Tonery do tiskáren nevyhazujte, buďte ekologičtí a navíc vydělejte
Používáte tiskárnu ve velkém a tonery se vám hromadí? Pokud jste doposud prázdné tonery vyhazovali, vězte, že existuje výhodnější způsob, jak se jich zbavit. Společnost RK-EMTIES se zabývá ekologickou likvidací tonerů, přičemž poskytuje výkup tonerů online.
Technologie zhotovení nápisů, světelné i nesvětelné nápisy
Od začátku až do konce s vámi budou úzce spolupracovat, aby našli nejlepší řešení pro individuální přání zákazníka, ale také to nejlepší z technických a vynikajících technologických postupů. Všechno musí pasovat do posledních detailů a nezapomínáme ani na moderně zpracované nápisy.
Zabezpečovací systémy Znojmo
Bojíte se o vlastní bezpečí i při sebemenším náznaku rizika nebo obtíží? Nemusíte se ničeho obávat, rozhodně nejste paranoidní. Je dobře, že svůj domov nebo i sebe chcete chránit právě před obávaným nebezpečím, které na nás v dnešním světě bohužel často číhá z každé strany. Proto Vám firma TRESYS s.r.o., pomůže do domácnosti nainstalovat ...
Podlahové topení zajistí příjemné teplo i úsporu peněz
Platíte drahé účty za vytápění bytu či domu? Pomoci vám může firma Elstap, která u nás zastupuje dánský koncern DEVI. Poskytuje podlahové topení, které je spolehlivé, bezpečné, nenáročné na údržbu a zejména úsporné.
ELSTAP: Podlahové vytápění DEVI, elektroinstalace i prodej elektromateriálu
Toužíte po komfortním bydlení? Ke splnění snu vám může dopomoci podlahové vytápění, které zajistí rovnoměrnou příjemnou teplotu podlahy a navíc úsporu nákladů. Montáže podlahového vytápění zajišťuje firma ELSTAP, regionální zástupce dánského koncernu DEVI. Na českém trhu zajišťujeme nejen prodej, montáž a servis vytápění, ale také elektroinstalace ...
Datové služby srozumitelně a pro každého
Nevíte si rady s datovými službami? Tápete v této oblasti a chcete zvolit řešení, které bude ušité na míru právě vám? Pak je tu pro vás společnost VUMS DataCom. Zabýváme se datovými komunikacemi už od roku 1993. Nabízíme širokou službu datových služeb, ze kterých si spolehlivě vybere každý.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Dobrá káva a další nápoje z českých kávomatů a automatů
Někdy není čas udělat si dobrou kávu nebo někam na ní zajít. A co víc, chytne vás hlad zrovna tam, kde není nablízku obchod. Avšak jen do té doby, než zjistíte, že před vámi stojí kávomat, nápojový automat a dokonce s balenými potravinami. Najednou máte kávu, slazenou vodu a ještě něco dobrého k snědku. A o to se stará ryze česká firma zaměřená na ...
AŽD Praha pořizuje vlastní motorové vozy, bude na nich testovat i nové technologie
Nejprve si firmu AŽD Praha představíme. Jedná se o ryze českého dodavatele a výrobce zabezpečovací, telekomunikační, informační a automatizační techniky. Zaměřují se na kolejovou a silniční dopravu.
Nápojové a prodejní automaty od české společnosti s převážně českými výrobky
Nápojové a prodejní automaty jsou každou chvíli po ruce vašim zákazníkům i zaměstnancům. Společnost ATE Company ve svých automatech používá kvalitní suroviny převážně od českých výrobců. V jejich nabídce najdete automaty na teplé a studené nápoje, prodejní automaty na balené nápoje a balené potraviny včetně baget.
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Digitální fotoaparát, hvězdářský dalekohled i objektiv od Jana Pazdery
Digitální fotoaparáty, kamery, objektivy i hvězdářské dalekohledy seženete v nabídce společnosti Jan Pazdera. V dvou kamenných prodejnách a e-shopu vám nabízíme kvalitní novou i starší fototechniku všeho druhu i potřebné příslušenství. Profesionální i amatérský fotograf, nadšený tvůrce videí i začínající astrolog si u nás zkrátka přijde na své.
