Hotel U Koníčka Dačice – objevte kouzlo České Kanady
Česká Kanada láká turisty z celé republiky. Chcete i vy navštívit krásnou přírodu i památky na jihu Čech a hledáte místo, kde byste se ubytovali? Zkuste Hotel U Koníčka v městě Dačice. Poskytneme vám příjemné zázemí, útulné ubytování na vysoké úrovni s maximálním soukromím, to vše za solidní ceny.
Dačický hotel U Koníčka láká k rekreačnímu či pracovnímu pobytu a stravování v restauraci
Dačice jsou v podvědomí široké veřejnosti z mnoha různých důvodů. Jsou součástí kouzelného Jihočeského kraje a návštěvníky lákají k návštěvě řady historických památek, malebné přírody, skýtají možnost sportovního vyžití a dalších rekreačních a turistických aktivit. Zpestřete si pobyt ve městě ubytováním či stravováním v hotelu a restauraci U ...
Hotel Veba – luxusní ubytování, jídlo i služby v srdci města Broumov
Luxusní ubytování v prvorepublikové vile, lahodné občerstvení, zábavu i relax nabízí hotel Veba v Broumově. Ať už se chystáte na Broumovsku strávit rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo chcete zorganizovat firemní školení, náš hotel je tu pro vás.
Penzion a restaurace U Floriánů – ideální místo pro dovolenou na Vysočině
Vysočina je ideální místo pro příjemnou a klidnou dovolenou. Pokud byste rádi strávili pár dní v tomto kraji plném krásné přírody i památek a hledáte příjemný penzion k ubytování, U Floriánů budete jistě spokojeni.
Alpy v létě i v zimě? Užijte si pohádkovou dovolenou v rakouském středisku Kals am Grossglockner
Tyrolsko je velmi oblíbenou rekreační oblastí jak v zimě, tak i v létě. Pokud hodláte strávit aktivní dovolenou a zároveň hledáte absolutní klid a pohodu uprostřed nádherné přírody, Kals am Grossglockner je pro vás ideální volbou. Ubytování si můžete zajistit například v luxusní vile La Cascade, která Vám nabízí opravdový komfort, ale i domácí ...
Vhodné místo pro firemní akce je základem úspěchu
Jste-li pořadatelem firemní akce nebo školení v Brně či jeho okolí, určitě nám dáte za pravdu, že obecně nejtěžším úkolem je sehnat pro každou akci podobného druhu vhodné prostory. Školicí prostory by měly vyhovovat jak po praktické stránce, co se týče hlavního programu firemní akce, školení či přednášky, tak v oblasti rekreace – tedy poskytnout ...
Hotel Pratol: Při cestě do středních Čech využijte ubytování na strategickém místě
Ať už cestujete do středních Čech z jakéhokoli důvodu, ubytování v hotelu Pratol pro vás bude ideální volbou. Hotel Pratol se totiž nachází na strategickém místě v Říčanech na jihovýchodním okraji Prahy. Nabízí jedinečnou možnost ubytování jak při výletních i pracovních cestách do stověžaté matičky, tak také za památkami třeba v Kutné Hoře, na ...
Fojtství – místo, které dá vaším firemním akcím kouzlo jedinečnosti
Vítejte na Fojtství, rozlehlém areálu tak blízko městu a zároveň tak daleko od každodenního shonu. Místu, kde se píše historie už od roku 1744. Místu, které bylo jen maličký kousek od vymazání z mapy.
Lanové centrum Lanáček Otrokovice nabízí zábavu pro celou rodinu
Hledáte místo, kde se vaše děti zabaví a vy se nebudete muset strachovat o jejich bezpečí? Navštivte dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice, který je součástí cyklotrasy Baťův kanál. Na děti tu čeká lanová dráha s překážkami. Součástí areálu jsou i další atrakce pro děti i dospělé a nekuřácká restaurace.
Zážitková gastronomie a zdravá strava mohou jít ruku v ruce
Zážitková gastronomie je u nás čím dál oblíbenějším způsobem stravování. Mnozí lidé si chtějí jídlo nejen sníst, ale i užít a prožít všemi smysly. Kromě toho se u nás ve větší míře objevuje trend zdravého stravování. Člověk je zkrátka tvor náročný a očekává od restaurace čím dál častěji jídlo chutné, ale přitom zdravé. Zdravá strava a zážitková ...
Hotel Jezerka – ubytování, wellness i lahodná kuchyně u Sečské přehrady
Hotel, který nabízí kompletní služby pro firmy, páry i rodiny s dětmi? To je Hotel Jezerka v Seči. Nabízíme útulné ubytování, luxusní wellness & spa, plně vybavené konferenční sály i vybrané speciality české i zahraniční kuchyně. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo firemní večírek, u nás si přijdete na své.
Vyberte si solidní hotel v centru Opavy za rozumnou cenu
Kvalitní ubytování v samém centru nabízí hotel Koruna. Ať už cestovatelé zvolí typ pokoje Standard nebo Deluxe, rozhodně se mohou spolehnout na vynikající služby a tříhvězdičkový komfort. Zvolte pohodlnou cestu autem a nebojte se, že byste ve středu města neměli kde zaparkovat. Parkoviště u hotelu je zdarma, navíc hlídané kamerami!
Sportcentrum Rockhill – sport, ubytování, wellness i zábava pod jednou střechou
Spojit sportovní vyžití, možnost ubytování, relaxace, dobrého jídla a pití a zábavy a vytvořit multifunkční nekuřácký komplex. To byly hlavní cíle při vytváření moderního objektu Sportcentrum Rockhill, který se nachází v jihočeských Dačičích v bezprostřední blízkosti města. Svou pestrou nabídkou kvalitních služeb láká místní i turisty, kteří se ...
