobní družstvo Pardubice - plastové obaly vyrábíme již 70 let
Hledáte skutečně spolehlivého partnera v oblasti zpracování plastů? Obraťte se na společnost TVAR výrobní družstvo Pardubice. Na trhu působíme již 70 let, hned čtyřikrát jsme se navíc umístili mezi 100 nejlepšími českými firmami. Vyrábíme plastové obaly, spotřební zboží i plastové výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
BAG-in-BOX – papírový obal, který má šťávu
Hledáte způsob uchování vína či ovocné šťávy tak, aby uložený obsah vydržel čerstvý po dlouhou dobu? Současně vyžadujete komfortní a šetrné skladování a jednoduchou manipulaci? Všechny tyto požadavky splňují papírové obaly, přímo určené pro skladování vína a moštu – BAG-in-BOXy. Na trhu je rovněž k dispozici nová varianta balení BAG-in-BOXů, a to ...
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Produkty z potahované lepenky, které se týkají zakázkové výroby nebo rovnou různé bezpečnostní produkty vám zařídí společnost Protrade
Zaměřujete nebo specializujete se na papírnictví? Požadujete vlastní potisky, své rozměry, nebo máte jiné specifické požadavky? Pak se neváhejte obrátit právě na společnost Protrade, která vám vyhoví v jakémkoliv přání. Soustřeďují se vždy na konkrétní požadavky svých zákazníků.
Šedá strojní lepenka a výrobky z ní - na to se specializuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA
Výroba a prodej šedé lepenky ze sběrového papíru, výrobky ze strojní lepenky, ale také výkup a recyklace sběrového papíru či skartace. To jsou činnosti, kterými se zabývá společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. z Novosedlic.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Centroplast: LDPE a HDPE fólie i další plastové výrobky na míru
Jak ochránit své zboží? Přece kvalitním obalem. Obalový materiál všeho druhu vyrábí firma Centroplast s.r.o. Uherské Hradiště. Specializujeme se zejména na LDPE a HDPE fólie, plastové sáčky a pytle či fólie k tvorbě parotěsné zábrany. Všechny výrobky jsme schopni upravit vašim požadavkům přesně na míru.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Pracovní oděvy, nářadí i čisticí prostředky do každé firmy
ŘEMPO VEGA je předním českým průmyslovým distributorem speciálních jedincových a režijních materiálů a další široké palety zboží. Co si pod těmito pojmy ale konkrétně představit? Je to jednoduché - v naší nabídce najdete doslova vše, co byste ve své firmě mohli potřebovat - od pracovních oděvů, přes ochranné pracovní pomůcky, úklidové prostředky, ...
Dřevěné palety, bedny i jiné dřevěné obaly od českého výrobce
Dřevěné palety, dřevěné bedny i dřevěné obaly všeho druhu seženete v nabídce společnosti Pila Benda. Jsme ryze česká firma s dlouholetou tradicí a výroba palet u nás probíhá od počátečního kácení stromů a zpracování dřeva až po závěrečnou dopravu přímo k zákazníkovi. Pokud i vy sháníte někoho, kdo se v oblasti zpracování dřeva skutečně vyzná, ...
Nejrůznější sáčky a obaly zajišťující trvanlivost potravin
Sháníte sáčky a obaly na své výrobky? Široký výběr obalů, sáčků a tašek vynikající kvality nabízí naše společnost OBALIA, s.r.o.. Na českém trhu působíme od roku 1993, vyrábíme a dodáváme nejrůznější obaly za příznivé ceny a rádi vám pomůžeme vybrat ten vhodný pro zabalení vašich produktů. Obaly i sáčky dodáme v termínu dle vašeho požadavku.
Kvalitní přepravní sáčky různých druhů a velikostí
Přepravní sáčky, tašky a obaly patří k sortimentu, který má na trhu vysokou oblibu a patří k žádaným výrobkům nejen domácností, ale také malých či velkých firem. Proto jejich široké portfolio uvítá řada maloodběratelů i velkoodběratelů pro svoje firemní a obchodní účely. O výrobu a následný prodej se již léta stará společnost OBALIA, s.r.o.
Vhodný obal udělá i z piva luxusní dárek
Každý milovník piva jistě zaznamenal zajímavé obaly, díky kterým je transport z obchodu do ledničky (nebo na některý vhodný schod) pohodlné a snadné. Navíc můžete věnovat pivo jako milou pozornost někomu blízkému. Třeba jako dárek pod stromeček.
Pivobox Model Pack Shop
Prodej truhlářského řeziva Znojmo
Záleží vám na vaši truhlářské výrobě a chcete prodávat výrobky pouze z kvalitních materiálů? Kvalita je zárukou spokojenosti a návratnosti zákazníků. Proto vše začíná výběrem materiálů a to i v případě dřeva. Pro kvalitní truhlářskou výrobu zajisté oceníte truhlářské řezivo vysoké kvality, které vám zajistí společnost FABRI-MORAVIA, s.r.o. z ...
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Profesionální služby v oblasti výroby a repasování KEG sudů
KEG sudy patří mezi vyhledávaný sortiment, v dnešní době se totiž naprostá většina pivní a další nápojové produkce převáží právě v nich. Jiné typy obalů tvoří jen malé procento ve srovnání se sudy KEG. Naprostým profesionálem, který se této oblasti pohybuje již přes 20 let, je společnost KSO AST GmbH.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví
Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví. V této oblasti přináší FOKUS-H pytle na dřevo, pytle na štěpku, velkoobjemové vaky BIG-BAG nebo ovíjecí síťoviny.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků – Big-Bag
Velkoobjemové vaky neboli Big-Bag patří k univerzálním kontejnerovým vakům, které jsou zhotovené z flexibilních materiálů, jako jsou UV-stabilizované polypropylenové tkaniny a fólie. Jejich využití splňuje účel především v oblasti různých odvětví průmyslu a také v zemědělství, kde slouží pro snadnější manipulaci, převoz a skladování materiálů i ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.