Ložiska, lineární vedení, řemeny a další produkty nejvyšší kvality
Sháníte strojírenské komponenty, jako jsou řemeny, kuličkové šrouby, ložiska, lineární vedení, kruhové vodící tyče a další? Obraťte se na společnost COROLL s.r.o., která je u nás výhradním distributorem špičkových výrobků předních světových producentů. Bohaté zkušenosti, odborníci v oboru a využívání moderních metod firmě přináší úspěchy a ...
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Komplexní nabídka služeb zámečnictví po Ostravě a okolí
Využít služeb zámečníka někdy potřeboval pravděpodobně každý. Zalomený nebo ztracený klíč, zaseknutý zámek u automobilu, potřeba montáže nových zámků… Rozsah nabízených služeb zámečnictví je mnohem širší, než se na první pohled zdá. Pokud hledáte rychlé profesionální zámečnictví v Ostravě s působností na Ostravsku a v okolí, je firma zámečníka ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Spojovací materiál – šrouby do plechu, dřeva, betonu
Kvalitní spojovací materiály a kotevní technika patří k žádaným produktům všech řemeslníků, pokrývačů i stavebních firem. Aby vaše střecha držela pevně na svém místě, zajisté uvítáte široký sortiment těchto produktů a služeb, které vám zajistí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
Dodavatel spojovacích materiálů - Kutná Hora, Kolín
Prodejnu spojovacích materiálů můžete najít u Kolína, konkrétně se jedná o pobočku v Kutné Hoře, firma Ivana Košátková. Hledáte partnera v oblasti spojovacích materiálů? Šrouby, matice, podložky, tesařské kování, nýty, nýtovací kleště, hřebíky to vše a ještě mnohem více najdete právě zde.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Schachermayer katalogy – praktická pomůcka pro jednodušší orientaci ve zboží
Aby bylo vedení skladu i objednávání zboží přehledné a jednoduché, je potřeba mít perfektní systém a precizně promyšlenou logistiku. Společnost Schachermayer zná spolehlivé způsoby a funkce, které značně zjednodušují jak objednávání zboží, tak i jeho skladování. Mezi tyto účinné prostředky firmy patří například tvorba etiket, katalogů či seznamů ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Prodej hliníkových a nerezových profilů
Sháníte spolehlivou firmu, která bude mít vlastní skladové zásoby, atesty a dopravu zařídí kamkoliv? Pak si vyberte osvědčenou firmu, která v této oblasti má rozhodně co poskytnout. Prodáváme nejenom hliníkové a nerezové profily, ale i mnoho dalších produktů.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Vše pro hromosvody a uzemnění
Hromosvody a uzemnění jsou důležitou součástí každé stavby, zejména z důvodů bezpečnosti. Společnost Kovoblesk KPS Opava s. r. o. je výrobcem těchto součásti pro hromosvody a uzemnění a zásobuje těmito součástmi své největší obchodní partnery (Argos Elektro a. s. a Stavebniny DEK a. s.)
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Betonové stavebnice pro plynové a elektrické přípojky
Vilém Mach je firma, která vyrábí nejen celé betonové stavebnice pro připojení na plyn a na elektřinu, ale také disponuje širokým sortimentem v oblasti dvířek a dalších doplňků nebo samotných skříní, které se pro tato odvětví používají.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
Velkoobchod železářství GAVENDA nabízí nářadí, spojovací materiály i doplňky pro každého
Jaké jsou hlavní výhody železa a železných výrobků? Je to především jejich odolnost, spolehlivost a všestranné využití. Ve společnosti Gavenda to víme, a proto jsme pro vás hned ve dvou městech zřídili velkoobchod železářství, ve kterém seženete vše potřebné do domácí dílny i pro podnikání. Jste z okresu Opava nebo Krnov? Pak navštivte železářství ...
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Předcházejte katastrofám díky pravidelnému čištění komínů a kotlů
Požáry domů nejsou neobvyklým jevem. V loňské topné sezoně došlo k téměř tisícovce požárů. A jejich příčina? Špatně ošetřené komíny - konkrétně vznícení sazí v komíně, které se rychle rozšiřuje. Tyto požáry se při včasném zásahu dají snadno uhasit. Ještě lépe se jim dá ale předcházet. Pomůže vám s tím společnost Kovoblesk Opava.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
On-line partnerský portál pro snadné nákupy i informace z velkoobchodu Schachermayer
Schachermayer je velkoobchodní dodavatel pro řemeslníky, firmy v oblasti zpracování dřeva a kovu, průmyslui obchodu. Jedná se o rodinnou firmous dlouholetou tradicí (již šesti generací). V rámci neustálého zlepšování služeb pro své zákazníky dnes provozuje také on-line partnerský portál, který usnadňuje a zrychluje přístup k informacím o ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Feroplast: drátěný program pro vaši prodejnu i kancelář
Vybavte si kancelář či prodejnu kvalitními drátěnými výrobky! Kompletní drátěný program je součástí výroby společnosti Feroplast, s.r.o.. Zabýváme se výrobou nejrůznějších firemních a propagačních stojanů, prodejních regálů a dalších prvků. V této oblasti je jedním z významných hráčů na trhu.
FEROPLAST spol. s r.o.
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Cromwell, Bahco, SKF, nářadí a stahováky
Zajímáte se o nářadí a stahováky? Naše firma Vám nabídne kuličkové šrouby, gufera, klínové řemeny, nářadí, mazací lisy, mazničky, řemenice, řetězová kola. Dále zde najdete také hadicové spony, stahováky ložisek, lepidla, pouzdra KU KX, teploměry, endoskop, indukční ohřívač, termovizní kameru nebo stroboskop.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Montážní a stavební chemie
Sháníte spojovací materiál, montážní a stavební chemii nebo kotevní techniku? Vše najdete ve velkoobchodním ale i maloobchodním prodeji naší firmy Spojovací a upevňovací materiál – NOVOTNÝ.
Nejrůznější orientační systémy vyrobí firma Zapp Infosystémy
Značení interiérů budov od tabulek na dveřích přes stolní jmenovky až po centrální panely. To vše a mnohé další pro vás zajistí firma Zapp Infosystémy. Zabýváme se výrobou informačních systémů do budov i exteriérů, specializujeme se na vitríny a prezentační skříně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Nakupujte mince online a rozšiřte svou sbírku ve výhodných aukcích
Chtěli byste svou sbírku rozšířit o cenné mince, které v ní zatím scházejí? Nebo byste se naopak chtěli zbavit přebytečných mincí, které tíží Vaši sbírku? Numismatika ANTIUM AURUM Vám umožní posunout Váš koníček na zcela jinou úroveň, kdy budete moci mince nakupovat online, nabízet k výkupu nebo dokonce vyhrávat v aukcích.
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Medaile a reklamní předměty ze zinku – způsob, jak zaujmout
Jen málokterá soutěž se obejde bez odměňování vítězů či zúčastněných medailemi. Medaile, jako předmět k vyznamenání či připomínce významné události, se používá od nepaměti a má u nás bohatou tradici. Současně jde také o jeden z mála předmětů, které zůstávají na památku a jsou vystaveny na odiv. Dobře vypadající medaile či jiný typ upomínkového ...