Průmyslové instalační krabice pro všestranná využití
S narůstající potřebou rozvádění elektrické energie prakticky do všech prostor se zvyšují požadavky na kvalitu a odolnost elektroinstalačního materiálu. Německá společnost Spelsberg je po celém světě uznávaným výrobcem plastových výrobků pro elektroprůmysl, přičemž se zaměřuje především na výrobu instalačních krabic. Ty jsou určeny jak pro běžné, ...
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Laminace - ochrana dokumentů za rozumnou cenu
Uvažujete, jakým způsobem ochránit Vaše dokumenty tak, aby byly vysoce bezpečné a přitom za rozumnou cenu? Pak si přečtěte následující článek, v němž se dozvíte více o laminaci a speciálních laminátorech na doklady od společnosti HS TRADE a.s., která je specialistou na tuto problematiku s dlouholetými zkušenostmi.
Virály aneb videa, která se šíří po sociálních sítích - tipy od Polas Videostudia Praha
Video nestačí pouze vyrobit. Aby bylo smysluplnou investicí, je nutné ho i dobře uplatnit a získat pro něj diváky. Jedním z takových způsobů je jeho šíření prostřednictvím internetových sociálních sítí - pro tato videa se ujal pojem virály. Pokud Vás toto téma zajímá, přečtěte si následující článek od pražského videostudia POLAS, které působí na ...
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Servis Carrier Plzeň s.r.o. se pyšní mnohaletou praxí v oboru chlazení, klimatizací a tepelných čerpadel
Alternativní zdroje energie může využívat každý z nás. Seznamte se například s fotovoltaickými systémy na klíč. Všechno potřebné obstaráme, zajistíme, přivezeme, namontujeme a dodáme nejmodernější technologií, protože se řadíme mezi přední výrobce těchto zařízení na českém trhu.
Kompletní zabezpečovací systémy ochrání vaše blízké i majetek
Chcete mít klidný spánek a udělat to nejlepší pro ochranu osob, majetku i celých objektů? Společnost 4M zabezpečovací systémy je profesionálem v oblasti dodávky a instalace zabezpečovacích a kamerových systémů. Mimo to se zabývá protipožární ochranou, počítačovými sítěmi a realizací jakýchkoliv slaboproudých rozvodů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Přístupové systémy ACS versus klasické mechanické klíčové systémy
Přejít na přístupový systém ACS nebo zachovat klasické klíče pro vstup do paneláku či bytového domu? To je otázka, kterou si v dnešní době pokládá řada bytových družstev a společenství vlastníků.
Kamerový systém i zabezpečovací systém na míru pro Opavu a okolí
Kamerové a zabezpečovací systémy od společnosti 4M zabezpečovací systémy Opava vám pomohou chránit to nejcennější – vaši rodinu, blízké a samozřejmě i váš majetek. Pokud chcete mít i vy pod dohledem svůj byt, dům či firmu, obraťte se na nás. Poradíme vám, jaký kamerový či zabezpečovací systém je pro vaše účely nejvhodnější.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Mobilní telefony a tablety vám nejen prodáme, ale naučíme vás s nimi i pracovat
Přestože to tak možná na první pohled nevypadá, nákup toho správného chytrého telefonu tak, aby nám skutečně vyhovoval, může být někdy srovnatelně složitý, jako třeba výběr nového auta. Mobilní telefony, tablety a další elektroniku často nakupujeme na internetu tak trochu na slepo a jakmile nám zázračná krabička dorazí domů, mnohdy v základním ...
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Společnost ESTA Ivančice – dodavatel rozpojovacích a elektroměrových rozvaděčů
Společnost ESTA Ivančice dodává produkty v oblasti přípojkových a elektroměrových rozvaděčů. Při jejich výrobě využívá nejmodernější kompozitní materiály, které vyhovují i nejnáročnějším evropským normám. Kromě této činnosti se zabývá prodejem nejen dalších komponentů, ale i nářadím pro práci pod napětím.
Samoobslužný platební terminál pro čerpací a plnicí stanice funguje nonstop
Samoobslužný platební terminál UNICARD je pro čerpací a plnící stanice výhodný po všech směrech. Obslouží zákazníka 24 hodin denně, je vybaven dotykovou obrazovkou a majiteli stanice poskytne dokonalý přehled o jednotlivých transakcích. Hodí se tak pro bezobslužné čerpací stanice i pro noční provoz čerpacích stanic s obsluhou. Kde tento platební ...
