Široká nabídka služeb ohromí nejednoho zákazníka
Firmy s tradicí jsou na trhu velmi ceněnými partnery. Mají za sebou spoustu zkušeností a projektů, prostřednictvím kterých prokazují své skutečné výsledky. Mezi společnosti s mnoha zkušenostmi se řadí také firma ELTODO, která má za sebou více než dvacetiletou tradici v oboru. Portfolio jejích služeb je skutečně široké. Mezi specializaci firmy ...
Servis a údržba záložních zdrojů napájení, diesel agregátů či UPS
Záložní zdroje napájení a další podpůrná zařízení slouží k zamezení či úplnému vyloučení výpadku elektrického proudu. I tato zařízení však vyžadují pravidelný servis a údržbu, díky čemuž budou spolehlivá a provozuschopná za jakékoliv situace. Společnost SUM se zabývá dodávkou a servisem záložních zdrojů, diesel agregátů či UPS, přičemž využívá své ...
Kvalitní zabezpečovací systém zajistí ochranu vašich objektů
Dobrý zabezpečovací systém vám v dnešní době ušetří mnoho potíží. S ochranou nemovitostí vám pomohou zkušení profesionálové ze společnosti MACOM SECURITY, kteří provádějí zabezpečení objektů, jako jsou budovy ministerstev nebo bank. Experti z MACOM SECURITY si poradí s každým úkolem.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
Rozvaděče různých typů - od silových až po bytové a elektroměrové
Hledáte kvalitní rozvaděče? U nás ve společnosti Kouřil elektrotechnik seženete různé typy - od elektrických, silových a průmyslových rozvaděčů až po rozvaděče pro automatizaci. Stačí si vybrat.
S firmou MaRfinal s.r.o. ušetříte čas i peníze
Společnost MaRfinal s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zabývá se projekčními, montážními a servisními pracemi, dodávkou softwarových aplikací, výrobou rozvaděčů a samozřejmostí je i údržba systémů a odborná konzultace.
Záložní zdroje UPS vás při výpadku proudu na holičkách nenechají
Záložní zdroj UPS je nedocenitelným pomocníkem především všude tam, kde případné výpadky elektrického napětí mohou způsobit škody nebo problémy. Cílem společnosti SUM je zajistit, aby takovéto výpadky neměly na odběratele a jeho činnost vliv. Díky svým službám tedy zajišťuje nejen spolehlivé, ale i bezpečné napájení elektrickou energií. Záložní ...
Na elektromontážní práce včetně revize od SV Elektro je spoleh
Hledáte elektrikáře, který provede elektromontážní práce včetně revize elektra, montáž rozvaděčů a další elektrikářské práce? Obraťte se na firmu SV Elektro z Chuchelné v okrese Opava. Vyrábíme zařízení pro přenos a rozvod elektrické energie, provádíme elektroinstalace, elektromontáže, revizní služby a opravy nářadí, nástrojů a elektrospotřebičů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Ochrana před bleskem a přepětím, elektroinstalace i prodej materiálu
Hromosvody, elektroinstalační materiál, provádění elektroinstalací a revize elektrických zařízení. To vše jsou dílčí činnosti, spadající do širokého spektra elektroniky. Firma Pavel Puchner z Moravských Budějovic poskytuje již od roku 1997 kompletní služby v oblasti elektroinstalací, patří mezi špičkové odborníky ve zřizování hromosvodů a dalších ...
NOSTA, s.r.o. se podílí na řadě veřejných zakázek
Jen stěží budete na Novojičínsku hledat stavební firmu s většími zkušenostmi, než je NOSTA, s.r.o. Tato stavební společnost působí na českém trhu již řadu let, založena byla v roce 1992.
Využíváním tepelných čerpadel můžete uspořit
Tepelná čerpadla poskytují skvělý způsob, jak na jaře a na podzim vytápět vaše prostory. V zimních měsících jsou pak využitelným pomocníkem při snižování nákladů za protopené energie. Jestli ještě nevíte, jaký druh čerpadla zvolit, pak ekonomicky nejvýhodnějším je typ fungující na principu vzduch – voda.
