Vysokorychlostní internet pro firmy, instituce i domácnosti
Internet se stal samozřejmostí dnešní doby. S tím také souvisí stále větší nároky na připojení k internetu. Ať už potřebujete poskytnout internet pro malou nebo velkou firmu, instituci nebo třeba jen domácnost, nabízené služby společnosti Quantcom, a.s. vás zaujmou. Firma byla založena v roce 2000 a poskytuje komplexní portfolio hlasových, ...
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Nemovitost v exekuci
Možná jste to nevěděli, ale Znojemské reality poskytují také odborné poradenství v případě exekucí. Znojemské reality, jak už z názvu odvodíme, je společnost, která se zabývá především oblastí realit. Pomohou vám prodat dům či byt i jinou nemovitost nebo naopak koupit zahradu, dům, byt, pozemek či cokoliv dalšího. Výčet jejich služeb tím však ...
THANATOPRAXE – moderní zaopatření těl zemřelých
Po celé lidské dějiny bylo zapatření těl zemřelých v různých formách a podle rituálních pravidel běžné a praktikované podle místních podmínek, zvyklostí a rituálů ve všech jejich rozmanitostech.
Výroba ekologických rakví
Je těžké vyrovnat se s bolestnou ztrátou blízké osoby. Každý pohřeb doprovází nepopsatelný smutek v srdcích příbuzných, rodinných příslušníků, přátel a dalších blízkých. Berte život z té lepší stránky. Firma KOMES spol. s.r.o., vyrábí ekologické rakve různých typů i druhů. Základem je kvalitní rakev, která je vyrobena podle zákonných předpisů.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Svoz a likvidace biologického odpadu pro soukromé osoby i města
Třídit odpady je výhodné z mnoha důvodů. To platí dvojnásob pro biologický odpad, který má velmi bohaté využití, a to z hlediska dalšího nakládání a zpracování. Biologický odpad může posloužit například jako kvalitní hnojivo, neboť obsahuje mnoho živin, a navíc se v půdě dokáže plně rozložit. Třízení tohoto odpadu je navíc velmi efektivní, díky ...
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Recyklace plastů má smysl. Remiva Group vám ukáže, jak můžete plastové granuláty prakticky využít
Více než 17 let zkušeností v oboru recyklace plastů, profesionalita a rozličné obory činnosti, tak přesně to nabízí společnost Remiva Group. Díky zcela nové strategii a spojení několika firem vám nabízíme hned tři obory, ve kterých se na nás můžete spolehnout. Obrátit se na nás tak můžete nejen v otázce recyklace plastů, my vyrábíme také plastové ...
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Mezinárodní doprava s důrazem na operativnost, vstřícnost a technickou vybavenost
Společnost BERAN JIŘÍ autotransport působí na trhu již více než 25 let. Ačkoliv se v začátcích firma zaměřovala převážně na vnitrostátní dopravu, díky velké poptávce klientů rozšířila své služby i o mezinárodní dopravu. Dnes patří k významným společnostem v této oblasti, disponuje rozsáhlým vozovým parkem, vlastními skladovacími prostory s ...
Kovošrot Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
Všude se najde nepotřebný materiál v podobě různých kabelů, drátů a kovů. Mnohdy je problém s odvozem nebo s místem, na kterém byste kovový odpad mohli nechat. Co byste však řekli na to, kdyby vám někdo poskytnul nejen místo, ale také odvoz a ještě za to zaplatil? Přesně takové služby poskytuje kovošrot firmy IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Pohřební ústav AURIGA – profesionální balzamování zesnulých
Při zařizování pohřbu musíte myslet na spoustu věcí. Pokud tak chcete, aby poslední rozloučení proběhlo důstojně a bez komplikací, spolehněte se na skutečné profesionály z pohřebního ústavu AURIGA. Kompletní služby nabízíme pozůstalým po celé České republice již od roku 1991, díky získaným certifikátům navíc jako jediní v ČR nabízíme balzamování ...
Zbavte se bolesti zad na klinice Monada v Praze
Bolesti zad trápí mnoho lidí a umí velmi znepříjemňovat život. Řešení nabízí klinika komplexní rehabilitace Monada v Praze. Od roku 1992 spojujeme klasickou evropskou lékařskou rehabilitaci s ověřenými metodami přírodní medicíny a pomáháme tak nejrůznějšími léčebnými metodami od bolesti zad i dalších problémů. Vysokou úroveň péče zajišťuje náš tým ...
