Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
Velkoobchod se širokou nabídkou sportovního vybavení Dunlop, Carlton a Slazenger
Tenisové, squashové nebo badmintonové rakety, pálky na stolní tenis, míčky, strunky, omotávky i další sportovní vybavení seženete u naší společnosti Seeker. Sportovní vybavení značek Dunlop, Carlton i Slazenger pak prodáváme jako velkoobchod za velmi výhodné ceny.
Hotel Jezerka – ubytování, wellness i lahodná kuchyně u Sečské přehrady
Hotel, který nabízí kompletní služby pro firmy, páry i rodiny s dětmi? To je Hotel Jezerka v Seči. Nabízíme útulné ubytování, luxusní wellness & spa, plně vybavené konferenční sály i vybrané speciality české i zahraniční kuchyně. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo firemní večírek, u nás si přijdete na své.
Sportcentrum Rockhill – sport, ubytování, wellness i zábava pod jednou střechou
Spojit sportovní vyžití, možnost ubytování, relaxace, dobrého jídla a pití a zábavy a vytvořit multifunkční nekuřácký komplex. To byly hlavní cíle při vytváření moderního objektu Sportcentrum Rockhill, který se nachází v jihočeských Dačičích v bezprostřední blízkosti města. Svou pestrou nabídkou kvalitních služeb láká místní i turisty, kteří se ...
Sport, oslavy i ubytování. To je Sportcentrum Rockhill Dačice
Zajímavé propojení sportu a zábavy nabízí Sportcentrum Rockhill v jihočeských Dačicích. Je to místo pro pořádání oslav, svateb, večírků, sportovních akcí, ale i školicí středisko. Výhodou jsou příznivé ceny, široká nabídka služeb, ale i příjemné nekuřácké prostředí vzdálené jen pět minut pěší chůze z centra Dačic.
Úspěšná tenisová kariéra začíná ve SPORT KLUBU Mladcová
Špičkoví tenisté potřebují už od útlého dětství to nejlepší zázemí a trenéry. Ve zlínském SPORT KLUBU Mladcová to víme, a proto malým nadějným sportovcům poskytujeme kvalitní kurty, ty nejlepší trenéry a týmovou podporu. Nezapomínáme ale ani na amatérské tenisové nadšence, kteří si u nás po odvedené práci na kurtu mohou dopřát také odpočinek.