Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec
Vzduchotechnika jako zařízení pro úpravu a rozvod vzduchu do budov a místností a její účelem je nasávání venkovního vzduchu a jeho filtrace s následným odváděním vzduchu z vnitřních prostorů. O dodávku vzduchotechniky včetně montáže se postará firma Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Skybergtech - EMC měření i kompletní služby v oblasti elektromagnetické kompatibility
Výzkum, vývoj, výroba, ale i měření a poskytování dalších služeb v oblasti EMC – to je specialita společnosti Skybergtech. Elektromagnetická kompatibilita je naším oborem již od roku 1992, pro zákazníky z různých odvětví tak nabízíme speciální měření, poradenskou činnost, školení i výrobu systému na míru.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Servis, kompletní dodávky infrastruktury, vybavení kancelářskou technikou
K nákupu kancelářské a další techniky je potřebné vybrat si nejen profesionálního prodejce, ale také kompletní servis a poradenství. A všechno v jednom je tím nejlepším řešením pro provoz vaší kanceláře a firmy. Požadovaný komfort vám zajistí firma FBT-Bräuer Tomáš se sídlem v Olomouci.
FBT - Bräuer Tomáš
Šnekové a kuželové převodovky, transformátory, axiální ložiska i technické plasty skvělé kvality
Sháníte transformátory, převodovky, technické plasty, a podobně? Obraťte se na nás. Firma STAPI – Stanislav Pípal, s.r.o., nabízí kvalitní a precizně zpracované produkty z oblasti plastů, transformátorů, ložisek, převodovek a dalších výrobků.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Kvalitní střechy pro veškeré stavby zařídí firma STŘECHY Reiner, s.r.o.
Každému je jistě hned jasné, na co střechu v domově potřebujeme. Aby nám nekapalo do jídla, je nezbytné mít kvalitní střechu, kterou ani silný vítr neodvane. Střecha patří k základnímu a nesmírně důležitému bodu každého domova a to nejenom domova, ale v podstatě každé budovy. Firma STŘECHY Reiner, s.r.o. se zabývá klempířskými prácemi již po mnoho ...
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Kvalitní klimatizace moderního designu od bbklima99 přináší komfort i úsporu
V parných letních dnech je klimatizovaná místnost opravdová záchrana. Dobu na její pořízení však není radno podceňovat. S příchodem prvních veder totiž už jen těžko seženete firmu s volným termínem. Společnost bbklima99 ze Znojma vám s výběrem vhodné a kvalitní klimatizace poradí právě teď a postará se i o odbornou montáž a servis.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Jak vybrat kvalitní klimatizaci do domu
Výběr kvalitní klimatizace patří k již základnímu komfortu bydlení. Klimatizace dokáže vzduch nejen ochlazovat, ale také regulovat teplotu a zajistit přívod čistého vzduchu. Co zákazník to jiná potřeba a četnost využívání klimatizace a o správný výběr se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
DK-ELVIS: Autorizované metrologické středisko pro ověřování elektroměrů
Ověřováním měřidel elektrických veličin se zabývá autorizované metrologické středisko společnosti DK-ELVIS s.r.o.. V dubnu 2016 nám Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví udělil autorizaci pro ověřování indukčních a statických elektroměrů. Potřebujete ověření svých měřidel? Obraťte se na naše metrologické středisko.
DK-ELVIS s.r.o.
Moderní nápojové automaty boří mýty o kvalitě
Myslíte si, že káva z automatu nemůže chutnat stejně dobře, jako ve Vaší oblíbené kavárně? Automaty na kávu od společnosti Delikomat Vás přesvědčí o pravém opaku. Dokáží totiž „uvařit“ nápoje srovnatelné kvality a chuti, a to včetně čerstvě namleté zrnkové kávy.
DELIKOMAT s.r.o.
Výroba videa má svá pravidla. Přečtěte si tipy na úspěšná videa!
Jak vyrobit video, aby opravdu zaujalo? Aby bylo video úspěšné, musí přesně odpovídat svému účelu, divácké cílové skupině a době vzniku, a to obsahem i formou. Zní to jednoduše, ale praxe často ukazuje pravý opak. A výsledný efekt Vám opravdu zaručí pouze video plnící uvedené zásady. Přečtěte si proto tipy od POLAS videostudia Praha.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Natáčení videa nejen pro webové stránky a internetové prezentace
Video je pořád v kurzu. A zřejmě bude čím dál víc. Videostudio POLAS působí na poli profesionální audiovizuální tvorby již od roku 1991. Natáčení kvalitního videa nejen pro webové stránky a internetové prezentace garantuje stabilní tým odborníků, skvělé reference, soudobé technologie i individuální klientská péče - to jsou hlavní důvody, proč si ...
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Servomotory, převodovky a lineární jednotky, digitální servozesilovače
Stoupají nároky v automobilovém průmyslu, také v gumárenském, potravinářském i mnohých dalších odvětvích. Neustále se svět vyvíjí kupředu a nikdo nechce zůstat pozadu. Servomotory, převodovky a lineární jednotky se používají v každém z těchto odvětví a proto jejich vývoj neustále zlepšujeme.
TG Drives, s.r.o.
Safetica Insight: dokonalý přehled o práci zaměstnanců i zabezpečení citlivých dat
Společnost ROOT IT s.r.o. přináší svým zákazníkům bezpečnostní nástroj Safetica Insight, který zajistí dokonalý přehled o práci zaměstnanců, její efektivitě, a ochrání citlivá data před zneužitím. Díky Safetica Insight tak máte příležitost zamezit zbytečnému plýtvání firemními zdroji.
