Kamenná dlažba? Kamenictví Daha Nehvizdy vám zajistí tu nejlepší
Kamenná dlažba, kamenná pracovní deska, kamenné krby, obklady či hřbitovní architektura. To vše a další produkty z kamene můžete mít v té nejlepší kvalitě. Stačí se obrátit na naši společnost Daha Nehvizdy. Zabýváme se ušlechtilou i hrubou kamenickou výrobou. Kámen je velmi moderním a stálým materiálem, který má perfektní vlastnosti. Využijte i vy ...
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Hanoka Kladno: Záruční i pozáruční servis garážových vrat
Garážová vrata, brány, průmyslová vrata, sekční, výklopná, sklopná, rolovací, odsuvná i dvoukřídlá vrata. To všechno prodává a montuje firma Hanoka Kladno. Dodáváme také příslušenství, pohony pro garážová vrata i včetně dálkového ovládání a mnohé další. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Neomezené barevné provedení konstrukcí terasových přístřešků
Terasy a balkony už nemusí být jenom šedé nebo jednobarevné prvky na domově, které nijak zvlášť nevyniknou. Terasy i balkony lze jednoduše zastřešit pomocí proskleného zastřešení VITELLO FLEX® nebo VACANZA®. Hliníková konstrukce se nabízí ve všech barvách. I barvy hrají ve venkovním prostředí významnou roli, takže je nepodceňujte a vyberte si tu, ...
Jak vybrat správnou stínicí techniku
Zvědavé pohledy z ulice, ostré slunce nebo večerní světlo pouličních lamp. To všechno jsou záležitosti, které dokážou život pěkně znepříjemnit. Naštěstí existuje perfektní řešení, díky kterému už nebudete muset hledat stín a soukromí ve vlastním domě. Kvalitní stínicí technika od firmy Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se o vše postará.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Úprava a filtrace vzduchu
Zajímáte se o úpravu a filtraci vzduchu a o další výrobky s tímto tématem spojené? Pak můžete využít velkoobchodní nebo maloobchodní prodej filtrace vzduchu, filtračních vložek, aluminiových filtrů a dalších filtračních elementů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Krby a kamna - kombinované sestavy
Stavba krbů a kamen Praha, pod vedením Tomáše Jíry, je společnost, která se zabývá kamnářstvím. Firma navrhuje, dimenzuje a také staví veškeré krby a kamna různých velikostí a druhů. I v této kategorii je nyní na výběr a to hned z několika produktů. Můžete si domů nechat nainstalovat akumulační, sálavá, teplovzdušná a teplovodní kamna, nebo krby, ...
Od školních potřeb, přes kosmetiku až po barvy a laky – Drogerie Poruba
Drogerie je místem, kam člověk jde, když potřebuje nový šampón, barvu na zeď, nejnovější řasenku nebo třeba vybavit pouzdro svých dětí školními pomůckami. Je to místo, kde se dá sehnat prakticky vše, co vy a vaše domácnost potřebujete. Navštivte rozsáhlou Drogerii Poruba, pro kterou je spokojenost zákazníka slovním spojením, které lze vzít opravdu ...
DROGERIE Petr Poruba
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
Krbová kamna nebo kachlové krby příjemně oživí domácnost
Ozdoba, zdroj tepla, zlepšovač nálady – tím vším a mnohým dalším můžou krby nebo kamna být. V důsledku vyvíjení nejnovějších technologií jsme zapomněli, jak moc nám oheň dává. Jsme zajatci doby, kdy musíme neustále někam spěchat a být ve stresu. Změňte to a ještě se zahřejte – pořiďte si kachlové krby nebo krbová kamna od Krby Polách!
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Politika a cíle jakosti Laboratoře validací a měření firmy AIRTECHNIK
Společnost AIRTECHNIK se zabývá technickou pomocí při řešení všech problémů s prostředím a funkcí technických systému. Poskytuje samotnou realizaci projektů, konzultaci, zaregulování vzduchotechniky či dodávky, měření a validace. Laboratoř validací a měření pracuje podle systému jištění jakosti dle aktuálních norem. Díky politice a cílům jakosti ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Výroba a prodej obkladových, štípaných šindelů
Dřevo je materiál, který nepřestane být součástí příbytků a zahrad ani v dnešní moderní době. A nejen dřevěný nábytek, okna a oplocení či altánky a pergoly jsou běžné, ale také dřevěné obklady fasád a střech v podobě dřevěných šindelů. A právě o kvalitní výrobu dřevěných obkladových, štípaných šindelů z různých druhů dřevin a následný prodej se ...
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Firma, která nabízí sortiment instalačního materiálu pro vodu, plyn, kanalizaci, topení a mnoho dalšího
Nabídka opravdu širokého sortimentu nám zajišťuje uspokojení mnoha zákazníků. Jistě si také vyberete z komplexního instalačního materiálu pro rozvod vody, plynu, topení nebo kanalizace. Máme také nabídku domácích vodáren, čerpadel, kompletní zařízení koupelen a WC. Samozřejmostí jsou naše nákladní vozidla, která pravidelně rozváží našim zákazníkům ...
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Zajištění ozvučení a osvětlení je při pořádání akcí velmi důležité
Chystáte se pořádat koncert, konferenci, sportovní událost nebo jinou více či méně veřejnou akci? Ať už budete mít vše do posledního detailu naplánováno, špatné ozvučení a osvětlení může celkový dojem z akce pokazit. Využijte služeb profesionálů, kteří se postarají o kompletní ozvučení i osvětlení akcí různého rozsahu.