Strojírna Kukleny: Zakázková výroba strojů i součástí, jako jsou převodovky, pohony či čerpadla
Potřebujete nejrůznější části strojů, jako jsou převodovky nebo čerpadla? Zakázkovou výrobou strojů i jejich částí dle požadavků zákazníka se zabývá Strojírna Kukleny spol. s r.o. Hradec Králové. Vyrábíme převodovky, elektromechanické lineární pohony, nerezová zubová čerpadla, jednoúčelové stroje a mnohé další. Zajišťujeme také montážní a servisní ...
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Když se snoubí zámečnictví a umění
Produkty, které vycházejí z dílny uměleckého zámečnictví Romana Mičky v Opavě Zlatníkách, jsou vždy originály. Pokud se jedná o restaurování starých uměleckých děl, pak se vše provádí v souladu s dobovými technikami i dokumentací.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Zpřístupněné prostory jsou pro nechodící úleva
Být celoživotně nebo dočasně odkázaný na pomoc druhých, tak kdo to nezažil, asi nepochopí, jak těžké to je. Všude kolem jsou bariéry, které jsou složité překonat i pro zdravého člověka. Naštěstí společnost MANUS Prostějov spol. s r.o. myslí na všechny a umožňuje život lidem usnadnit pomocí plošin, schdodolezů i nájezdových ramp.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky vyrábí firma Feroplast
Firma se snaží vyhovět i zákazníkům, kteří ještě nemají úplně konkrétní představu o daném produktu a proto naše vývojové oddělení může vypracovat hned několik návrhů v podobě skic a zvolená varianta se nadále vypracovává již do konkrétního výkresu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
ISMM Production: Svařování a výroba strojních dílů na zakázku
Zakázková výroba strojních dílů, svařování, prášková lakovna, díly pro automotive. To všechno zajišťuje firma ISMM Production se sídlem v Ostravě. Zárukou úspěšné realizace různých výrobních projektů je tým profesionálů ve výrobních závodech i dlouhodobě budovaná struktura dodavatelů. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům, pro které jsme ...
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Plynové kotle, servis plynových kotlů i kominické práce nabízí Antonín Pech
Kotle na plyn, tuhá paliva, biomasu i elektrokotle. Jejich prodej, montáže a servis nabízí firma Antonín Pech. Provádíme instalatérské, zámečnické, zednické, obkladačské, soustružnické i kominické práce. Obraťte se na nás také, pokud potřebujete zajistit čištění komínů nebo jejich vložkování. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla a ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
Výpalky Hradec Králové, pálení plazmou
Firma Elza Předměřice se specializuje na výpalky, řezání plazmou, řezání vodním paprskem, výrobu potrubních dílů ale také zámečnickými pracemi včetně svařování nerezu. Mají mnoho běžných klientů, ale mezi jejich zákazníky mohou patřit i odběratelé s vysokými a specifickými požadavky.