ROOT IT s.r.o.
Prodej elektronických a pneumatických součástek Praha
Elektronické součástky neboli komponenty jsou důležité prvky potřebné k sestavování elektronických obvodů a zařízení. Při takové funkci je důležitá jejich kvalita a nejlepší je nákup součástek předních světových značek. V tomto směru je předním českým dodavatelem součástek pro elektroniku a elektrotechniku společnost MECHATRONIC spol. s r.o. Praha.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Reklama, která jde s dobou
Každá firma, která chce, aby se o ní vědělo, potřebuje dobrou reklamu. Záleží na grafickém zpracování, ale také na materiálu, ze kterého bude vyrobena. Současná doba nabízí mnoho různých možností, které kvalitní výrobci polepů a reklamních poutačů dovedou využít.
Světelná reklama Praha
Servis mobilních telefonů odborně a rychle
Rozbil se vám starý telefon? Nebo ten nový neumíte ovládat? Obraťte se na společnost ATC Mobile. Více než 12 let vám nabízíme profesionální záruční i pozáruční servis mobilních telefonů. Postaráme se o opravy, zálohování dat i správné nastavení telefonu.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Luxusní nábytek Natuzzi Italia– nápaditý italský design, prvotřídní kvalita i pohodlnost
NatuzziItalia italský nábytek, to je synonymum pro kvalitu, preciznost a styl. Užijte si luxusní nábytek italské výroby ve svém interiéru a pořiďte si například kožené sedací soupravy od prodejce Correct Interior Natuzzi Italia. Designově nápaditý nábytek Natuzzi je ideálním způsobem vybavení každého domova.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Výroba elektroinstalační techniky a skříní - nová červená řada
Výroba systémů pro elektrotechniku a průmysl vyžaduje letité zkušenosti a dovednosti včetně moderní výrobní technologie. Zárukou vysoké kvality a bezpečnosti v této oblasti je společnost s dlouholetou tradicí Spelsberg spol. s r.o. se sídlem v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Vše pro hromosvody a uzemnění
Hromosvody a uzemnění jsou důležitou součástí každé stavby, zejména z důvodů bezpečnosti. Společnost Kovoblesk KPS Opava s. r. o. je výrobcem těchto součásti pro hromosvody a uzemnění a zásobuje těmito součástmi své největší obchodní partnery (Argos Elektro a. s. a Stavebniny DEK a. s.)
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Mobilní telefony a tablety vám nejen prodáme, ale naučíme vás s nimi i pracovat
Přestože to tak možná na první pohled nevypadá, nákup toho správného chytrého telefonu tak, aby nám skutečně vyhovoval, může být někdy srovnatelně složitý, jako třeba výběr nového auta. Mobilní telefony, tablety a další elektroniku často nakupujeme na internetu tak trochu na slepo a jakmile nám zázračná krabička dorazí domů, mnohdy v základním ...
ATC MOBILE TESCO Karviná Mobilní telefony a příslušenství
Kopírovací stroje a tiskárny Konica Minolta a Develop s veškerým servisem od firmy SAMSONTECH
Autorizovaný prodejce tiskáren a kopírovacích strojů barevných i černobílých, společnost SAMSONTECH, nabízí pouze kvalitní značky špičkových výrobců, ke kterým patří Konica Minolta a Develop. Kromě prodeje je samozřejmostí záruční i pozáruční servis.
Mobilní telefony a tablety vám nejen prodáme, ale naučíme vás s nimi i pracovat
Přestože to tak možná na první pohled nevypadá, nákup toho správného chytrého telefonu tak, aby nám skutečně vyhovoval, může být někdy srovnatelně složitý, jako třeba výběr nového auta. Mobilní telefony, tablety a další elektroniku často nakupujeme na internetu tak trochu na slepo a jakmile nám zázračná krabička dorazí domů, mnohdy v základním ...
ATC MOBILE TESCO Havířov Mobilní telefony a příslušenství
Přístupové systémy od českého výrobce mají mnoho výhod
Uvažujete o tom, jak nejlépe zabezpečit objekt, ve kterém pracujete či žijete? Potřebujete mít kontrolu nad pohybem osob v daném objektu? Chcete mít evidenci docházky zaměstnanců a díky tomu připravené podklady pro výpočet mezd? Pak nesmíte zapomenout na kvalitní přístupový systém. Jak si ale vybrat z široké nabídky ten nejlepší? Odpovědi ...
Průmyslové skenery série AI-6800 a AI-6801 - odolnost a efektivita
Průmyslové skenery jsou důležitou součástí sortimentu společnosti TFP universal a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi novými produkty v této kategorii najdeme série AI-6800 a AI-6801 od společnosti Argox. Jednou z největších výhod těchto skenerů je jejich průmyslový stupeň odolnosti IP65 a schopnost bezpečně odolat pádům z výšky až 1,8 metru.
Elektronické zabezpečovací systémy – okamžité napojení na pult centrální ochrany
Požáry, nejrůznější nehody či vloupání jsou nemilé situace, se kterými je však potřeba počítat. Aby jejich následky byly co nejmenší, vyplatí se instalace elektronických zabezpečovacích systémů, elektrické požární signalizace či bezpečnostních kamer. Díky těmto zařízením budete mít váš objekt pod kontrolou a v případě výjimečné situace bude ...
System plus Zlín, s.r.o. Bezpečnostní technologie Zlínský kraj