Kvalitní plastové bazény s dlouhou životností díky nejmodernější technologii
Bazény dnes vyrábí a nabízí mnoho různých firem, od velkých řetězců po drobné podnikatele. Specializovaných firem, u nichž se můžete spolehnout na kvalitu, je však pomálu. Společnost Bazény Kostelec, specialista výhradně na plastové bazény, s tradicí již od roku 1994, je jednou z nich. Její majitel, pan Josef Hrubý, nám dal několik typů a rad, jak ...
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Zahradní bazény jsou tak kvalitní, jak je jejich příslušenství
Chcete-li si svůj bazén užívat skutečně plnými doušky, nesmíte podcenit volbu toho správného příslušenství. A právě na dokonalost bazénu jako celku se zaměřuje bazénový specialista, společnost Bazény Desjoyaux, s.r.o., číslo 1 v Evropě. Její zakladatel, Jean Desjoyaux, vždy navrhuje veškeré prvky pro své pohodlí a pohodlí svých nejbližších. ...
Prodej, servis a půjčovna malé zemědělské, lesní, zahradní a komunální techniky
Kvalitní produkty, služby a servis jsou základem profesionálního přístupu k zákazníkům. V případě širokého sortimentu nejen zahradní techniky a elektrického ručního nářadí je skvělou volbou výběr u společnosti s tradicí Agroservis Holý s provozovnou v Moravském Krumlově.
Vysoce kvalitní železobetonové bazény od francouzského výrobce Desjoyaux jsou vhodné jako rodinné bazény i bazény do veřejných prostor
Představujeme Vám společnost Bazény Desjoyaux, s.r.o., jež je zastoupením této světové značky pro český trh. Společnost se specializuje výhradně na bazény a jejich příslušenství, a díky tomu je schopna svým zákazníkům nabídnout vždy ten nejlepší servis a poradenství s výběrem nejvhodnějšího bazénu.
Štěrkové záhony a skalky prozáří vaši zahradu. Chtějte originální záhonové obruby i vy!
Je vaše zahrada už roky stejná? Máte sice předzahrádku, ale nevíte, jak ji oživit? Pak jsou řešením nevšední záhony. Moderní skalka s jedlými bylinami, stejně jako záhon z trvalek pomůže vnést na vaši zahradu nový život. A jeho realizaci pro vás zajistí společnost Zahrady Tomáš Vávra.
Mobilní štípač dřeva pro vás palivové dřevo připraví raz dva
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování tohoto palivového materiálu. Vzhledem k ceně energií se spousta zákazníků vrací k topení dřevem, a proto jim mobilní štípač dřeva rozhodně přijde vhod. Společnost Palivové dříví Františka Slámy nabízí ty nejkvalitnější služby v tomto oboru. Už nikdy nebudete muset vzít do ruky sekeru, o vaše ...
Automatické štípače Sláma František Sláma
Zahradní centrum Malinkovič dopřeje vaší zahradě novou tvář
Každý zkušený zahrádkář ví, že je mnohem výhodnější nakupovat rostliny od tuzemských zahradníků. Netrpí stresem z dlouhé přepravy a nečeká je ani šok ze změny klimatu. Pokud chcete na své zahradě více experimentovat a máte rádi stále něco nového, pak zvolte letničky. Budou se skvěle vyjímat mezi okrasnými dřevinami.
Zahradní technika – Robert Bílka Modrá: Servis zahradní techniky
Ačkoli to za okny ještě tak nevypadá, je nejvyšší čas na servis zahradní techniky a její přípravu na jaro a novou sezónu. Postará se o to firma Zahradní technika – Robert Bílka, která poskytuje kompletní služby v oblasti zahradní techniky pro region Uherské Hradiště. Zajišťujeme jak prodej zahradní techniky, tak i její záruční a pozáruční servis ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Svěřte svou zahradu a další venkovní plochy do rukou odborníků
Pravidelná údržba zahrad a dalších venkovních ploch patří k časově náročným aktivitám. Ať už disponujete zahradou jakkoliv velké plochy, možná nemáte dostatek času nebo sil postarat se o ni svépomocí. Chcete-li se zbavit starostí s údržbou zahrady, využijte profesionálních služeb úklidové firmy U-Servis z Opavy, působící na českém trhu přes 25 ...
