Čisté prostory – validace, měření i dodávka vzduchotechniky
Pracovní prostory v oblasti farmacie, zdravotnictví, biotechnologie, ale také třeba drobné mechaniky nebo elektrotechniky kladou přísné požadavky na čistotu. Dodávkou vzduchotechniky do tzv. čistých prostor, ale také kalibrací přístrojů a validací vzduchotechniky se zabývá pražská firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace
Kvalitní vzduchotechnika je součástí přísunu čerstvého vzduchu a na jejím výběru hodně záleží. Nejen ventilátory a filtry, ale i kompletní servis je zárukou dobré investice do čerstvého vzduchu. A právě o ten se postará firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Sanitární výrobky, obklady a dlažby
Městec Králové se nachází nedaleko města Hradec Králové. Zde se nachází kamenná prodejna, která nabízí krásný pohled na koupelnové a kuchyňské nábytkové centrum. Obchodní a stavební společnost M&K můžete klidně využít i formou eshopu.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Průmyslová vrata, rychloběžná vrata a vyrovnávací můstky pro nákupní střediska i skladové haly
Potřebujete váš podnik vybavit nakládací technikou, průmyslovými vraty či těsnícími límci? Firma Novaferm je pro vás ideálním řešením. Poskytuje svým zákazníkům veškerý servis – od spolehlivé a včasné dodávky, po montáž a záruční i pozáruční servis. Novaferm svým zákazníkům z České republiky i Slovenska už řadu let dodává vyrovnávací můstky, ...
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Nechte slunce svítit, když máte kvalitní a estetické stínění
Denní světlo a přímé sluneční louče nejsou na škodu, ale když je něčeho příliš, tak to může začít lézt na nervy. Proč si tedy znepříjemňovat den, když můžete přežít se sluníčkem doma i v zaměstnání? Zatím co si bude vesele svítit do vašich oken, vy budete pod ochranou stínění, které vám zařídí společnost Černík s.r.o. z Uherského Brodu.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Bílé zboží známých značek prodáváme a servisujeme v PERFEKT SERVIS
Pračky a sušičky, myčky nádobí, ledničky a mrazáky, trouby a mikrovlnky i varné desky a digestoře. Veškeré bílé zboží a domácí spotřebiče prodává firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.. Kromě toho se ale zabýváme také opravami a servisem spotřebičů v záruce i po jejím uplynutí. Najdete u nás rovněž náhradní díly nebo třeba čisticí prostředky pro údržbu ...
Zatemňovací blackoutové závěsy do vašich oken
Pouliční osvětlení nebo svítání už nemusí rušit ve spánku vás ani vaše děti. Zatemňovací závěsy od firmy Ladislav Daněk (záclony-daněk.cz) pohltí většinu světla a ztlumí odrazy zvuku. Blackoutové závěsy do oken vám naše firma ušije na míru a z kvalitních materiálů.
Záclony - Ladislav Daněk
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Nábytek do škol a šatní skříňky
Hledáte vhodný nábytek do vaší školy? V tom případě se obraťte na společnost Enprag s.r.o. Disponují vlastními webovými stránkami, které jsou zároveň jejich e-shopem. Vašimi požadavky se bude zabývat tým odborníků, můžete navštívit dokonce jejich vzorkovnu nebo požádat o vizualizaci. Prodávají nábytek do škol, lavice, židle, katedry, stoly, ...
Záclony a závěsy, garnýže, horizontální a vertikální žaluzie včetně zaměření a montáže v Praze
Nevíte si rady s výběrem a neumíte správně zaměřit, kolik metrů záclon máte koupit? Žádný problém. Od toho je tu odborná firma Ladislav Daněk z Prahy. Přímo ve Vašem bytě Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu a odstínu, provedeme zaměření a samozřejmě i montáž.
Záclony - Ladislav Daněk
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
Doplňky k oknům a dveřím - parapety, žaluzie, sítě
Hledáte kvalitní doplňky k oknům a dveřím? Zejména žaluzie, parapety nebo sítě proti hmyzu? Společnost Pavel Knězek, s.r.o., která sídlí ve Frenštátě pod Radhoštěm, vám rozhodně může pomoci. Vyrábí vlastní produkty k oknům a dveřím a navíc vám zajistí také odbornou montáž těchto produktů.
Pavel Knězek, s.r.o.
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Hledáte vhodný doplněk do vašeho domova? Máte rádi kovové předměty? Pak se spolehněte na špičkové zpracování kovu Romana Mičky, který se věnuje i uměleckému zpracování.
Z tohoto materiálu se dají vyrobit různé předměty, ať už okrasného charakteru nebo například také praktického. Můžete sdesignovat venkovní prostředí. Na zakázku nebo podle přání zákazníka se dají vyrobit okrasné židle, doplňky, kryty.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Vrata na míru vyrábí firma Forte Beroun spol. s.r.o.
Zakázková výroba vrat je typickým příkladem, jak si s něčím poradit, když potřebujete vyrobit přesně druh jisté věci na míru. Halu máte postavenou rychle, ale co potom, když potřebujete vrata na míru? Tento oříšek řeší právě firma Forte Beroun.
Společnost Z-TRADE s.r.o. – jistota kvality v oblasti svíček, lepidel a dekorací
Společnost Z-TRADE s.r.o. je největším dodavatelem svíček v České republice i na Slovensku. Dále je zástupcem několika renomovaných výrobců lepidel. Díky svým úspěchům mohla zahájit i vlastní výrobu. Obchodním artiklem je také tradiční i méně obvyklá dekorace.