H&H AUXILIA zaručuje citlivý přístup a profesionální pohřební služby
V těch nejtěžších chvílích, jako je loučení s drahou osobou, je dobré mít někoho, kdo vám pomůže zařídit vše potřebné. Využijte proto naši pohřební službu H&H AUXILIA s.r.o.,s tradicí už od roku 1991. Zajišťujeme kompletní kremační a pohřební služby. Díky citlivému přístupu vám můžeme chvíle smutku usnadnit. Vycházíme našim klientům maximálně ...
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Pomáháme při posledním rozloučení - Pohřební služba Křelina, s.r.o.
Pohřební služba Křelina, s.r.o. sídlí v Turnově. Bohužel i služby pohřebního ústavu patří do lidského života. Zármutek, který cítíte, nedokážeme zmírnit, ale alespoň se vám pokusíme se všemi náležitostmi a starostmi okolo pohřbu blízké osoby pomoci.
Pietní průběh obřadu, pohřební služby a pomoc s přípravou pohřbu
Smutnou povinností pozůstalých je prokázat zesnulému úctu pietním průběhem smutečního obřadu. Pomoc s přípravou pohřbu a ostatní pohřební služby nabízí Pohřební ústav hlavního města Prahy.
Pohřební služba s pochopením, respektem a úctou
Smrt blízkého není nic jednoduchého. Ať už emočně, nebo organizačně. Kromě obrovského smutku, který cítíte, musíte také nebožtíkovi vzdát úctu uspořádáním důstojného pohřbu. Naštěstí jsou tu lidé, kteří udělají maximum, aby vám pomohli. Pracují v pohřebním ústavu Auriga, jehož hlavní sídlo najdete v Litoměřicích.
Poslední rozloučení – objednávka a kompletní zajištění pohřbu
Poslední rozloučení se zemřelou blízkou osobou je naší nepsanou povinností. Pohřební ústav hlavního města Prahy pomáhá pozůstalým s kompletním zařízením pohřbu v Praze, včetně kremace či dodání úmrtního listu. Pohřby lze v Praze objednat v 10 objednávkových kancelářích se snadnou dostupností MHD i automobilem.
Ekologické rakve splňují všechny potřebné požadavky, nabízí ale i něco navíc
Výběr rakve je většinou spojen se smutkem a nepříjemnými životními okamžiky. Přesto je to věc, na které si pozůstalí dávají velmi záležet. Atributů, které hrají při výběru rakve je přitom hned několik. Důležitý je vzhled a velikost rakve, ale i její cena. Ve společnosti KOMES na tyto věci nezapomínáme, přidáváme ale i další proměnnou, na kterou je ...
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Pohřební služba Trutnov s nonstop pohotovostí 24 hodin denně
Rozloučit se s milovanou osobou je pro člověka tím nejtěžším. Buďte si proto alespoň stoprocentně jistí, že to proběhne seriózně, na úrovni, soukromě, pietně, a zkrátka tak, jak by si to zesnulý přál. Pohřební ústav S.R.G. zajišťuje komplexní služby, díky kterým budete mít, co se týče organizace, co možná nejméně starostí.
Pohřební služba Praha - komplexní servis od převozu zemřelého až po parte a smuteční obřad
Pohřební služba není společnost, na kterou byste se obraceli s radostí. Je totiž přímo spjata s událostmi, které nikdo z nás nezažívá rád. I tak těžké situace, jako je smrt někoho blízkého, však dříve či později potkají každého. A proto je obzvlášť důležité, aby byl přístup pohřební služby citlivý a spolehlivý.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Nechejte si vyrobit snubní prsten svých snů
Kde Vám snubní prsten vyrobí dle Vašich požadavků a Vašich přání? Přece ve firmě Zlatnictví a svatební salon ADONIS. Zlatnická dílna se zaměřuje na výrobu snubních prstenů přímo na míru, zatímco ve svatebním salonu Vás na svatbu krásně obléknou. Ve Frenštátě pod Radhoštěm pořídíte také veškeré doplňky, kytice a mnoho dalšího.
Smuteční rozloučení a pohřby v Příbrami
Poskytnout poslední službu člověku je důležitou povinností nejbližších. Již více než 16 let pomáhá Pohřební služba Příbram ulehčit veškeré starosti, spojené s odchodem blízkého člověka, a poskytnout co nejkvalitnější služby v této oblasti. S ochotou zajistí veškeré služby, spojené se smutečním rozloučením či pohřbem, a to s ohledem na veškerá ...
Pohřební služba POSPA vám uleví od starostí v těžkém období
Dojde-li ke ztrátě milované osoby, jde bezesporu o nejtěžší období v našem životě. V takové době je nezbytné vědět, na koho se můžeme s důvěrou obrátit, aby poslední rozloučení proběhlo podle našich představ. Pohřební služba POSPA má v této oblasti bohaté zkušenosti a nabízí pozůstalým pomocnou ruku.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Ohňostroje a zábavní pyrotechnika pro soukromé i firemní večírky
Plánujete rodinné oslavy, firemní večírky, svatbu či silvestrovskou party? Chcete ze své akce nezapomenutelnou událost? Dopřejte sobě i svým známým krásný a silný zážitek a pořiďte si pěkný ohňostroj. Společnost LUSEK Ohňostroje vám připraví ohňostroj malý, střední i velký.
Nonstop pohřební služba v Holešově vám pomůže v nejtěžších chvílích
Ať chceme nebo ne, smutná událost, kterou je úmrtí někoho blízkého, v životě bohužel potká asi každého z nás. Přestože v těžkých chvílích na zařizování nezbytných záležitostí okolo pohřbu často nemáme ani pomyšlení, přejeme si důstojně se s milovanou osobou rozloučit. S organizací pohřbu však není potřeba dělat si žádné další zbytečné starosti - ...
