Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
GAVES PLOT: Oplocení zahrady i velkého průmyslového objektu
Výběr oplocení je velmi důležitý krok pro zabezpečení vaší nemovitosti. Při koupi totiž musíte zohlednit několik podstatných faktorů, což může být trochu komplikované. Nemusíte ale zoufat, s výběrem plotů a oplocení pozemku vám pomůže společnost GAVES PLOT Znojmo. Představíme vám výhody i nevýhody jednotlivých pletiv, a vy se tak budete moci ...
Zdravotní matrace na míru Praha - přesně podle Vašich potřeb
Zdravý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Největší vliv na kvalitu spánku má nikoliv postel jako taková, nýbrž právě matrace. Investovat do kvalitní zdravotní matrace na míru je tedy opravdu základem. Vyberte si tu nejlepší přímo do své ložnice ze sortimentu tradiční společnosti Eifler s.r.o, která se specializujte na prodej ...
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Odvlhčovače vzduchu Dantherm
Provozujete obor nebo máte práci, která je spojena s vlhkostí? Nyní už ji můžete mít pod kontrolou a to naprosto kdekoliv díky mobilnímu přenosnému zařízení, které se nazývá odvlhčovače vzduchu. Jedná se o dánskou značku Dantherm. S tímto zařízením vždy rychle, přesně a spolehlivě vyřešíte všechny problémy.
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
Pohoda za oknem v každé situaci
Nenarušování soukromí je pro většinu lidí jednou z nejzákladnějších věcí, kterou od svého bytu požadují. Výběrem vhodných okenních rolet si můžete zajistit i mnohem více. Výrobky společnosti STAVONA vytvoří z vašeho bytu útulnou náruč.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Nový design kuchyňských dvířek
Máte rádi originalitu? Toužíte po výjimečnosti? Chcete mít domácnost útulnou, hezkou a příjemnou, ale zároveň moderní a stylovou? Pak si můžete vybírat z nejnovějších dekorů kuchyňských dvířek od firmy Trachea a.s. Holešov, které napodobují beton, dřevo a mohou se snoubit s jakýmikoliv dalšími materiály. Kuchyně je srdcem každého domova, a proto ...
Kvalitní a estetické hliníkové pergoly
V případě, že potřebujete realizovat ve svých prostorách pergolu, požadujte jenom ty nejkvalitnější služby a profesionální přístup. Výsledkem je nejen kvalita, ale také kompletní servis a požadovaný dizajn z kvalitních materiálů. Toto a mnohem více vám poskytne firma HELLA stínicí technika, s.r.o.
Pravou kvalitu poznáte ráno
Od moderního prostěradla očekáváme, že nás bude po celou noc příjemně hýčkat. Kromě toho musí umožňovat snadnou manipulaci při povlékání a také šetřit čas při praní. To vše zajistí jen kvalitní materiály a možnost volby barvy podle vlastního vkusu.
Stožáry veřejného osvětlení do každého města i obce
Nově, snadno a rychle? Obce a města mají díky firmě V. Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s., možnost zajistit nové stožáry veřejného osvětlení a to pomocí jediné firmy, která je schopna zajistit jak dodávku celého stožáru včetně osvětlení, tak také její montáž či jiné opravy a úpravy.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Plastové plotovky
Rodinné domy, novostavby, zahrady ale i moderní firmy, které jsou rekonstruované, vypadají z venkovního pohledu přepychově. Jenomže za půl roku nebo za rok je trápí jedna drobnost, která však kazí celkový dojem. Tím problémem jsou ploty. Ať už použijete sebekvalitnější dřevo, tak vždy zestárne, lak se sloupe nebo se pletivo začne drolit. Proto ...
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Elektroinstalace - základ každé stavby
V současné době je elektroinstalace základním kamenem každého stavení. Bez elektřiny dnes zkrátka nelze žít a na elektroinstalační práce je třeba myslet již při projektování domu nebo bytu. Elektrikářské práce jsou velmi důležité, o to pečlivější by měl být výběr firmy, eventuálně řemeslníků.
Pouze kuchyňské linky na míru splní všechny představy
Pokud chceme, aby naše nová kuchyně splňovala přesně naše představy, je nezbytné nechat si ji vyrobit na míru. Firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK vám tu vaši představí ještě předtím, nežli se pustí do díla. Díky počítačovému programu si ji totiž budete moci prohlédnout v trojrozměrném obraze.
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Dodávka průmyslových vrat – od rychloběžných vrat po protiprůvanové zábrany
Relativně velké stavební otvory, určené pro vjezd vozidel a manipulaci s materiálem, je třeba opatřit kvalitními průmyslovými vraty. Jejich výběrem výrazně ovlivníme průchod studeného vzduchu do interiérů a tím i spotřebu energie na vytápění. Kvalitní průmyslová vrata navíc zabraňují prostupování nečistot do vnitřních prostor, stejně tak chrání ...
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Nepodceňujte výběr kvalitních garážových vrat
Garážová vrata jsou důležitým prvkem, který je lepší nepodceňovat. Jejich účelem je splňovat moderní, estetické, technické, bezpečnostní i kvalitativní požadavky. A zároveň se přizpůsobit přáním i toho nejnáročnějšího zákazníka. S tím vám nejen poradí, ale také zrealizuje firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se sídlem v Telči.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Značková prodejna Braun v Praze
Péče o vlasy, vousy, ústní hygienu či komfort, který potřebujete v kuchyni, vyžadují kvalitní značkové produkty včetně záručního i pozáručního servisu. Pokud chcete nakupovat s jistotou kvality, příznivé ceny a profesionálního přístupu, tak navštivte prodejnu firmy ELPEN-BRAUN v centru Prahy.
Rychloběžná rolovací vrata podle přestav každého zákazníka
Společnost Forte Beroun vyrábí kvalitní, odolná a flexibilní rychloběžná rolovací vrata, na která je stoprocentní spoleh. Díky více než dvacetiletým zkušenostem je firma významným hráčem na evropském trhu s rychloběžnými vraty, ať už se jedná o rolovací vrata, mrazírenská vrata, lamelová vrata nebo další specifická vrata na míru.
Krbová kamna zajistí topení levně a s vysokou výhřevností
Topení dřevem v krbových kamnech přináší celou řadu výhod. Pokud zvažujete, že byste s topením v krbu začali i vy, obraťte se na profesionály. Firma Krby Polách se již 12 let zabývá stavbou krbových kamen. Klientům doporučí vhodný typ krbů i systému vytápění, a to s ohledem na pořizovací i provozní náklady i design.