Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Ozubené převody a ozubená kola jsou docela věda. Víme, jak na ně!
Hřídele, ozubená kola nebo kola rozvodová jsou součástí celé řady mechanismů, se kterými se setkáváme v každodenním životě a ani o tom třeba nevíme. To, že jsou ale ozubená kola a další výrobky kovoobrábění součástí automobilů nebo letadel, si asi umí představit každý. A právě na takovéto profesionální a zcela přesné výrobky se specializuje ...
CNC obrábění, kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, Brno
Kvalitní obrábění formou CNC, profesionálně vybavená dílna a produkty, které se řadí do špičkového sortimentu pro různá odvětví průmyslu. To není pouze přání zákazníka, ale také realita, kterou s veškerými odbornými znalostmi a zkušenostmi poskytuje společnost USOB s.r.o. se sídlem i provozovnou v Brně.
Firma BAVO Poříčí má nové strojní vybavení
V oblasti vědy a techniky se neustále posouváme kupředu a tak je potřeba, abychom drželi krok s moderními trendy. Z tohoto důvodu a také z mnohých dalších se naše firma rozhodla investovat do své budoucnosti a ještě více díky novému vybavení a novým strojům zkvalitňuje výrobu.
Propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky vyrábí firma Feroplast
Firma se snaží vyhovět i zákazníkům, kteří ještě nemají úplně konkrétní představu o daném produktu a proto naše vývojové oddělení může vypracovat hned několik návrhů v podobě skic a zvolená varianta se nadále vypracovává již do konkrétního výkresu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Kovovýroba
Kovovýroba je oblast, která má dlouholetou tradici a stále se drží na špici při zpracování a opracování různých druhů materiálů. Potřebná je v průmyslu, ale také ve strojírenství, kde má své plné zastoupení.
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Lisování plechů i částí karoserií pro automobilový průmysl
Plechové výlisky z oceli, nerezu či hliníku od společnosti HS Umformtechnik, která je partnerem německé firmy Hubert Schlieckmann GmbH, vynikají prvotřídní kvalitou materiálů i zpracování. Lisování plechů pro široké využití zajišťují kvalifikovaní pracovníci za použití prověřených technologií a strojů zajišťujících stálou jakost a spolehlivost ...
Hledáte vhodné partnera pro strojírenskou výrobu? Strojírny Olšovec s.r.o. je spolehlivým partnerem při výrobě strojů různého typu
Zaměření této společnosti je opravdu široké, zabývají se výrobou strojů, stavbou svařenců a všemi ostatními stroji. Vyrábí velké i malé zařízení. Za dvacet let zkušeností získali mnoho zajímavých zakázek, takže se rozhodně ničeho nebojí.
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
ISMM Production: Svařování a výroba strojních dílů na zakázku
Zakázková výroba strojních dílů, svařování, prášková lakovna, díly pro automotive. To všechno zajišťuje firma ISMM Production se sídlem v Ostravě. Zárukou úspěšné realizace různých výrobních projektů je tým profesionálů ve výrobních závodech i dlouhodobě budovaná struktura dodavatelů. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům, pro které jsme ...
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Firma SVUM-CZ, s.r.o. se zabývá povrchovou a antikorozní úpravou kovů
Společnost se nachází v okrese Kolín a má veškeré potřebné znalosti a prostředky k tomu, aby se mohla odborně a precizně zabývat tímto tématem. Povrchová úprava kovů a antikorozní ochrana kovů je v posledních letech velice žádaná. Naše firma dbá také na pravidla, a proto je každý materiál v souladu s ekologickou úpravou.
Slévárenské modely a formy z klasických i pokrokových materiálů
Sháníte formy pro lisování plastů, ořezávací přípravky, vakuové formy nebo jiné modely potřebné pro výkon vaší činnosti? FORKLIM s.r.o. nabízí kvalitně zpracované slévárenské modely, které vás nezklamou. Kromě toho se tato firma zabývá i truhlářskou výrobou a lisováním plastů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Plynové kotle, servis plynových kotlů i kominické práce nabízí Antonín Pech
Kotle na plyn, tuhá paliva, biomasu i elektrokotle. Jejich prodej, montáže a servis nabízí firma Antonín Pech. Provádíme instalatérské, zámečnické, zednické, obkladačské, soustružnické i kominické práce. Obraťte se na nás také, pokud potřebujete zajistit čištění komínů nebo jejich vložkování. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla a ...
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Řezání kovů laserem a plazmou - Brno
Naše firma vyrábí různé výrobky, mezi které patří laserové výpalky, svařené plechové dílce osázené lisovacími i navařovacími prvky, svařované konstrukční celky, které mohou být opatřeny povrchovou úpravou dle přání a požadavků zákazníka.
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Rodinná dovolená v České Kanadě, ubytování v našem selském stavení se starožitným nábytkem a ručně vyráběnými kousky připomíná prázdniny u babičky
S námi si však přírody a venkovního stylu užijete plnými doušky! Poskytujeme ubytování pro rodiny s dětmi, ale také pro mladší nebo starší páry. Připravený pro vás máme samostatně stojící vejminek, čili budovu, která má kompletní vybavení.
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.