Vojenský materiál a technika na e-shopu ARMPEX
Nejen originální armádní zboží, ale i vybavení pro turistiku, kempování a volný čas. To vše najdete na e-shopu ARMPEX nebo v kamenném obchodě v Kumburském Újezdu. Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího vojenského zboží, prodáváme vojenský materiál, výstroj i techniku. Pořídíte u nás také nejrůznější vojenské, ale i outdoorové oblečení.
Plesová sezóna je v plném proudu! Pořiďte si plesové šaty, kterými oslníte
Na plesové šaty kladou ženy daleko větší nároky než na každodenní oblečení. Žádná nechce být na společenské události nezajímavá, obyčejná či v nejhorším případě mít stejné šaty jako někdo další v sále. Pokud si necháte ušít plesové šaty na míru, nic z toho vám nehrozí. Jestli navíc chcete mít jistotu, že získáte plesové šaty přesně podle svých ...
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
Autorizovaný servis je dnes už přežitkem
Ztráta záruky při opravě auta v neautorizovaném autoservisu? Nesmysl, který je dnes už naštěstí překonán. Už i vláda začala uznávat poctivou práci autoservisů nespadajících pod žádnou automobilovou značku, a vy tak o záruku na svůj nový automobil rozhodně nepřijdete.
Jízdní kola, elektrokola, cykloservis, náhradní díly, cyklistické oblečení a doplňky
Zimní měsíce sice jízdě na kole nepřejí tolik, jako období od jara do podzimu, avšak na cyklistickou sezónu se můžete připravit již nyní – s příchodem prvních jarních dnů vás pak nic nepřekvapí a budete moci ihned vyrazit na první projížďku. Jízdní kola a vše, co s nimi souvisí, najdete v Cyklosportu HaF.
Jízdní kola Author a kola Scott nadchnou celou rodinu
Kola Author a Scott patří dlouhodobě ke světové špičce v oblasti cyklistiky. Pokud i vy hledáte kvalitní jízdní kola na míru vašim potřebám, neváhejte a navštivte společnost KOSKA Bike Hradec nad Moravicí. Kola Author i kola Scott pro vás máme připravena v nejrůznějších variantách včetně potřebného příslušenství i servisu.
Euro Security Products – vybavení pro opravdové profesionály
Začátky české firmy Euro Security Products s.r.o. (ESP), jednoho z největších světových výrobců vybavení pro bezpečnostní i policejní sektor, se datují již do roku 1992. Kolem 90 procent produkce je vyváženo do více než 30 zemí světa. Obranné prostředky ESP tak lze spatřit nejen v Evropě, USA a Rusku, ale i v exotickém Mexiku, Indii, Kongu, Číně ...
Multifunkční teleskopický obušek ESP se postará nejen o vaše bezpečí
Teleskopický obušek je v dnešní době častou součástí vybavení policie a jiných bezpečnostních složek, ale nosí jej také stále více lidí, pro které se stal součástí ochrany sebe samých i celé rodiny. Společnost Euro Security Products je významným světovým producentem obranných prostředků, mezi které patří i multifunkční teleskopický obušek ESP.
Jízdní kola do města i do terénu, to je BIKESPACE
Máte rádi cyklistiku, ale vaše kolo už pomalu dosluhuje? Navštivte prodejnu jízdních kol BIKESPACE a vyberte si nový model přesně podle vašich představ. Nabízíme kola horská i silniční nejrůznějších značek, to pravé jízdní kolo si u nás vybere sváteční jezdec i milovník náročných terénů.
Sprejová svítilna – obranný prostředek, který obstojí i za tmy
Na trhu nalezneme velké množství obranných prostředků. Nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším je přitom klasický pepřový sprej, který najdeme jak ve výbavě celé řady ozbrojených složek, tak v kabelkách mnoha žen. Slabinou běžných pepřových sprejů je ale jejich obtížné použití v horších světelných podmínkách. Přitom až v 80 % případů je třeba použít ...
Rider Sport je zárukou kvality jízdních kol, lyží a snowboardů
Rider Sport vám po celý rok nabízí služby, které ocení každý sportovec. V zimě naši odborní zaměstnanci zajišťují kompletní servis lyží i snowboardů, v létě zase prvotřídní servis jízdních kol. Staráme se o to, aby bylo vaše sportovní náčiní ve skvělé formě a dobře vám sloužilo po celou sezónu. Nově nás najdete v Praze 10 a na webových stránkách ...
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.