Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Odvlhčovače vzduchu Dantherm
Provozujete obor nebo máte práci, která je spojena s vlhkostí? Nyní už ji můžete mít pod kontrolou a to naprosto kdekoliv díky mobilnímu přenosnému zařízení, které se nazývá odvlhčovače vzduchu. Jedná se o dánskou značku Dantherm. S tímto zařízením vždy rychle, přesně a spolehlivě vyřešíte všechny problémy.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Úprava a filtrace vzduchu
Zajímáte se o úpravu a filtraci vzduchu a o další výrobky s tímto tématem spojené? Pak můžete využít velkoobchodní nebo maloobchodní prodej filtrace vzduchu, filtračních vložek, aluminiových filtrů a dalších filtračních elementů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Politika a cíle jakosti Laboratoře validací a měření firmy AIRTECHNIK
Společnost AIRTECHNIK se zabývá technickou pomocí při řešení všech problémů s prostředím a funkcí technických systému. Poskytuje samotnou realizaci projektů, konzultaci, zaregulování vzduchotechniky či dodávky, měření a validace. Laboratoř validací a měření pracuje podle systému jištění jakosti dle aktuálních norem. Díky politice a cílům jakosti ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.
Služby, poskytovány zákazníkům v oblasti klimatizace a vzduchotechniky
Obecně by se dalo říct, že klimatizace nepřivádí venkovní vzduch do budovy. Stará se o výměnu vzduchu již v místnosti. Díky přenosu energie, která se zde provádí, může vzduch různě upravovat a samozřejmě také chladit. Což je to nejdůležitější, proč si chceme klimatizaci pořídit.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Čisté prostory zajistí vzduchotechnika od společnosti Airtechnik
Čistota prostředí je v dnešní době velmi důležitá, zvláště pak v některých zařízeních. Jedná se zejména o zdravotnická a farmaceutická centra, ale také o místa, kde se využívají biotechnologie a přesná elektronika. V takových budovách je obzvláště důležité udržovat pořádek, filtrovat vzduch a dbát zvýšené opatrnosti. S tím vám pomůže společnost ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha