Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Díky společnosti Kavamat si můžete vychutnávat kávu nejvyšší kvality za pomoci prvotřídních kávovarů
Společnost Automaty Kavamat Vendig s.r.o. je nejen přímým dovozcem a prodejcem kvalitních kávovarů, ale díky dlouholetým zkušenostem v tomto oboru dodává na trh kávu prvotřídní kvality. Kávu KAVAMAT PREMIUM ESPRESSO oceňují i nejnáročnější zákazníci.
Produkty z potahované lepenky, které se týkají zakázkové výroby nebo rovnou různé bezpečnostní produkty vám zařídí společnost Protrade
Zaměřujete nebo specializujete se na papírnictví? Požadujete vlastní potisky, své rozměry, nebo máte jiné specifické požadavky? Pak se neváhejte obrátit právě na společnost Protrade, která vám vyhoví v jakémkoliv přání. Soustřeďují se vždy na konkrétní požadavky svých zákazníků.
Předcházejte katastrofám díky pravidelnému čištění komínů a kotlů
Požáry domů nejsou neobvyklým jevem. V loňské topné sezoně došlo k téměř tisícovce požárů. A jejich příčina? Špatně ošetřené komíny - konkrétně vznícení sazí v komíně, které se rychle rozšiřuje. Tyto požáry se při včasném zásahu dají snadno uhasit. Ještě lépe se jim dá ale předcházet. Pomůže vám s tím společnost Kovoblesk Opava.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Šedá strojní lepenka a výrobky z ní - na to se specializuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA
Výroba a prodej šedé lepenky ze sběrového papíru, výrobky ze strojní lepenky, ale také výkup a recyklace sběrového papíru či skartace. To jsou činnosti, kterými se zabývá společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. z Novosedlic.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Centroplast: LDPE a HDPE fólie i další plastové výrobky na míru
Jak ochránit své zboží? Přece kvalitním obalem. Obalový materiál všeho druhu vyrábí firma Centroplast s.r.o. Uherské Hradiště. Specializujeme se zejména na LDPE a HDPE fólie, plastové sáčky a pytle či fólie k tvorbě parotěsné zábrany. Všechny výrobky jsme schopni upravit vašim požadavkům přesně na míru.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Vinylová podlaha QUICK.STEP Livyn - 45 variací od belgického výrobce
Dovolujeme si Vám představit podlahu, která je díky své vysoké odolnosti vhodná prakticky pro jakoukoliv místnost Vašeho domu, bytu či kanceláře. Využít ji můžete jak v případě nové podlahy, tak při renovaci podlah, neboť vinylové podlahy QUICK.STEP Livyn jsou tenké a flexibilní, a tak je můžete snadno položit na jakoukoliv stávající rovnou ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Pestrobarevné pletací příze české výroby ve vysoké kvalitě
Patříte mezi ty, kteří se snaží být kreativní, zachovávat schopnost tvořit rukama a přinášet lidem pěkné produkty? Pletete, háčkujete či děláte jiné řemeslo, při kterém jsou zapotřebí kvalitní pletací příze? Firma KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. vám je dodá.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Pracovní oděvy, nářadí i čisticí prostředky do každé firmy
ŘEMPO VEGA je předním českým průmyslovým distributorem speciálních jedincových a režijních materiálů a další široké palety zboží. Co si pod těmito pojmy ale konkrétně představit? Je to jednoduché - v naší nabídce najdete doslova vše, co byste ve své firmě mohli potřebovat - od pracovních oděvů, přes ochranné pracovní pomůcky, úklidové prostředky, ...
Kapaliny do ostřikovačů na léto i na zimu
Zajistit čistotu čelního skla během jízdy je jedním z nejdůležitějších úkolů každého řidiče. Proto máme na automobilech stěrače, proto máme ostřikovače. Aby však byl ostřikovač funkční, musí být naplněn kvalitní kapalinou do ostřikovačů, která zajistí očištění skla. V zimním období je třeba do ostřikovačů nalít speciální nemrznoucí kapalinu, která ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
TOBA Plus Vizovice: Ložiska, gufera, akumulátory, válečkové a článkové řetězy a další
Nemusíte vlastně ani přímo podnikat ve strojírenství, abyste docenili služby kvalitního velko a maloobchodu, jako je TOBA Plus. Ten totiž nabízí řadu částí mechanických pohonů a jejich příslušenství, jako jsou ložiska, gufera, řetězy včetně sněhových řetězů, řetězová kola, klínové řemeny, ale třeba také akumulátory a autožárovky. A uznejte sami, ...
