S lázeňskými procedurami za harmonizací těla i duše
Odpočinout si od každodenních starostí, povinností a stresu, harmonizovat tělo i duši. To dokáže i krátkodobý pobyt v regeneračním centru a hotelu Harmonie, nacházející se v bezprostředním okolí Hostýnských vrchů. Absolvujte wellness procedury a dopřejte si kvalitní odpočinkovou zdravotní turistiku, během které o vás bude dokonale postaráno.
Firemní školení už nemusí být utrpení. Hotel Pratol nabízí krásné prostory i skvělý servis
Firemní školení či konference pro významné obchodní partnery je příležitost, jak se vedení každé firmy může ukázat v tom nejlepším světle. Nepodceňujte proto přípravy na firemní akci a vyberte pro ni netradiční prostory. A kde je najdete? No přece v hotelu Pratol v Říčanech. Nedaleko centra Prahy najdete klidné, perfektně vybavené konferenční ...
Svatby na Zámku Zábřeh s kompletním servisem
Nádherná a přepychová svatba na zámku. Kdo by si to nepřál? Chcete mít svatbu ve výjimečném a romantickém prostředí? Možná je to jenom jednou za život, tak proč nevyužít možnosti mít svatbu na zámku? Zámek Zábřeh s.r.o. je pro svatbu jako stvořený. Umožňuje obřad přímo v centru luxusního zámeckého prostředí. Zajistíme k tomu také kompletní servis.
Pohodlné a levné ubytování pro studenty v centru Olomouce
Už od šedesátých let poskytuje Hotelový dům levné ubytování v Olomouci. Původní budova prošla od té doby mnoha změnami a rekonstrukcemi, zmizely staré prádelny a společenské místnosti a přibylo moderních bytů. V těch nyní nacházejí levné ubytování kromě rodin především studenti z olomouckých vysokých škol. Vybavení prostor je neustále ...
Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu
Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat oblast Lednicko - valtického areálu, která každoročně láká spoustu lidí. Obliba jižní Moravy má nepochybně své důvody. Ať už si přejete zažít báječnou dovolenou, navštívit vinný sklep a objevit kouzlo degustace, pořádat zde firemní akce, školení ...
Restaurace Selská Krčma -  polední menu i speciality české kuchyně
Máte rádi dobré a poctivé jídlo? Pak je pro vás restaurace Selská krčma v centru města Otrokovice tou správnou volbou. V naší stylové restauraci totiž najdete to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Pochutnat si můžete na polévkách, steacích, specialitách šéfkuchaře i lahodných dezertech. Nabízíme ale i výhodné polední menu. To vše v příjemném ...
Dlouhodobé ubytování pro studenty Olomouc
Studentský život sebou přináší nejen krásné roky studentského života a vzdělávání, ale také potřebu vhodného ubytování a nejlépe v blízkosti školy. Komfortně vybavené pokoje pro studenty všech vysokých škol v Olomouci poskytne Správa nemovitostí Olomouc a.s. a Hotel – Hotelový dům.
Svatba jako z pohádky na zámku Lednice
Svatební den patří k životním událostem, které si zaslouží výjimečnost a pozornost a proto jak obřad, tak i hostina mají být ve velkém stylu. A nejlepším řešením je romantický obřad v krásné zámecké zahradě a oslava i ubytování na stejném místě. Jako když se vdává princezna a žení princ. A přesně takové představy vám s veškerou elegancí a krásou ...
Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Přišla naše klientela, aby záda nebolela. Snažíme se pomáhat, lidi z bolesti dostávat. Bolest byla zatvrzelá, avšak nakonec úplně odezněla.
Obec Lednice získala lázeňský statut až v roce 2009, takže se jedná o nejmladší lázeňské středisko. Základem léčebných zdrojů, které zde velice rádi uvítáte, je jodobromová voda, která je jednou z nejkvalitnějších v Evropě.
Hotel Pratol – ubytování, restaurace, salonky, lázně i myčka
Návštěva Prahy zajisté přináší spoustu zážitků a jeden den na ně nestačí. Je k tomu potřebné komfortní ubytování, které poskytne víc, než jen teplou postel. I firemní akce od konferencí až po školení si zaslouží skvělý nápad spojený s ubytováním, stravou i relaxací. Skvělé možnosti pro jednotlivce, rodiny i firmy mám pro vás připravené hotel ...
Zapomeňte na všední dny a užijte si život na zámku
Pokud chcete zažít něco velkolepého a nechce se vám trávit čas v prostředí moderně vystavěných hotelů, ať už jste na dovolené, služební cestě, či odpočinkovém víkendu, zařiďte si ubytování přímo na zámku. A kde vás množství skvělých zážitků čeká? V historickém hotelu, který vzniknul na zámku Zábřeh.
Rodinný penzion s restaurací v okolí Českého Švýcarska
Pokud si chcete užít příjemnou dovolenou a poznávat krásy naší země nebo uspořádat rodinnou oslavu či firemní večírek, tak zajisté vás zajímají i možnosti ubytování a stravování. Můžete se tedy v každém případě vydat za krásami Českého Švýcarska a užít si pobyt v rodinném a útulném prostředí i s restaurací, který vám poskytne Penzion Dřevák – ...
Sportovní a kongresové centrum Lednice na Moravě
****Spa Resort Lednice jsou vyhledávaným lázeňským centrem. Kromě unikátních léčebných procedur jsou pro návštěvníky velmi atraktivní také svou polohou v těsné blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ovšem nejen léčebné pobyty a výlety do okolí lákají do resortu návštěvníky. ****Spa Resort Lednice se staly i významným centrem kongresové turistiky. V ...
Kongresové centrum nabízí prostor pro semináře a školení
Moderní ubytování uprostřed krásné přírody. Místo vhodné pro turistiku a na procházky skrz krásnou krajinu. Nabízíme ubytování v 70 komfortně vybavených pokojích. Celková kapacita lůžek je 150.
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Hotel Kraví Hora Bořetice – ideální pro firemní akce i rodinné dovolené
Firemní akce, rodinný výlet, romantický víkend plný wellness nebo noc strávená ve vinném sklepě? To vše nabízí Hotel Kraví Hora Bořetice. V našem hotelu najdete pohodlné ubytování, skvělou restauraci, konferenční místnost i řadu možností, jak trávit volný čas, a to po celý rok.
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
Penzion a restaurace Dřevák – České Švýcarsko jako na dlani
České Švýcarsko je ideální destinací pro rodinnou dovolenou, víkendový výlet i svatební cestu. Nabízí totiž množství památek, zábavy a také krajinu, která bere dech. Hledáte v této lokalitě útulné ubytování? Vsaďte na penzion Dřevák v obci Jetřichovice. K dispozici vám zde jsou plně vybavené pokoje i vyhlášená restaurace.
Design Hotel Besídka Slavonice je místem pro všechny činorodé lidi
Pokud hledáte ubytování v překrásném prostředí České Kanady, neváhejte navštívit design hotel Besídka ve Slavonicích. Kultovní místo pro setkávání je zároveň restaurací, galerií i centrem hudebně-filmového festivalu Slavonicefest.
Penzion Dřevák Jetřichovice – ubytování v srdci Českého Švýcarska
Chcete strávit příjemnou dovolenou v nádherném prostředí národního parku České Švýcarsko? Ubytujte se v Penzionu Dřevák Jetřichovice, který vás potěší útulnou a domáckou atmosférou. Nachází se v jedné z nejkrásnějších obcí Českého Švýcarska. V okolí najdete nespočet turistických tras i nejrůznějších výletních cílů, za návštěvu stojí třeba ZOO ...
Útulné ubytování, tradiční vinné sklepy a krásné prostředí najdete ve Velkých Bílovicích.
Krásná příroda, dobré jídlo, pití i zábava? To vše najdete v Penzionu u Hroznu. Nabízíme vám ubytování v malebném penzionu přímo v centru Velkých Bílovic. S rodinou, partou kamarádů, nebo třeba firemními partnery si tak můžete vychutnat pohostinnost krajů jižní Moravy a navštívit místní vinné sklepy i kulturní skvosty.
Pro firemní akce jsou Velké Pavlovice jako stvořené
Firemní školení, večírky, „výjezdní zasedání“ a jiné firemní akce. Více nebo méně často je mívá každá firma, ať má pouze několik nebo celé desítky zaměstnanců. Proč pro firemní akce či školení nespojit příjemné s užitečným a neuspořádat je v dosahu vinných sklepů jihomoravského vinařského města Velké Pavlovice?
Pronájem salonku Hotelu Pratol Říčany jako skvělé řešení pro školení, konferenci i jinou akci
Hotel Pratol Říčany ve skvělé dojezdové vzdálenosti nejen z Prahy nabízí pronájem konferenčních salonků za výhodných podmínek. K dispozici jsou vám pro vaše účely celkem čtyři salonky, přičemž jejich celková kapacita může být až 100 míst. Restaurace hotelu zajistí veškeré potřebné občerstvení, hotelové pokoje pak poskytnou potřebný odpočinek po ...
Hotel U Koníčka Dačice – objevte kouzlo České Kanady
Česká Kanada láká turisty z celé republiky. Chcete i vy navštívit krásnou přírodu i památky na jihu Čech a hledáte místo, kde byste se ubytovali? Zkuste Hotel U Koníčka v městě Dačice. Poskytneme vám příjemné zázemí, útulné ubytování na vysoké úrovni s maximálním soukromím, to vše za solidní ceny.