Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Zdravotní matrace na míru Praha - přesně podle Vašich potřeb
Zdravý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Největší vliv na kvalitu spánku má nikoliv postel jako taková, nýbrž právě matrace. Investovat do kvalitní zdravotní matrace na míru je tedy opravdu základem. Vyberte si tu nejlepší přímo do své ložnice ze sortimentu tradiční společnosti Eifler s.r.o, která se specializujte na prodej ...
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Nový design kuchyňských dvířek
Máte rádi originalitu? Toužíte po výjimečnosti? Chcete mít domácnost útulnou, hezkou a příjemnou, ale zároveň moderní a stylovou? Pak si můžete vybírat z nejnovějších dekorů kuchyňských dvířek od firmy Trachea a.s. Holešov, které napodobují beton, dřevo a mohou se snoubit s jakýmikoliv dalšími materiály. Kuchyně je srdcem každého domova, a proto ...
Pouze kuchyňské linky na míru splní všechny představy
Pokud chceme, aby naše nová kuchyně splňovala přesně naše představy, je nezbytné nechat si ji vyrobit na míru. Firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK vám tu vaši představí ještě předtím, nežli se pustí do díla. Díky počítačovému programu si ji totiž budete moci prohlédnout v trojrozměrném obraze.
Šatní kovový nábytek pro školy, který vydrží
Každý jistě bude souhlasit s tvrzením, že ve školních zařízeních je zapotřebí opravdu odolného nábytku. V šatnách platí tento názor zřejmě nejvíce. Šatní kovový nábytek firmy TechnoBank vás přesvědčí, že řešení se vždy najde. Dokonce při nízkých nákladech.
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.