Vítr, mráz ani opravy vedení vás už nepřekvapí. Záložní zdroj UPS vám dodá elektřinu za každých okolností
Elektrická energie je v dnešní době běžnou součástí našich životů. Elektřinu potřebujeme v práci, domácnosti i při trávení volného času. Nečekaný výpadek elektrické energie je proto vždy nepříjemný, obzvláště pro velké podniky s drahými zařízeními pak může dlouhodobý výpadek představovat velký problém a finanční ztráty. Ve společnosti SUM proto ...
Jak je báječné mít všechny služby od jedné firmy, zjistíte u M+M sdružení
Představte si, že rekonstrukce bytů nebo domů se může nést v harmonickém duchu. Není potřeba se dohadovat s jednotlivými dodavateli a hledat viníka zodpovědného za špatně provedenou práci. Myslíte si, že sníte? Rekonstrukce domů i bytů ale může být opravdu takto jednoduchá!
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Technické služby Opava pečují o veřejné osvětlení, údržbu komunikací i pořádek ve městě
Čisté ulice bez odpadků, upravené silnice a fungující veřejné osvětlení v Opavě i okolí. O to všechno se již dlouhá léta starají Technické služby Opava. Zajišťujeme pořádek ve městě a pečujeme o veřejná prostranství tak, aby se v Opavě líbilo starým, mladým i turistům.
Elektromontáže jedině od profesionála
Zahrávat si s elektřinou není dobrý nápad. V některých případech hrozí menší poranění, v jiných až smrt! Neriskujte zbytečně a na revize elektroinstalací, elektromontáže, ale i na instalaci hromosvodů a při koupi elektroinstalačního materiálu se obraťte na ty, kteří vědí, co dělají - kontaktujte ELEKTROINSTALACE Pavel Puchner.
Elektronické zabezpečovací systémy a elektromateriál od Elektromarkt Břeclav vás nezklame
Je pro vás bezpečí vším? Společnost Elektromarkt sídlící v Břeclavi se specializuje na slaboproudou, zejména pak zabezpečovací techniku a prodej elektroinstalačního materiálu. Komplexnímu zabezpečování staveb se v Elektromarktu věnujeme už od roku 1995 a také díky tomu dokážeme vše od návrhu, přes kompletní montáž až po záruční a pozáruční servis ...
Montáže kabelů vyžadují odborné znalosti
To, že různé práce dnes vykonávají nekvalifikovaní zaměstnanci, je známý fakt. U některých profesí to vadí méně, u některých více. To, že vám přijde opravit ucpaný odpad vyučený kuchař, vám asi moc vadit nebude. Jenže pak jsou i takové oblasti, které vyžadují odborně vyškolený personál. Jednou z těchto oblastí je montáž kabelů.
Vše pro ochranu osob i majetku od firmy ELSI – Pavel Král
Chcete zajistit bezpečnost a efektivitu vašemu provozu? Využijte potenciálu moderních slaboproudých technologií od společnosti ELSI, specialisty na kamerové, zabezpečovací, protipožární a docházkové systémy, strukturované kabeláže, elektroinstalace a další služby ze širokého portfolia firmy.
Realizace elektroinstalace na klíč vám ušetří čas i peníze
Sháníte odborníka na elektroinstalace s dlouholetými zkušenostmi a komplexními službami? Firma RODEL zajistí na území Prahy fullservis v oblasti realizace elektroinstalace na klíč a k tomu poskytuje širokou škálu souvisejících služeb pro maximální pohodlí a úsporu nákladů.
Kvalitní ochrana před požárem i zlodějem od EIKO
Ostravská společnost EIKO se zabývá elektromontážními pracemi v oblasti slaboproudu, silnoproudu, měření a regulace. Naší parketou jsou zejména elektrické zabezpečovací systémy, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, systémy kontroly vstupů, strukturovaná kabeláž, ozvučovací systémy, systémy měření jednotného času a televizní antény ...