On-line partnerský portál pro snadné nákupy i informace z velkoobchodu Schachermayer
Schachermayer je velkoobchodní dodavatel pro řemeslníky, firmy v oblasti zpracování dřeva a kovu, průmyslui obchodu. Jedná se o rodinnou firmous dlouholetou tradicí (již šesti generací). V rámci neustálého zlepšování služeb pro své zákazníky dnes provozuje také on-line partnerský portál, který usnadňuje a zrychluje přístup k informacím o ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Průmyslové, zahradní nebo armované hadice
Hledáte obchod, kde budete mít na výběr z různých druhů hadic, spojovacích materiálů nebo pryžových výrobků? Pak se spolehněte na velkoobchod společnosti KONEKT-HADICE, který se specializuje právě na tyto produkty.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Široký sortiment rukavic pro individuální potřeby
Široká nabídka cenově výhodných balení rukavic v mnoha variantách a velikostech pro zdravotnictví, farmacii, potravinářství nebo průmyslovou výrobu nově na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o. Jednotlivé varianty nabízených rukavic jsou speciálně vyrobeny pro pokrytí individuálních potřeb jednotlivých profesí. V nabídce jsou rukavice ultratenké ...
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Látkové pleny jsou lepší pro životní prostředí i vaše miminko
Poslední dobou jsou látkové pleny u maminek čím dál oblíbenější. Není divu, jednorázové plenky sice ulehčují práci rodičům, ale pro životní prostředí jsou škodlivé. Kvůli používání jednorázových plen se totiž tvoří ohromné množství nerecyklovatelného odpadu. Kromě toho jsou látkové pleny lepší i pro zdravý vývoj vašeho miminka.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Dřevěné palety, bedny i jiné dřevěné obaly od českého výrobce
Dřevěné palety, dřevěné bedny i dřevěné obaly všeho druhu seženete v nabídce společnosti Pila Benda. Jsme ryze česká firma s dlouholetou tradicí a výroba palet u nás probíhá od počátečního kácení stromů a zpracování dřeva až po závěrečnou dopravu přímo k zákazníkovi. Pokud i vy sháníte někoho, kdo se v oblasti zpracování dřeva skutečně vyzná, ...
KAFKA&ŠUBA: zdravotní matrace pro váš kvalitní spánek, nyní v akci 1+1 ZDARMA
Kvalitní spánek je základním předpokladem vstupu do úspěšného dne. Pokud však spíme na matraci nevalné kvality, nemůžeme se divit nejen sníženému pracovnímu výkonu, ale také zdravotním obtížím, které se časem dozajista objeví. Nepodceňujte proto nákup kvalitní zdravotní matrace. Pokud vyberete správně, vydrží vám dlouhé roky. Nyní navíc při nákupu ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Druhy pogumovaných válců a kladek
V případě gumárenského průmyslu vám padne vhod spolupráce se společností, která provádí vývojové, konstrukční, výrobní o obchodní aktivity a spolupracuje s řadou společností v ČR i v zahraničí. Tou společností je Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Zahradní centrum Malinkovič dopřeje vaší zahradě novou tvář
Každý zkušený zahrádkář ví, že je mnohem výhodnější nakupovat rostliny od tuzemských zahradníků. Netrpí stresem z dlouhé přepravy a nečeká je ani šok ze změny klimatu. Pokud chcete na své zahradě více experimentovat a máte rádi stále něco nového, pak zvolte letničky. Budou se skvěle vyjímat mezi okrasnými dřevinami.
Potahová látka Serta je opravdu výjimečná má zvýšenou odolnost proti poškození domácími mazlíčky
Zvířata a děti, faktory, které nikdy nemůžeme ovlivnit. Ani jejich chování ani jejich v uvozovkách zlobení. Domácí mazlíčci však nedělají nic schválně a proto vše můžeme ovlivnit akorát my, jejich majitelé.
BS-textil s.r.o.
Plnobarevná tiskárna etiket VP700 - vysoká rychlost, vynikající kvalita, nízká cena tisku
Tiskárny etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi nejžádanější produkty v této kategorii patří plnobarevná tiskárna etiket VP700, kterou můžete využít, ať už potřebujete natisknout jednu nebo několik tisíc etiket. Výhodou této tiskárny je rychlost, kvalita tisku i nízká cena.
Snubní prsteny podle vašich představ
Tak jako si nevěsta vybírá svatební šaty, tak důležitou roli hrají snubní prsteny. Jejich role bude totiž důležitá nejen v den svatební, ale po celý život. Proto si zaslouží pozornost a výběr podle představ snoubenců. A právě o vaše představy se v tomto směru postará Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Rychlejší a odolnější povrch díky nitro barvám firmy DUMAG barvy Opava
Nitro barvy byly trošku na ústupu a místo nich se využívaly spíše dvousložkové barvy. Nyní se ale nitro barvy vracejí, spotřebitelé je znají a jsou s nimi spokojení. Jejich hlavní výhodou je rychlost zasychání a nižší cena. Nitro barvy pořídíte v prodejně DUMAG barvy s.r.o. Opava, kde najdete i další různé barvy a laky.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Nejrůznější sáčky a obaly zajišťující trvanlivost potravin
Sháníte sáčky a obaly na své výrobky? Široký výběr obalů, sáčků a tašek vynikající kvality nabízí naše společnost OBALIA, s.r.o.. Na českém trhu působíme od roku 1993, vyrábíme a dodáváme nejrůznější obaly za příznivé ceny a rádi vám pomůžeme vybrat ten vhodný pro zabalení vašich produktů. Obaly i sáčky dodáme v termínu dle vašeho požadavku.