Kvalitní spánek chrání vaše zdraví
Kvalitní spánek a odpočinek je základem spokojeného života. A nejen to. Pokud bychom měli v tomto případě dlouhodobý deficit, pak by nám hrozily i některé zdravotní problémy. V „Ráji spánku“ zjistíte, jak si konečně odpočinout podle svých představ.
Čištění a renovace povrchu ESD podlahovin (vodivých elastických a epoxidových podlah) v různých prostředích
Potřebujete dokonale vodivou podlahu? Máte strach o podlahu? Myslíte si, že se rychle zničí? Každá nesprávně udržovaná podlaha podléhá velice rychle zkáze, obzvlášť v namáhavém prostředí, kde prochází zatěžkávacími zkouškami každý den. Ovšem možná jste zatím ještě nevěděli, že čištění ESD podlah není náročné a že renovace povrchu ESD podlahovin je ...
Betonové stavebnice pro plynové a elektrické přípojky
Vilém Mach je firma, která vyrábí nejen celé betonové stavebnice pro připojení na plyn a na elektřinu, ale také disponuje širokým sortimentem v oblasti dvířek a dalších doplňků nebo samotných skříní, které se pro tato odvětví používají.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Firma Tvar vyrábí formy a různé technické výlisky
Jako zpracovatelé plastů získali už vícekrát významná ocenění a mohli se díky tomu zařadit mezi 100 nejlepším českých firem. Výrobní okruhy se zaměřují na tři části, my se nyní zaměříme na výrobu forem a na technické výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Vína z Pálavy z módy nikdy nevyjdou
Jižní Morava je pojem a místní víno stejně tak. Zvolit ale toho správného dodavatele vína tak, aby produkt, který si odnášíme domů, byl skutečně moravským vínem, není v dnešní době ještě stále tak jednoduché. Dovolte nám tedy představit jakostní vína s přívlastkem i archivní vína z produkce PPS AGRO Strachotín, tedy z vinařství v obci pod ...
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
Obaly bag-in box uchovají všechny tekutiny v nezměněném stavu
Kvalitní a dokonale propracované obaly BAG-IN BOX nejen, že uchovají každou tekutinu v původním stavu po dlouhou dobu, ale také uspoří náklady při skladování a dopravě. Pro tyto své vlastnosti se uplatňují například při uskladnění vín.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové obaly a krabice umožní bezpečnou manipulaci potravin a zajistí jejich čerstvý vzhled
Manipulaci potravin lze snadno, kvalitně a levně zajistit pořízením papírových obalů. Krabice na potraviny využívají jednak profesionálové v různých gastronomických odvětvích, jednak přímo koncoví spotřebitelé. Ti vyžadují levné řešení pro přepravu a zajištění čerstvého vzhledu potravin bez zbytečných nákladů. Model Pack Shop se zabývá prodejem ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
Přípravky značky BOCHEMIT ochrání dřevo proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním
Dřevo stále hraje velkou roli při stavbách domů. Zejména, pokud se jedná o klasické rodinné domy. Dřevo se používá na schody, okna, konstrukce krovů. Posledním trendem je i kompletní dřevostavba. Dřevo se však musí chránit před škůdci, plísněmi a dřevokaznou houbou.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
TVAR výrobní družstvo Pardubice - plastové obaly vyrábíme již 70 let
Hledáte skutečně spolehlivého partnera v oblasti zpracování plastů? Obraťte se na společnost TVAR výrobní družstvo Pardubice. Na trhu působíme již 70 let, hned čtyřikrát jsme se navíc umístili mezi 100 nejlepšími českými firmami. Vyrábíme plastové obaly, spotřební zboží i plastové výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Výrobce pracovních oděvů a dodavatel ochranných pomůcek s dodáním v režimu náhradního plnění
V našem velkoobchodě naleznete široký výběr pracovních oděvů s možností ušití nadměrných nebo nestandardních velikostí nebo s vyšitím loga Vaší společnosti, pracovní obuv, osobní ochranné pomůcky a speciální drogerii.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Zahradnictví Havlíček se zaměřuje na pěstování a prodej okrasných rostlin
Zahrady kolem domu se dají rozdělit do dvou částí. V té praktičtější, které se říká užitková část, máme většinou ovocné stromy, plodící keře, nebo také zahrádku vysázenou zeleninou. Druhá část se týká spíše estetického cítění a jde o část takzvaně okrasnou.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Logistar s.r.o. – silentbloky špičkové kvality
Kvalitní silentbloky z vysoce odolné pryže nabízí firma Logistar s.r.o., která je zástupcem renomované společnosti Rubena. Pomocí nejnovějších technologií vycházejí z jejich dílen pouze výrobky prvotřídní kvality s vysokou odolností.
