Pohodlí a komfort pro váš rybářský zážitek
Pokud máte rádi rybaření a chcete si užít pohodlí a komfort na břehu vody, pak byste měli navštívit prodejny nebo e-shop firmy Potřeby pro rybáře U Zlaté štiky s.r.o. Tato firma se specializuje na prodej kvalitních a funkčních potřeb pro rybaření. V jejich nabídce najdete vše, co potřebujete pro pohodlné rybaření, ať už se jedná o bivaky nebo ...
Prodej potřeb pro rybáře pro různé způsoby lovu
Jste vášnivý rybář a hledáte kvalitní a cenově dostupné vybavení pro váš oblíbený koníček? Chcete si užít nezapomenutelné zážitky na břehu vodní nádrže, řeky, jezera nebo moře? Pak byste měli navštívit prodejnu nebo e-shop firmy Potřeby pro rybáře U Zlaté štiky s.r.o., která se specializuje na prodej veškerých rybářských potřeb pro různé způsoby ...
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Prodejna a eshop s elektrokoly
Široký výběr elektrokol, báječné ceny, zkušenosti a odborné rady, to všechno najdete v prodejně Svět kol a elektrokol. Prodejna se nachází v Hulíně a nazývají se bike-centrum.cz. Pod tímto názvem najdete na internetu také jejich e-shop, který skýtá neuvěřitelné množství různých značek kol i elektrokol.
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Relax, rodinná dovolená i firemní akce pod střechou hotelu Všemina
Pro milovníky zážitků přímo v krásném kraji naší země, uprostřed Hostýnských a Vizovických vrchů, je připravených mnoho skvělých možností. Můžete se těšit na wellness pobyty, rodinnou dovolenou, rybaření, cyklistiku, turistiku, ale také uspořádat nezapomenutelné teambuildingy i další firemní akce. Moderní zázemí a kvalitní péči pro hosty poskytne ...
Umělý trávník – ideální povrch pro tenisové kurty i víceúčelová hřiště
V oblasti sportovních povrchů patří umělé trávníky mezi nejvyhledávanější materiály vůbec. Umělý trávník je vhodný pro tenisové kurty, ale také víceúčelová či dětská hřiště. Tento sportovní povrch totiž vyniká ve všech ohledech, je odolný a jednoduchý na údržbu. Společnost StavoSport s.r.o. se zabývá projektováním, výstavbou a rekonstrukcí ...
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
Velkoobchod se širokou nabídkou sportovního vybavení Dunlop, Carlton a Slazenger
Tenisové, squashové nebo badmintonové rakety, pálky na stolní tenis, míčky, strunky, omotávky i další sportovní vybavení seženete u naší společnosti Seeker. Sportovní vybavení značek Dunlop, Carlton i Slazenger pak prodáváme jako velkoobchod za velmi výhodné ceny.
Kvalitní umělé povrchy hřišť i povrchy do hal zajistí firma StavoSport
Sportovní povrchy pro víceúčelová hřiště, atletická sportoviště i školní tělocvičny. Tím vším se zabývá firma StavoSport s.r.o. Navrhneme, postavíme a vybavíme hřiště, ovály i sportovní areály pro náročné. Specializujeme se na akrylátové a polyuretanové povrchy i umělé povrchy do hal.
Autorizovaný servis je dnes už přežitkem
Ztráta záruky při opravě auta v neautorizovaném autoservisu? Nesmysl, který je dnes už naštěstí překonán. Už i vláda začala uznávat poctivou práci autoservisů nespadajících pod žádnou automobilovou značku, a vy tak o záruku na svůj nový automobil rozhodně nepřijdete.
Staráme se o krásnější a bezpečnější Kroměřížsko
Když vy ráno vstáváte, my už máme svou práci hotovou. V zimě se díky nám dostanete do práce. Šetříme vaše auto a hlavně jeho tlumiče. Jsme totiž Správa a údržba silnic Kroměřížska. A nabízíme i takové služby, které byste od nás nečekali.
Lanové centrum Lanáček Otrokovice nabízí zábavu pro celou rodinu
Hledáte místo, kde se vaše děti zabaví a vy se nebudete muset strachovat o jejich bezpečí? Navštivte dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice, který je součástí cyklotrasy Baťův kanál. Na děti tu čeká lanová dráha s překážkami. Součástí areálu jsou i další atrakce pro děti i dospělé a nekuřácká restaurace.
Necestujte po Moravě, zažijte ji!
Ta jižní Morava, je jistě krásná zem, posázená vinohradem. Stará lidová píseň má platnost i v dnešních dobách. Morava nabízí spoustu krás přírodního charakteru, ale skrývá také unikátní možnost ubytování. V Ostrožské Nové Vsi nebudete za turistu, ale naopak se budete cítit jako správný Moravák či Moravačka.
Sportcentrum Maty Zlín poskytuje cvičení a pohybové aktivity všeho druhu,  nově také badminton a tenis
V dnešní době existuje řada komplexně zpracovaných cvičebních programů a nejrůznějších pohybových aktivit. Široké spektrum cvičení všeho druhu nabízí sportcentrum Maty Zlín, které se pyšní čtyřmi velkými sportovními sály, moderním vybavením a 32 profesionálními instruktory, kteří jsou na jednotlivé sportovní aktivity dokonale proškoleni. Přijďte ...
Sportovní hřiště StavoSport spojuje kvalita materiálů a pečlivost provedení
Specializací společnosti StavoSport je projektování, výstavba sportovišť, tenisových kurtů, víceúčelových hřišť, sportovních hal, úprava vnitřních i venkovních sportovních povrchů včetně umělých trávníků pro všechny druhy sportů i jejich rekonstrukci. Svým klientům nabízíme nejen komplexní výstavbu sportovišť a celých sportovních areálů i formou ...
Jízda vláčkem přináší netradiční zážitky i detailní prohlídku měst Olomouc, Luhačovice a Hodonín
Při výletě nebo návštěvě cizího města toho obvykle chcete stihnout co nejvíc. Chcete vidět nejdůležitější památky, prohlédnout si historická náměstí, poznat atmosféru města, ale také zavítat do krásných parků či zoologických zahrad. Jak ale vše stihnout v jeden den? Máme pro vás řešení. Vyhlídkový vláček Moravský drak Vám zajistí prohlídku toho ...
Úspěšná tenisová kariéra začíná ve SPORT KLUBU Mladcová
Špičkoví tenisté potřebují už od útlého dětství to nejlepší zázemí a trenéry. Ve zlínském SPORT KLUBU Mladcová to víme, a proto malým nadějným sportovcům poskytujeme kvalitní kurty, ty nejlepší trenéry a týmovou podporu. Nezapomínáme ale ani na amatérské tenisové nadšence, kteří si u nás po odvedené práci na kurtu mohou dopřát také odpočinek.
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.