Penzion a restaurace U báby Šubrový: Stylové ubytování na Kokořínsku v Máchově kraji
Sháníte ubytování na Kokořínsku se vším komfortem a zároveň ve stylovém prostředí, ve kterém na vás dýchne historie? Penzion a restaurace U báby Šubrový je rekonstruovaným objektem, ve kterém se snoubí tradiční prvky s moderním stylem, a to nejen v rámci ubytování, ale i na jídelním lístku restaurace.
CHKO Kokořínsko láká milovníky krásné přírody, památek i sportu
Kokořínsko, rozkládající se na ploše více než 270 km2, bylo v roce 1976 vyhlášeno chráněnou krajinnou oblastí. Toto území láká všechny příznivce turistiky, cykloturistiky, přírodních i kulturních památek, a to jak krásnou přírodou a bohatou historií, tak i spoustou možností sportovního vyžití.
Necestujte po Moravě, zažijte ji!
Ta jižní Morava, je jistě krásná zem, posázená vinohradem. Stará lidová píseň má platnost i v dnešních dobách. Morava nabízí spoustu krás přírodního charakteru, ale skrývá také unikátní možnost ubytování. V Ostrožské Nové Vsi nebudete za turistu, ale naopak se budete cítit jako správný Moravák či Moravačka.
Na zámku Holešov chutná jídlo lépe
Dámy, vždy jste se toužily stát tou, jejíž rozkazy poslouchá každý muž? A pánové, chcete se cítit jako král - s neohroženou mocí a žaludkem plným delikátních pokrmů? Vaše přání a tužby se splní v Zámecké restauraci Holešov. Díky nám se může každý cítit jako zámecká paní či král.
Oblíbená 9evítka změnila provozovatele 
Láká na tankové pivo, značkové víno, kvalitní kávu a nový jídelníček
Restaurace 9evítka, sídlící na náměstí Práce v budově Tržnice ve Zlíně, změnila na konci října provozovatele. Tím se stala společnost JOSPO z Holešova, která má bohaté zkušenosti se stravováním i cateringem. A jaké změny přinesl nový tým do vyhledávané zlínské restaurace?
Na dobré jídlo a skvělý relax do Penzionu a Pizzerie Na Jízdárně
Ve kterémkoliv ročním období, s partnerem, dětmi, přáteli nebo třeba se psem si můžete přijet odpočinout anebo si pochutnat na výtečné kuchyni našeho PENZIONU NA JÍZDÁRNĚ. Najdete nás v Kroměříži v blízkosti Podzámecké a Květné zahrady, pouhých deset minut chůze od centra. Odpočívejte tam, kde se díky skvělé rodinné atmosféře budete cítit jako ...
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Sport, oslavy i ubytování. To je Sportcentrum Rockhill Dačice
Zajímavé propojení sportu a zábavy nabízí Sportcentrum Rockhill v jihočeských Dačicích. Je to místo pro pořádání oslav, svateb, večírků, sportovních akcí, ale i školicí středisko. Výhodou jsou příznivé ceny, široká nabídka služeb, ale i příjemné nekuřácké prostředí vzdálené jen pět minut pěší chůze z centra Dačic.
Kongresové centrum Metropol: středisko kultury i pronájem prostor
Reprezentativní prostory, centrum kultury a příjemná setkávání. To vše je Metropol – (nejen) kongresové centrum v Českých Budějovicích. Pořádáme nejrůznější kulturní akce – koncerty, divadla i další. Pokud nejste spokojeni s naším programem (i když věříme, že ano), vytvořte si svůj vlastní. Umožňujeme totiž také pronájem prostor Metropolu.
Zámek Valeč nabízí historické prostory pro vaše školení
Noc na zámku nemusí trávit jen zamilované páry, velké a kvalitně vybavené prostory jsou vhodné také k nejrůznějším firemním akcím. Jedním typem z nich může být například školení. Proč se nesejít v motivujícím a hezkém prostředí, kde se vaši zaměstnanci budou cítit příjemně? Právě takové místnosti pro školení nabízí zámek Valeč. Vaše kongresy už ...
Levné ubytování Lednice na Moravě nabízí penzion Harmonie
Pokud hledáte levné ubytování v Lednici na Moravě v blízkosti zámku, ubytujte se v našem penzionu Harmonie. Ubytování u zámku vám umožní přejít do zámeckého parku přímo ze dvora penzionu. Čekají vás příznivé ceny a rodinná atmosféra. Dvou až pětilůžkové pokoje i apartmány jsou moderně zařízeny. Náš pension s restaurací patří mezi doporučené ...
Jižní Morava je pro firemní akce jako stvořená
Firemní akce, kongresy a konference. To jsou velmi častá využití hotelu Zámeček Mikulov. Díky strategické poloze a především výborně uspořádaným prostorům nabízejícím vše potřebné se skvěle hodí nejen pro pořádání svateb a rodinných oslav, ale také například pro firemní školení velkých i menších společností nebo organizací.
Hotel Frýdl: Ideální místo pro rodinnou dovolenou i firemní akce
Hledáte ideální místo pro vaše firemní školení nebo slavnostní raut? Hotel Frýdl vám pro vaše soukromé i firemní akce nabízí stylovou roubenou školící místnost až pro 36 lidí. Jen pár minut od centra Prahy naleznete klidné a malebné místo, které vám zaručí ničím nerušený průběh vaší firemní akce. A nejen to. Díky naší široké nabídce volnočasových ...