AŽD Praha: Signalizační zařízení, zabezpečení a automatizace nejen pro železniční přejezdy
Zajistit bezpečnost nebo usnadnit komunikaci v oblasti kolejové a silniční dopravě pomůže firma AŽD Praha s.r.o.. Vyrábíme a dodáváme totiž zabezpečovací, telekomunikační, informační a automatizační techniku, která slouží nejen na železničních přejezdech a jiných částech železničních koridorů. Jsme dokonce největší českou firmou v oboru ...
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Výkup i prodej fotoaparátů Praha - největší bazar s fototechnikou
Uvažujete o koupi fotoaparátu, dalekohledu či mikroskopu, ale nechcete za něj utrácet zbytečně moc peněz? Nebo jen potřebujete svůj starý model prodat a získané peníze ihned využít? Společnost Foto-video-optika Jan Pazdera vám v obou případech může pomoci. Neváhejte se obrátit na spolehlivou firmu s dlouholetou tradicí.
Zabezpečení domů a firem kamerovým systémem s možností kontroly kdykoliv a kdekoliv
Zabezpečení domů a firem je v dnešní době velmi aktuální téma. Technologie v této oblasti jde dopředu mílovými kroky. Ještě v nedávné době byly kamerové systémy pod názvem "průmyslová televize" natolik nákladné, že byly využívány výhradně v průmyslových objektech. V současnosti se ale natolik zlevnily a miniaturizovaly, že se běžně instalují také ...
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Profesionální elektrická požární signalizace a zabezpečovací systémy Praha
Ochrana majetku a informací se v mnoha případech musí svěřit do rukou profesionálů. Ať už se jedná o technické zabezpečení objektů či ochranu informací, je zde firma ANFIT s.r.o., která se v boru pohybuje již řadu let a díky svým zkušenostem dodává zabezpečovací systémy, na které je opravdový spoleh.
KVE-mont – specialista na elektroinstalace a elektromontáže
Elektromontáže, elektroinstalace silnoproudých a slaboproudých rozvodů, ale i kamerových systémů. To všechno a mnohé další služby provádí firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína. Patříme k největším dodavatelům průmyslových elektromontáží, kromě toho zajistíme kompletní servis a provádíme také revize elektroinstalace, a to po celé České republice.
Holicí strojky BRAUN Vám zajistí každému muži stále krásný a upravený zevnějšek
Přerostlé vousy, strniště nebo neupravený knír – to jsou téměř hororové představy dnešní moderní doby. Nesnižujte své mužné sebevědomí a také reputaci u okolí. Buďte stále krásní a upravení za krátký čas se špičkovými holicími strojky značky BRAUN, které naleznete v kamenné prodejně ELPEN-BRAUN na Praze 1. Zde Vás obslouží pouze proškolení a ...
Kruhové konektory pro náročné aplikace dodává firma Ray Service
Konektory pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách, to jsou kruhové konektory ITT Cannon, které na tuzemský trh dodává česká společnost Ray Service, a.s. Kromě toho se zabýváme výrobou kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení pro široké spektrum zákazníků.
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.
Služby, poskytovány zákazníkům v oblasti klimatizace a vzduchotechniky
Obecně by se dalo říct, že klimatizace nepřivádí venkovní vzduch do budovy. Stará se o výměnu vzduchu již v místnosti. Díky přenosu energie, která se zde provádí, může vzduch různě upravovat a samozřejmě také chladit. Což je to nejdůležitější, proč si chceme klimatizaci pořídit.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kvalitní slaboproudá i silnoproudá elektrotechnika, která vydrží
Dopravní systémy a osvětlení ve městech, technické zařízení budov nebo dodání kamerových systémů. To vše najdete v portfoliu známé společnosti ELTODO. Realizujeme komplexní zakázky od jejich projekce, přes složitou výrobu, až po montáž a uvedení do provozu. Jsme ideálním partnerem pro velké a složité projekty.