Zprostředkujeme kompletní služby v oblasti pohřebnictví
Těžká životní událost, jakou je i úmrtí se rozhodně nepřijímá snadno. Tragická událost, kterou ale musíme nějakým způsobem překonat, abychom nadále mohli žít. V daný moment je to však nepřekonatelná ztráta, která nám udělá velkou díru do prsou. Ta se časem trochu zahojí, ale není to snadné.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí – pohřby i kremace zajistíme za vás
Ztráta blízké osoby je obvykle velmi bolestná a smutná událost. Zařídit pohřeb ale není snadné a tak se stává, že pozůstalí nemají čas truchlit a jsou nuceni věnovat se pochůzkám a zařizování. Pohřební služba v Ústí nad Orlicí na to ale jde jinak. Zajistíme pohřby i kremace do posledního detailu za vás. Stačí nám tak sdělit své představy a my ...
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Pohřební ústav EXCELENT zařídí poslední rozloučení s úctou a grácií
Smrt milovaného člověka představuje největší životní krizi a ztrátu. Je normální, že v takové situaci truchlíte, cítíte se opuštění, zoufalí a bezmocní. Nejste na to sami. Jsme tady, abychom vám pomohli. Pohřební ústav EXCELENT pro vás zajistí to poslední, co můžete v takové chvíli udělat – důstojné rozloučení s vaším zemřelým.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pohřební ústav s lidským přístupem
Odchod blízkého člověka je vždy těžkou životní zkouškou. V takové chvíli by pozůstalí měli mít čas se se svými blízkými důstojně a podle svých představ rozloučit. Od toho je tu pohřební ústav EXCELENT, který citlivě a taktně obstará vše potřebné.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
I závodní stravování by mělo být obrazem kvalitní gastronomie
Závodní stravování bývá často spojeno s nepříjemnými předsudky a představami. Není bohužel výjimkou, že se do firem z různých důvodů dostávají jídla neuspokojivá, ať už jde o jejich množství nebo chuť. I v této oblasti se však dá dělat zdravá, dobrá a vyvážená gastronomie. Důkazem toho je i cateringová společnost LB GASTRO, která úspěšně provozuje ...
Zajištění komplexního gastroservisu – catering, závodní stravování i pořádání oslav na klíč
Nabídka kvalitního cateringu patří k základním pilířům úspěšného pořádání jakékoliv soukromé či veřejné akce. Catering patří v současné době mezi náročné disciplíny, jelikož jsou na něj kladeny vysoké nároky. Neméně důležité je i závodní stravování pro malé i velké podniky. Společnost LB GASTRO s.r.o. působí na trhu od roku 2003 a nabízí zajištění ...
Pohřební služba Praha pomůže v nejsmutnějších chvílích našeho života
Ztráta blízkého člověka patří mezi nejtěžší chvíle našeho života. V tomto období je každé ulehčení od starostí důležité a může alespoň částečně zmírnit stres, který nás provází. Pohřební služba Praha je tu pro všechny, které tato smutná událost zasáhla, aby jim podala pomocnou ruku při vyřizování nezbytných kroků při posledním rozloučení.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Správně zvolené pohřební služby zajistí důstojné a klidné poslední rozloučení
Všechno má svůj začátek i konec. A smrt je sice velmi smutnou, ale neodmyslitelnou součástí života. Pokud tato neradostná událost potká vaše blízké, budete jim nejspíš chtít zařídit co nejdůstojnější a nejpěknější rozloučení. Pohřby mohou být samozřejmě i velmi krásné a pro pozůstalé co nejméně stresující. Musíte však využít kvalitní pohřební ...
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Zařiďte důstojné poslední rozloučení pro své blízké. Pohřební služba Marie vám to umožní
Ať se nám to líbí nebo ne, smrt neodmyslitelně patří k našim životům a dříve nebo později se s ní setká každý z nás. Úmrtí člena rodiny nebo jiné blízké osoby je přesto vždy velmi bolestnou zkušeností. Právě ve chvílích největšího smutku je tu pro vás Pohřební služba MARIE z Opavy.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Flexibilní vůči rodičům a individuální k dětem - to je Mateřská škola AJORODINKA
Potřebujete jít do práce nebo děláte rekvalifikační kurz či studujete a máte malé dítě? Máte raději menší kolektiv rodinného typu? Upřednostňujete domácí stravu? Nebo máte dlouhou pracovní dobu mezi 6 až 18 hodinou? Potřebujete poradit s výchovou Vašeho dítěte? Pak je tady pro Vás dětská skupina AJORODINKA!
Jednoduché nebo extravagantní svatební šaty?
Požádal vás o ruku, svatba se blíží a vy stále nemáte svatební šaty, které by vám padly jako ulité a splňovaly by všechny vaše požadavky? Ráda byste měla svého ženicha k sobě sladěného, ale on má problém si svatební oblek nebo košili vybrat? Svatební studio DáMa z Uherského Brodu vyřeší vaše dilema za vás i za něj. Z naší nabídky svatebních šatů a ...
Pohřební ústav Pegas zajišťuje důstojné a diskrétní poslední rozloučení
Odchod blízké osoby je velice bolestivou záležitostí. Pro pozůstalé se jedná o těžké chvíle, ve kterých potřebují každou pomocnou ruku při organizaci smutečního obřadu. Pohřební ústav Pegas CZ nabízí maximální součinnost prostřednictvím empatických pracovníků ochotných vyjít vstříc jakýmkoli požadavkům. Můžete se tedy spolehnout, že poslední ...