U-SERVIS Tomáš Šindler
Robotické sekačky Automower si poradí s každým terénem
Robotické sekačky Automower vynikají vysokou efektivitou práce a také snadnou obsluhou. Díky moderním zabudovaným systémům pracuje sekačka zcela samostatně a pouze na základě vašich pokynů. Dokáže šetřit i náklady, trávník a prodloužit sama sobě životnost.
Bydlení uprostřed přírody? Mobilní domy a zahradní jezírka od firmy Jezírko Servis
Zahradní jezírka ozdobí každou zahradu a dotáhnou její vzhled k dokonalosti. Koupací jezírka, jezírka okrasná i pro chov ryb realizuje firma Jezírko Servis Uherské Hradiště, která se zabývá zahradní architekturou. Zajistíme také údržbu a servis jezírek. Kromě toho také stavíme mobilní domy. Působíme ve Zlínském a Jihomoravském kraji.
Vše pro zahradu přináší zahradní centrum GARDEN CENTRUM RAIDA Opava
Hledáte spolehlivé zahradní centrum, kde pořídíte vše potřebné pro vaši zahradu? Navštivte GARDEN CENTRUM RAIDA v Opavě. Nabízíme stromky, keře i květiny, ale také hnojiva, květináče a proutěné výrobky. Kromě prodeje rostlin nabízíme zahradnické a floristické služby.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Zahrada, kde se budete cítit jako v ráji
Zahradní jezírko s vodopádem nebo koutek, ve kterém by se daly na grilu připravovat voňavé dobroty. A co vlastní zelenina ze zahrádky? To vše není problém mít. Stačí se obrátit na někoho, pro koho je zahradní architektura srdeční záležitostí.
S produkty Husqvarna půjde práce na zahradě snadno od ruky
Díky moderním technologiím, které výrobce Husqvarna úspěšně využívá u všech svých produktů, je péče o zahradu stále jednodušší, rychlejší, kvalitnější a efektivnější. Na jaře tohoto roku přichází s novými výrobky, které práci na zahradě výrazně usnadní. Ať už jde o motorové pily Husqvarna, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy či foukače na ...
Autorizovaný prodej a servis výrobků Husqvarna
Výrobky Husqvarna, určené pro práci v lese a na zahradě, jsou využívány profesionály po celém světě a patří mezi absolutní špičku v dané oblasti. Firma Jan Holý AGROSERVIS se sídlem v Moravském Krumlově se zabývá prodejem agrotechniky různých značek. Patří mezi autorizované prodejce výrobků Husqvarna a zajišťuje jejich prodej, servis a poradenství.
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.
Pronájem cisterny a kropicího vozu s řidičem pro čištění a údržbu komunikací a silnic
Všechny využívané i méně využívané komunikace či silnice se po nějaké době zanesou a zašpiní. Stává se tak jak vlivem běžného provozu, tak jednorázovým zatížením a znečištěním (např. průjezdem traktorů a těžké techniky, převozu hlíny, kamení atd.). V případě znečištění je třeba zajistit čištění a údržbu komunikací a silnic, aby byl běžný provoz ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Zahradní, balkonové i pokojové rostliny nabízí eshop i prodejna Zahradnictví Petro Mělník
Jaro sebou přináší potřebu sázení zeleně a květin nejen v zahradách, ale také na balkonech, terasách a v interiérech. Zeleň a okrasné květiny patří k oblíbenému sortimentu, který si můžete nakoupit nejen v samoobslužném skleníku, ale také z pohodlí domova díky Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Postaráme se o veškeré zahradnické práce a zajistíme i celoroční údržbu zeleně
Zahradnictví Král už je sice zavřené, ale pořád vám nabízí své služby, které zahrnují zahradnické práce a celoroční údržbu zeleně. Aby byla vaše zahrada, trávník či park jako ze škatulky, stačí zavolat Královy profesionální zahradníky. Ti vědí, jak na to.
Montáž automatických zavlažovacích systémů
Voda je základním stavebním prvkem lidského organismu a nejenom pro lidi je obzvláště důležitá, ale také pro ostatní živočichy a samozřejmě i rostliny, které by bez vody nepřežily. Hlavní náplní firmy AQUASTART spol. s. r.o., je montáž automatických zavlažovacích systémů. Postaráme se i o výrobu a prodej travních koberců.
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
Fóliovníky a pařeniště
Máte vlastní rodinný dům se zahradou? Pak jistě zahradu využíváte také pro účely pěstování vlastního ovoce nebo zeleniny. Na každou zahradu se hodí fóliovník nebo pařeniště. Díky nim budete mít zajištěnou vždy vysokou domácí úrodu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...