Čisté prostory – validace, měření i dodávka vzduchotechniky
Pracovní prostory v oblasti farmacie, zdravotnictví, biotechnologie, ale také třeba drobné mechaniky nebo elektrotechniky kladou přísné požadavky na čistotu. Dodávkou vzduchotechniky do tzv. čistých prostor, ale také kalibrací přístrojů a validací vzduchotechniky se zabývá pražská firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Prodej, pronájem a servis kancelářské techniky
Potřebujete rychle zařídit novou kancelář? Hledáte nejnovější a nejmodernější vybavení? Technicky nenáročné, které bude jednoduché na obsluhu, nebo zařízení, které vydrží vysoké zatížení a bude i nadále spolehlivé? Pak se obraťte na společnost SHARP CENTRUM Ostrava.
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace
Kvalitní vzduchotechnika je součástí přísunu čerstvého vzduchu a na jejím výběru hodně záleží. Nejen ventilátory a filtry, ale i kompletní servis je zárukou dobré investice do čerstvého vzduchu. A právě o ten se postará firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Počítačové služby od ITC Services Praha - výhody středně velké firmy
Hledáte počítačové služby v Praze a nevíte, jak si vybrat jejich poskytovatele? Pomoci Vám mohou rady a tipy v tomto článku, které nám pomohli sestavit IT odborníci ze společnosti ITC Services, s.r.o., Praha 4.
Distribuce kabelážních prvků pro telekomunikační a datové sítě
Telekomunikace a informační technologie vyžadují ke své činnosti kvalitní kabely a dráty. Ty běžně slouží jako médium pro přenos nejrůznějších signálů, a je tedy nutné zajistit maximální kvalitu těchto prvků. Najít spolehlivého dodavatele těchto produktů se může zdát složité, avšak opak je pravdou. Na trhu totiž působí firma KABEL Trade Praha ...
Bílé zboží známých značek prodáváme a servisujeme v PERFEKT SERVIS
Pračky a sušičky, myčky nádobí, ledničky a mrazáky, trouby a mikrovlnky i varné desky a digestoře. Veškeré bílé zboží a domácí spotřebiče prodává firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.. Kromě toho se ale zabýváme také opravami a servisem spotřebičů v záruce i po jejím uplynutí. Najdete u nás rovněž náhradní díly nebo třeba čisticí prostředky pro údržbu ...
Tlumočnické a překladatelské služby s návazností na kompletní konferenční servis
Zajištění konferencí či kongresů s mezinárodní účastí, ale také třeba večírků či firemních prezentací vyžaduje dokonalé plánování, zázemí personálu i zkušenosti. Firma SAN SERVICE s.r.o. se zabývá poskytováním tlumočnických, překladatelských, ozvučovacích i cateringových služeb již od roku 1990, zajišťuje kompletní pořádání konferencí a ...
Společnost Blumenbecker Prag má novou specializaci, zaměřuje se na off-line simulaci robotických pracovišť
Každým dnem se zvyšuje nasazování průmyslových robotů a robotických linek do nejrůznějších průmyslových odvětví a proto roste i poptávka po off-line simulacích. Vypracují návrh automatizačního projektu, vytvoří projekci, zaručují záruční i pozáruční servis.
Domovní a průmyslové elektroinstalace jedině od profesionálů
Nedílnou součástí každé stavby je vyřešení otázky elektroinstalace. Bez té se žádná moderní budova, ať už domovní, nebo průmyslová, neobejde. Společnost Manel se sídlem v Praze je připravena položit základy kvalitní a spolehlivé elektroinstalace ve všech domovních i průmyslových objektech.
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Fungující telekomunikační a datové sítě jsou naší specialitou
Anténní systémy, vybavení pro datová centra a kabely všeho druhu? To je společnost KABEL TRADE.
Profesionální konference zajistí SAN SERVICE
O dobré akci se bude mluvit ještě týden po jejím skončení. Na skvělou akci se bude vzpomínat hodně dlouho. K dosažení dokonalosti přitom stačí tak málo - kontaktovat společnost SAN SERVICE. Kdo jsme? Profesionální agentura, která se zabývá pořádáním konferencí na úrovni. Přesvědčte se o tom i vy.
Moderní obráběcí stroje, automatizované výrobní linky a robotizovaná pracoviště – od návrhu po instalaci
Společnost CZ.TECH Čelákovice se už přes 15 let zabývá vývojem moderních obráběcích strojů. Pro své zákazníky koncepčně navrhuje sériové i jednoúčelové stroje a zařízení, automatizované výrobní linky i vysoce spolehlivá a produktivní robotizovaná pracoviště. Firma provádí také stavbu obráběcích CNC strojů a speciálních strojů včetně výroby ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.