Nadkrokevní izolace, zastřešení budov, obklady a dlažby
Ještě jste neslyšeli o nadkrokevní izolaci? Jedná se o systém zateplení šikmé střechy. Jedna z nejnovějších technologií. Odborně Vám ji může provést firma BUČEK střechy. Firma provádí spolehlivě a odborně i veškeré ostatní práce na střechách - kompletní zastřešení budov, pokládka střešní krytiny, rekonstrukce střech a mnohé další služby.
Umělecké klempířství
Galanterní klempířství Josef Kolínek je firma, která se zabývá uměleckým klempířstvím. Sídlí v regionu Kroměříž a nabízí práce v oboru kovotepectví, pasířství a kovotlačitelství. Specializací této firmy je výroba vikýřů, věžiček a větrných růžic na střechy.
Realizace staveb Třebíč a Náměšť nad Oslavou
Touha po vlastním bydlení a domě se zahradou je asi v každém z nás. I podnikatelské subjekty mají představu o vlastních prostorách. A ani rekonstrukce není méně častým snem. A proto je škoda zůstat pouze u představ, když každou stavbu i rekonstrukci můžete nechat realizovat přímo na klíč. O vše se postará stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se ...
Střešní krytina z břidlice dělá majitelům radost dlouhá léta
Břidlicové střechy s sebou nesou spoustu výhod. Mají dlouhou životnost, jsou variabilní, vynikají tepelnou i zvukovou izolací, současně však převyšují ostatní typy krytin co do estetiky. Využitelné jsou v případě různých typů staveb, ať už rekonstruujete nebo máte v plánu novostavbu. Střešní krytina z břidlice se dokáže dokonale přizpůsobit.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Rekonstrukce střechy je důležitý krok. Nepodceňujte výběr firmy!
Uvažujete o rekonstrukci střechy a hledáte firmu, která za vaši nemalou investici odvede špičkovou práci? Máme pro vás tipy, jak vybrat spolehlivou firmu, vyvarovat se chyb a nespálit se u řemeslníků, kteří nabízejí „za hodně peněz málo muziky“.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
K&P Stavby Therm: stavby na klíč, rekonstrukce i zateplování domů
Drobné stavební úpravy, zateplování domů i stavby na klíč. To všechno provádí stavební firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově. Kromě toho se zabýváme také prodejem stavebního materiálu. Svým zákazníkům poskytujeme kvalitní služby a materiály za příznivé ceny.
Dodávka a realizace vazníků, stropní konstrukce - Znojmo, Mikulov, Brno-venkov
Stavební firma OSP spol. s r.o. sídlí v Moravském Krumlově. Jako stavební společnost se zaměřují samozřejmě na stavební činnost. Působí na jižní Moravě, Vysočině a na mnohých dalších místech naší republiky. Mezi jejich další hlavní činnosti patří i výstavba střech. Zajistí vazníky, jejich dodávku i realizaci nebo další stropní konstrukce. Působí ...
Galanterní klempířství: Za studena tváříme plechy pro dekorativní účely
Chystáte rekonstrukci a chybí vám klempíř? Záruku kvalitní klempířské práce vám zajistí společnost Galanterní klempířství. Ať už se jedná o praktické nebo čistě ozdobné prvky, na nás se můžete spolehnout. Zajišťujeme výrobu a rekonstrukci nejen okapů, ale i vikýřů a arkýřů na historických budovách.
Rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných střech pro usedlosti – statky, zámky a kostely
Sháníte odborně kvalifikovanou firmu, která by vám zajistila rekonstrukci střechy? Týká se to také například neobvyklých měděných nebo mosazných střech? Či historických nebo snad chráněných budov? V tom případě vám nejlépe odborně poradí a práce provede společnost ZVOZA s.r.o., která provádí rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných ...
Specialisté na realizace střech a výrobu střešních vazníků
Ať už se chystáte provést rekonstrukci staré střechy nebo postavit střechu novou, stojí před vámi důležitý úkol – vybrat firmu, která realizaci střechy zajistí. Pokud je pro vás při výběru důležitá historie a zkušenosti dané firmy, spokojenost klientů i nízká cena, firma OSP spol. s r.o., sídlící v Moravském Krumlově, je jasnou volbou. Působí na ...
Nechtějte ledajakou střechu, ale tu nejlepší – od firmy Střechy Vrňata a Žáčik
Vaše spokojenost, naše čest, poctivost, profesionalita a kvalita našich služeb jsou to, na čem nám záleží. Podnikání pro nás nejsou peníze, ale v první řadě maximálně spokojení zákazníci. Zajišťujeme kompletní řešení i rekonstrukce střech rodinných, bytových i činžovních domů a památkových objektů. Nabízíme vám své dlouholeté zkušenosti v oblasti ...
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střechy na klíč spolehlivě a pro každého od FRANKIE Zábřeh
Střecha je základ domu. Pokud není v pořádku střešní krytina, pak může docházet k zatékání vody do domu a k jeho ničení. S tím, abyste měli střechu vždy v pořádku, vám pomůže společnost FRANKIE Zábřeh zajišťující střechy na klíč.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Střechy na klíč i různé další rekonstrukce zařídí firma KD Služby
Střecha na klíč je vždy souhrn ucelených prací a kompletních služeb, které poskytují naši odborníci a to od prvopočátku až do konce. Seznámíme se s danou problematikou, odborně posoudíme výchozí stav střechy, profesionálně zpracujeme návrh řešení, a následně zrealizujeme samotnou zakázku.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Komplexní řešení v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby a kovoobrábění
Společnost EKA-KOMPLET s.r.o. se zabývá prováděním různých druhů stavebních, instalatérských, montážních či strojních prací četně zámečnické výroby a kovoobrábění. Firma sídlí v centru Plzně v areálu ŠKODA Plzeň a je rozdělena do 4 středisek – HSV, PSV, kovoobrábění a doprava a mechanizace.
Střechy ROGAT s.r.o.: Pokrývačství, klempířství i tesařství
Hledáte skutečné odborníky na střechy? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. z Uherského Hradiště. Mezi námi poskytované služby patří tesařství, klempířství a pokrývačství. Poradíme si s jakýmkoliv typem střechy na nejrůznějších stavbách, postaráme se také o rekonstrukce stávajícího zastřešení.
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Hydroizolace plochých střech od skutečných odborníků
Společnost POPAS CZ se sídlem v Trutnově se zabývá profesionální ochranou povrchů a staveb. Jednou z oblastí zájmu firmy je hydroizolace plochých střech s využitím nejmodernějších technologií. Provedená hydroizolace je bezúdržbová a vyznačuje se ověřenou životností 30 let. Chystáte-li se provést generální opravu ploché střechy, aplikace ...
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce od ROGAT jsou sázkou na jistotu
Budete-li v okolí Uherského Hradiště hledat firmu se střechařskou specializací, pak bezpochyby narazíte na Rogat, s. r. o. Nejde o žádného nováčka, historie firmy začíná v 90. letech minulého století a za více než dvacet let se vyprofilovala v profesionálního dodavatele komplexních služeb v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských a ...
Izolace střech - efektivní způsob, jak ušetřit za energie
Snažíte se šetřit, ale vaší střeše chybí izolace? Skrz nezateplenou střechu uniká mnohem více tepla, než se na první pohled může zdát. Pokud se rozhodnete investovat do kvalitní izolace střech, uvidíte, že se vám brzy náklady vrátí a vy nebudete topit “Pánu Bohu do oken”. V regionu Brno – venkov se můžete spolehnout na izolace, které pro vás ...
Kvalitní klempířské prvky na zakázku vyrábí firma BezVa
Ať už jste klempíř, stavitel nebo domácí kutil, jistě využijete služby firmy BezVa, spol. s r.o. Máme pro vás nejrůznější klempířské prvky - tedy kvalitní materiál, který je nutný pro profesionální výsledek vaší práce. Sídlíme nedaleko města Česká Třebová a díky dlouholetému působení na trhu vám zaručujeme prvotřídní kvalitu provedení našich ...
Zateplení střechy, terasy i balkónu zajistí Pavel Daňhel
Základem domu je střecha. Ta ovšem nemusí chránit jen před srážkami a větrem, ale může také poskytovat tepelný komfort. Co to znamená? Že si můžete dát vaši střechu zateplit a ušetřit tak za náklady, které vám unikají z domu spolu s teplem. Že nevíte, jak na to? Pak si nedělejte starosti, pomůže vám Pavel Daňhel a kolektiv jeho zaměstnanců.