Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
Železářství Stores Bruntál je tu pro váš praktický život
Je všude kolem nás, ale jeho přítomnost si neuvědomujeme. A přesto bychom se bez něj obešli jen stěží. Řeč je o železářském zboží, které vám v maloobchodním i velkoobchodním prodeji nabízí společnost Stores Bruntál.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Mince, medaile, odznaky a ostatní výrobky, nabízíme kompletní sortiment
Výroba mincí, medailí, odznaků a ostatních výrobků tohoto druhu ještě úplně z našeho světa nezmizela. Zabývá se jí firma Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK se sídlem v obci Pulečný v okrese Jablonec nad Nisou. Materiál, který zpracovávají je alpaka mědi, mosaz, slitiny mosazu, tombak, ocel, ale také drahé kovy jako je zlato a stříbro.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.
Zadlabávací a vícebodové zámky pro zajištění bezpečnosti
Zámek je často jediným prvkem, který chrání objekt před vniknutím cizích osob. To je také důvod, proč by výběr zámku měl být pečlivý a uvážlivý. Ať už stavíte či rekonstruujete, vždy se budete muset potýkat s problematikou výběru zámku do interiérů a především do vstupních dveří. Skvělou volbou jsou zadlabávací zámky, ideální pak vícebodové, které ...
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky vyrábí firma Feroplast
Firma se snaží vyhovět i zákazníkům, kteří ještě nemají úplně konkrétní představu o daném produktu a proto naše vývojové oddělení může vypracovat hned několik návrhů v podobě skic a zvolená varianta se nadále vypracovává již do konkrétního výkresu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Společnost SALVATOR STŘECHY je tím pravým partnerem při rekonstrukci střech
Když před čtvrt stoletím vznikla firma Salvator střechy, specializovala se pouze na prodej materiálu a potřeb pro klempíře z okolí Bystřice pod Hostýnem. Postupně se rozšiřovala a dnes se prezentuje jako úspěšná společnost, která disponuje klempířským centrem i půjčovnou strojů.
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Dodávka a montáž dveří, zárubní, kování i podlahových krytin
Nová stavba nebo byt, ale i stávající interiér si zaslouží také nové dveře. A to nejen interiérové, ale i vstupní a k nim zárubně, zámky, kování a další příslušenství. A aby všechno spolu pěkně ladilo, tak rovnou i novou a dokonalou podlahu a to s výběrem různých možností podlahových krytin. A k tomu také zajištění dopravy a samotnou montáž, díky ...
Kvalitní okenní a dveřní kování, to je Meesenburg
Hledáte kvalitní okenní či dveřní kování, které má dlouhou životnost, je funkční a zároveň dobře vypadá? Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí Meesenburg s.r.o., která se právě na okenní a dveřní kování specializuje.
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
Navštivte náš e-shop a nakupujte prvky pro okna a dveře, parapety nebo produkty pro montáž
O jakou oblast e-shopu se bude jednat? Její strůjcem je společnost Meesenburg s.r.o., která má tradici dlouhých 250 let a je úzce spjata s německým městem Flensburg. E-shop nabízí široké a rozsáhlé portfolio výrobků, které zohledňuje potřeby různých odvětví a zahrnuje okenní a dveřní kování, nářadí, profily, těsnění, zabezpečovací systémy a ještě ...
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Ploty, pletiva a oplocení - Gaves
Chcete ohraničit svůj pozemek? Nechcete, aby na něj někdo nezákonně vstupoval? Plot je základním prvkem, který tvoří jakýsi mezník mezi naším vlastním pozemkem a pozemkem někoho jiného. Pokud se více zajímáte o styly a druhy oplocení, pak se obraťte na firmu Ploty Gaves. Zabývají se samotnou výrobou, ale i prodejem a samozřejmě také montáží všech ...
Pod logem Okentěs jsme na trhu 25 let
Naše společnost je pod logem Okentěs na trhu již 25 let a obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na našich internetových stránkách s možností objednání v e-shopu. Během roku informujeme klienty formou ...
Magnetické separátory
Také Vás fascinuje magnetismus? Fyzikální veličina, kdy jedno těleso přitahuje druhé? Jak je to vůbec možné? Fyzika je neobyčejná věda, která ukrývá mnoho zajímavých vlastností. Magnety, ale i jiné magnetické výrobky najdete také pod společností ELIDIS s.r.o., která se již dlouhou dobu zabývá magnetismem, zejména magnetickými separátory.
Svařované sítě i žebérkové pletivo na zakázku vyrobí firma SITAP
Kvalita výroby, rychlost dodávek a schopnost nabídnout různá atypická řešení sítí a pletiv ve snaze vyhovět zákazníkovi. To jsou přednosti společnosti SITAP, s.r.o., která od roku 1992 vyrábí a prodává lisované, kloubkové a žebérkové pletivo, ale také svařované a armovací sítě a další. Vše vyrábíme ve standardních rozměrech i na zakázku dle přání ...