Velkoobchod železářství GAVENDA nabízí nářadí, spojovací materiály i doplňky pro každého
Jaké jsou hlavní výhody železa a železných výrobků? Je to především jejich odolnost, spolehlivost a všestranné využití. Ve společnosti Gavenda to víme, a proto jsme pro vás hned ve dvou městech zřídili velkoobchod železářství, ve kterém seženete vše potřebné do domácí dílny i pro podnikání. Jste z okresu Opava nebo Krnov? Pak navštivte železářství ...
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Bravecto pipety přinášejí v boji s parazity zaručené výsledky
Zvíře, které je napadeno blechami nebo klíšťaty, prožívá opravdová muka. Šetrnou a zároveň velice účinnou pomocí je Bravecto pipeta. Je vhodná pro kočky, větší psy i pro miniaturní plemena psů. Neuškodí ani březím nebo kojícím samicím.
Mlsejte bez výčitek - zdravé tyčinky vám zachutnají a neuškodí
Když máte chuť na „něco dobrého“, pravděpodobně se ve vás obvykle nějakou chvíli odehrává boj, jestli podlehnout, nebo odolat. Přeci jen pojídání dobrůtek u televize nemá většinou ty nejlepší důsledky na vaši postavu, mnohdy ani na vaše zdraví. Pokud ale zvolíte zdravé tyčinky z PEKÁRNY KRÁL, můžete si v klidu užít skvělou chuť a dokonce se ...
Tableta proti klíšťatům Bravecto ochrání pejska spolehlivě
I s blížícím se podzimem stále přetrvává riziko přisátí klíšťat. Tito parazité se na psy lepí velice rádi, což může být pro vašeho mazlíčka nejen nepříjemné, ale i velmi nebezpečné. Nezapomeňte tedy před nimi svého pejska ochránit. Pokud vám nevyhovují klasické pipety či obojky proti klíšťatům, můžete vyzkoušet spolehlivou a příjemnou cestu ...
Ochutnávky vín ve vinném sklepě Znojmo
Máte rádi vína? Holdujete tomuto kouzelnému moku? Nenechejte si ujít ochutnávku ušlechtilých odrůd z kvalitního vinařství VINO HORT s.r.o., které se nachází ve Znojmě. Doušek lahodného vína velice příjemně otevře všechny vaše smysly. Možná si vína po této zkušenosti ještě více získají vaši náklonnost.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Luxusní dárkové a reklamní předměty, které potěší i poslouží
Každá firma se chce dobře, příjemně a kvalitně prezentovat, k čemuž jí mimo jiné mohou sloužit i dárkové a reklamní předměty pro zákazníky, zaměstnance a přátele. Jenomže luxusní dárky a značkové reklamní předměty jsou mnohdy těžko k sehnání, nebo příliš drahé. Pokud však nechcete své klienty odbývat a zároveň si přejete získat značkové reklamní ...
Arei reklamní předměty s.r.o. Prezentační a propagační produkty Praha
Dobré víno nestačí
K tomu, aby si milovník dobrého vína svůj oblíbený nápoj skutečně vychutnal, je zapotřebí naprostá souhra i těch sebemenších detailů. Kvalitní víno prostě patří pouze do designově dokonalé sklenice nebo jiné vhodné nádoby. Jen tak vynikne jeho dokonalost. A pro návštěvníky Vaší vinařské akce máme navíc speciální taštičky.
Gastrosklad ušetří starosti pořadatelům oslav
Žádná větší společenská akce se neobejde bez dostatečného gastronomického vybavení. Jestliže se po skončení nechcete zaobírat starostmi, kam všechny talíře a termoporty uskladnit, tak si to jednoduše půjčte. K dispozici je prakticky vše, co takový podnik žádá.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním
Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to, zda tam umí připravit kvalitní a chutnou kávu. Příprava i pití kávy je rituál, který by měl oslovit všechny smysly. I u nás si již lidé zvykli na kvalitní kávu. A kvalitní káva předpokládá především profesionální kávovar, dobrá kávová zrna ...
DELIKOMAT s.r.o.
BAG-in-BOX – papírový obal, který má šťávu
Hledáte způsob uchování vína či ovocné šťávy tak, aby uložený obsah vydržel čerstvý po dlouhou dobu? Současně vyžadujete komfortní a šetrné skladování a jednoduchou manipulaci? Všechny tyto požadavky splňují papírové obaly, přímo určené pro skladování vína a moštu – BAG-in-BOXy. Na trhu je rovněž k dispozici nová varianta balení BAG-in-BOXů, a to ...
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice