Internetový prodej potravin a dalšího zboží
Nákup potravin a dalšího zboží patří ke každodenním činnostem, na které není vždy čas či nálada. Co byste však řekli na možnost nákupu a dovozu přímo k vám přes internet? Zmíněná možnost již není pouhým přáním, ale skutečností, o kterou se postará firma Z-Market; Food Delivery Service, Praha.
Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Přišla naše klientela, aby záda nebolela. Snažíme se pomáhat, lidi z bolesti dostávat. Bolest byla zatvrzelá, avšak nakonec úplně odezněla.
Obec Lednice získala lázeňský statut až v roce 2009, takže se jedná o nejmladší lázeňské středisko. Základem léčebných zdrojů, které zde velice rádi uvítáte, je jodobromová voda, která je jednou z nejkvalitnějších v Evropě.
Zámecký hotel Lednice – školicí prostory i vinný sklep
Pořádat firemní školení nebo firemní akci není tak snadné, jak se může na první pohled zdát. Vybrat vhodné školicí prostory je klíčem k úspěchu. Ideální školicí prostory, kde se budou vaši hosté cítit dobře, by měly být nejen místností s dostatkem míst k sezení, ale především místem s příjemnou atmosférou, potřebným vybavením, občerstvením a v ...
Hotel Pratol – ubytování, restaurace, salonky, lázně i myčka
Návštěva Prahy zajisté přináší spoustu zážitků a jeden den na ně nestačí. Je k tomu potřebné komfortní ubytování, které poskytne víc, než jen teplou postel. I firemní akce od konferencí až po školení si zaslouží skvělý nápad spojený s ubytováním, stravou i relaxací. Skvělé možnosti pro jednotlivce, rodiny i firmy mám pro vás připravené hotel ...
Zapomeňte na všední dny a užijte si život na zámku
Pokud chcete zažít něco velkolepého a nechce se vám trávit čas v prostředí moderně vystavěných hotelů, ať už jste na dovolené, služební cestě, či odpočinkovém víkendu, zařiďte si ubytování přímo na zámku. A kde vás množství skvělých zážitků čeká? V historickém hotelu, který vzniknul na zámku Zábřeh.
Obědy a balená strava pro firmy Brno
Dobrý oběd pro zaměstnance, občerstvení na firemní večírek nebo jinou akci, tak to všechno můžete mít bez toho, abyste něco sami připravovali nebo si s organizací dělali starosti. O stravování vašich zaměstnanců a jídelní menu na firemní akce se s přehledem, profesionálně a rychle postarají stravovací služby JEER s.r.o. se sídlem a provozem v Brně.
Projekce a osvětlení akcí? Vše bez problémů zvládne SAN SERVICE Praha
Pořádáte koncert, konferenci, sportovní nebo jinou velkou společenskou akci? Máte na starosti významný firemní večírek? Pak se vám jistě budou hodit služby firmy SAN SERVICE s.r.o. sídlící v Praze. Postaráme se o projekci i osvětlení, podle vašeho zadání vybereme to nejvhodnější vybavení na míru, se vším vám poradíme a veškerou techniku vám také ...
Technika pro akce Praha
Potřebujete zajistit překladatelské, tlumočnické, ozvučovací nebo cateringové služby? V tom případě se obraťte na firmu SAN SERVICE, s.r.o., která zajišťuje v této oblasti kompletní servis. Ptáte se, kdo takovéto služby může potřebovat? Zajišťujeme kongresy s mezinárodní účastí, semináře, workshopy, prezentace a večírky, běžné zábavní akce, ale ...
Rodinný penzion s restaurací v okolí Českého Švýcarska
Pokud si chcete užít příjemnou dovolenou a poznávat krásy naší země nebo uspořádat rodinnou oslavu či firemní večírek, tak zajisté vás zajímají i možnosti ubytování a stravování. Můžete se tedy v každém případě vydat za krásami Českého Švýcarska a užít si pobyt v rodinném a útulném prostředí i s restaurací, který vám poskytne Penzion Dřevák – ...
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Sportovní a kongresové centrum Lednice na Moravě
****Spa Resort Lednice jsou vyhledávaným lázeňským centrem. Kromě unikátních léčebných procedur jsou pro návštěvníky velmi atraktivní také svou polohou v těsné blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ovšem nejen léčebné pobyty a výlety do okolí lákají do resortu návštěvníky. ****Spa Resort Lednice se staly i významným centrem kongresové turistiky. V ...
Výroba kvalitního českého vína s rodinnou tradicí
Kdo by aspoň jednou v životě neochutnal lahodný červený nebo bílý mok z hrozen zvaný víno? Ten, který dokáže zpříjemnit večery a nutí říkat pravdu? Právě naše země se pyšní spoustou vinařských oblastí, ve kterých víno má tradici a svůj příběh. Stejně jako Vinařství Líbal s.r.o. založeno v roce 2001, které se stalo rodinným bohatstvím.
Kongresové centrum nabízí prostor pro semináře a školení
Moderní ubytování uprostřed krásné přírody. Místo vhodné pro turistiku a na procházky skrz krásnou krajinu. Nabízíme ubytování v 70 komfortně vybavených pokojích. Celková kapacita lůžek je 150.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.
Nákup potravin online s dovážkou až k vám domů zajistí Z-Market
Každý den do práce, odpoledne vyzvednout děti ze školky nebo školy, dovést je do kroužku, udělat úkoly a tak podobně. K tomu se starat o domácnost. Ulehčit vám může internetová prodejna Z-Market. Umožňuje totiž nákup potravin online a samozřejmě také rozvoz potravin v Praze a okolí.
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Hotel Kraví Hora Bořetice – ideální pro firemní akce i rodinné dovolené
Firemní akce, rodinný výlet, romantický víkend plný wellness nebo noc strávená ve vinném sklepě? To vše nabízí Hotel Kraví Hora Bořetice. V našem hotelu najdete pohodlné ubytování, skvělou restauraci, konferenční místnost i řadu možností, jak trávit volný čas, a to po celý rok.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
Návštěva vinného sklepa a degustace dobrého vína k pobytu na jižní Moravě neodmyslitelně patří
Budoucnost patří poctivým rodinným podnikům a jistě nebudeme lhát, když řekneme, že v případě výroby vína a vinařské turistiky to platí dvojnásob. Neopakovatelná atmosféra vinného sklepa, degustace s lidmi, kteří vínu skutečně rozumí, neboť jej již léta vyrábějí, chutné občerstvení a také příjemné ubytování v rodinném penzionu skýtají skvělou ...
Penzion a restaurace Dřevák – České Švýcarsko jako na dlani
České Švýcarsko je ideální destinací pro rodinnou dovolenou, víkendový výlet i svatební cestu. Nabízí totiž množství památek, zábavy a také krajinu, která bere dech. Hledáte v této lokalitě útulné ubytování? Vsaďte na penzion Dřevák v obci Jetřichovice. K dispozici vám zde jsou plně vybavené pokoje i vyhlášená restaurace.
Design Hotel Besídka Slavonice je místem pro všechny činorodé lidi
Pokud hledáte ubytování v překrásném prostředí České Kanady, neváhejte navštívit design hotel Besídka ve Slavonicích. Kultovní místo pro setkávání je zároveň restaurací, galerií i centrem hudebně-filmového festivalu Slavonicefest.
Penzion Dřevák Jetřichovice – ubytování v srdci Českého Švýcarska
Chcete strávit příjemnou dovolenou v nádherném prostředí národního parku České Švýcarsko? Ubytujte se v Penzionu Dřevák Jetřichovice, který vás potěší útulnou a domáckou atmosférou. Nachází se v jedné z nejkrásnějších obcí Českého Švýcarska. V okolí najdete nespočet turistických tras i nejrůznějších výletních cílů, za návštěvu stojí třeba ZOO ...
Útulné ubytování, tradiční vinné sklepy a krásné prostředí najdete ve Velkých Bílovicích.
Krásná příroda, dobré jídlo, pití i zábava? To vše najdete v Penzionu u Hroznu. Nabízíme vám ubytování v malebném penzionu přímo v centru Velkých Bílovic. S rodinou, partou kamarádů, nebo třeba firemními partnery si tak můžete vychutnat pohostinnost krajů jižní Moravy a navštívit místní vinné sklepy i kulturní skvosty.
Zpříjemněte si kongresovou turistiku pobytem ve wellness centru
Je důležité umět při práci i relaxovat. K obojímu máte perfektní podmínky v našem čtyřhvězdičkovém hotelu v Bořeticích, který funguje i jako školící centrum. Přes den pracujete v našem konferenčním sále či školícím altánu, a večer relaxujete v našem špičkovém wellness centru. Pěkná představa, že ano? Prostředí okolo hotelu je navíc velmi vhodné ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****