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Pohřební služba MARIE -  v těžkých chvílích vám podáme pomocnou ruku
Se ztrátou milované osoby se dá vyrovnat jen těžko. To poslední, co pro zesnulého můžete udělat je ale to, že mu zajistíte důstojný pohřeb podle jeho představ. S tím vám pomůže pohřební služba MARIE Opava. V obtížných životních chvílích vám podáme pomocnou ruku, pomůžeme vám vyřídit celý pohřeb a zajistíme, aby vše proběhlo bez komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Bydlení uprostřed přírody? Mobilní domy a zahradní jezírka od firmy Jezírko Servis
Zahradní jezírka ozdobí každou zahradu a dotáhnou její vzhled k dokonalosti. Koupací jezírka, jezírka okrasná i pro chov ryb realizuje firma Jezírko Servis Uherské Hradiště, která se zabývá zahradní architekturou. Zajistíme také údržbu a servis jezírek. Kromě toho také stavíme mobilní domy. Působíme ve Zlínském a Jihomoravském kraji.
Výroba reklamy
K tomu, aby mohla být reklama účinná, musí být také dostatečně originální a na viditelném místě. Venkovní prostory, kterými jsou výlohy, jsou k tomuto účelu ideální. Stejně jako Váš firemní automobil, který zaveze reklamu na celou řadu míst. To ale rozhodně nejsou všechny možnosti, které nabízíme.
V životě nás potkají i méně příjemné situace, jednou z nich je i pohřeb
Situace, která není nikomu příjemná. Každý z nás se s ní v životě potká, ať už u rodinných příslušníků nebo svých blízkých či známých přátel. Náš pohřební ústav Auriga působí po celé České Republice. Zařizujeme vše potřebné, abyste neměli navíc žádné starosti.
Realitní kancelář AVAPO OPAVA – koupě a prodej nemovitostí, advokátní úschova peněz i další služby
Prodej nemovitostí či shánění vhodného bytu ke koupi není žádná legrace. V případě, že uvažujete o koupi domu či bytu nebo svoji nemovitost naopak prodáváte, obraťte se na realitní kancelář AVAPO Opava. Reality jsou naším oborem již několik let, kompletní služby nabízíme nejen zákazníkům z Opavy, ale i z širokého okolí.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Společnost TQM - holding je tím pravým partnerem pro logistiku i dopravu
Moderní skladové prostory společnosti TQM - holding s.r.o. vynikají především sofistikovanými technickými vymoženostmi a neméně dokonalou logistikou.
Úklidová služba U-SERVIS Opava - úklid domácností, firem i čištění ozonem
Kdo o sobě může říct, že je úklid jeho oblíbená činnost nebo snad, že úklidem rád tráví spoustu času? Někoho takového byste hledali jen těžko. Úklid domácností či úklid firem jsou práce, kterými se nikdo nezabývá rád, přesto jsou velmi nezbytné. Každý problém má však své řešení – v případě úklidu firem i domácností je to úklidová služba U-SERVIS, ...
U-SERVIS Tomáš Šindler
Pro bezpečnou nákladní dopravu je tu DORYS CZ
Potřebujete přepravit vysokoobjemový náklad nebo jen drobnost? Na dlouhé či krátké vzdálenosti? Pokud jste alespoň na jednu možnost odpověděli ano, pak vyhledejte DORYS CZ. Jsme totiž spolehlivá služba, která má v oblasti nákladní dopravy bohaté zkušenosti.
Vývoj účetního a mzdového softwaru
Účetnictví je proces, který vyžaduje profesionalitu, zkušenosti a software, díky kterému bude pro každého zpracování podkladů hračkou. Nejlepším řešením je takový software, který je vyvíjený na základě zkušeností z oblasti účetnictví. A takové účetní produkty vyvíjí firma ProgEco s.r.o.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Kovový odpad vykupuje HULMAN – kovošrot
Nevíte, kam s kovošrotem či jiným kovovým odpadem? Poradí si s ním HULMAN – kovošrot s.r.o. Jsme česká společnost, která se už více než dvacet let zabývá výkupem, zpracováním a následným prodejem železného a kovového odpadu. Najdete nás v Pohořelicích a dalších provozovnách.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Počítačové služby od ITC Services Praha - výhody středně velké firmy
Hledáte počítačové služby v Praze a nevíte, jak si vybrat jejich poskytovatele? Pomoci Vám mohou rady a tipy v tomto článku, které nám pomohli sestavit IT odborníci ze společnosti ITC Services, s.r.o., Praha 4.
Elektronická evidence docházky ušetří čas i peníze
Zaměstnavatel musí mít přehled o docházce zaměstnanců do práce. Poslouží mu k tomu elektronická evidence docházky pomocí docházkových systémů. Jejich výrobou se zabývá společnost ADVENT, spol. s r.o.
Tlumočnické a překladatelské služby s návazností na kompletní konferenční servis
Zajištění konferencí či kongresů s mezinárodní účastí, ale také třeba večírků či firemních prezentací vyžaduje dokonalé plánování, zázemí personálu i zkušenosti. Firma SAN SERVICE s.r.o. se zabývá poskytováním tlumočnických, překladatelských, ozvučovacích i cateringových služeb již od roku 1990, zajišťuje kompletní pořádání konferencí a ...