Firma Falkom s.r.o. se každý den naplno věnuje své podnikatelské činnosti
Jako druhé hlavní zařazení je finální dodávka průmyslových úpraven vod pro napájení kotlů nebo jiné průmyslové účely. Další oblasti, ve kterých se denně pohybují, jsou revize, projekty, rekonstrukce, opravy a montáže, výroba a dodávky náhradních dílů, plynofikace kotlů a kotelen a poradenská a obchodní činnost.
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonát - vše nakoupíte pohodlně v naší nové hale
Firma GAVENDA s.r.o. disponuje rozšířeným sortimentem barevných kovů. V oblasti železářství a spojovacího materiálu jsou jedničkami. Zboží můžete zakoupit v jejich nové hale, ta obsahuje mnoho zajímavých výrobků. Firma působí v regionu Opavy a okolí, takže i v této oblasti najdete speciální prodejnu se spojovacím a dalším materiálem. Konkrétně se ...
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Výkup barevných kovů a železa u JM - KOVY  za výhodné ceny!
JM - KOVY s.r.o. nabízí nejen komplexní služby v oblasti výkupu kovového odpadu a jeho ekologického zpracování, ale i pronájem kontejnerů pro ekologickou likvidaci odpadu, prodej starého hutního materiálu, demontáže a odkup konstrukčních celků a technický servis v oblasti údržby a oprav strojů, kontejnerů apod.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Tohle je na beton nejlepší krytina
Od střešní krytiny našeho domu většinou chceme opravdu mnoho. Nesmí dům hyzdit, musí být odolná a snadno se pokládat. A pokud je ještě k tomu levná, pak se zdá, že je naprosto dokonalá. U betonové střešní krytiny TERRAN je to skutečně pravda.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Navrhováním a instalováním systémů měření a regulace v oblasti vytápění, chlazení nebo vzduchotechniky, tím se vyznačuje společnost ELMAR group spol. s r.o.
Hledáte v oblasti řídící techniky toho pravého partnera? Pak se můžete obrátit právě na tuto firmu, která se řídí heslem, že každý problém má své řešení. Zajistí kvalitní vzduchotechniku, navrhnou projekt, nainstalují zařízení a provedou i následný servis.
ELMAR group spol. s r.o.
GEALAN ACRYLCOLOR: Okna, která vám zpříjemní život
Okna jsou důležitou součástí každého domu nebo bytu. Nejen že propouštějí světlo a vzduch, ale také ovlivňují vzhled a atmosféru vašeho interiéru. Proto je dobré si vybrat okna, která vám budou vyhovovat nejen z hlediska funkčnosti, ale také estetiky. A právě to vám nabízí GEALAN ACRYLCOLOR, jedinečná technologie povrchové úpravy oken, která ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Podlahové laky, interiérové i fasádní barvy můžete mít v té nejlepší kvalitě
Barvy a laky jsou zapotřebí nejen v interiérech, ale i v exteriérech. Neobejdou se bez nich domácnosti, firmy ani žádné jiné instituce. Naše specializovaná prodejna SILESIA COLOR Ostrava nabízí široký sortiment výrobků z této oblasti. Kvalitní fasádní barvy jsou základem krásné stavby. Spolehlivé podlahové laky a vkusné interiérové barvy vám zase ...
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Podlahy do bytu i domu každé rodiny vyberete u firmy ZAHRADNÍK PARKET Praha 6
Nevíte si rady s podlahou? Rozhodně bychom ji neměli podceňovat, protože podlaha se vybírá na mnoho let dopředu. Podlahy pro každou rodinu, do bytů i domů Vám pomohou vybrat ve společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r. o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
1A TRADE: Okna a dveře pro každého
Okna, dveře, vrata a brány té nejvyšší kvality na jednom místě? Ano je to možné, stačí se obrátit na společnost 1A TRADE. Již řadu let vám poskytujeme kompletní služby na poli provádění a dokončování staveb a nabízíme vám pouze osvědčené a kvalitní výrobky, které něco vydrží. Sháníte extrémně odolná plastová okna a dveře, nebo dáváte přednost ...
1A TRADE, s.r.o.
Výroba betonu - betonové směsi včetně rozvozu domíchávači a čerpání betonu až k vám na stavbu
Dostatek betonu pro každého! Potřebujete zajistit beton na stavbu rodinného domu? Či na výstavbu betonových základů nějaké firmy, haly, průmyslového objektu? V tom případě vás potěší firma Andrla CZ s.r.o. Opava, která má dostatek betonu pro každého. Firma Andrla je, kromě jiného, také betonárna, takže si vyrábí vlastní betonové směsi, které ...
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Kvalitní nátěrové hmoty Akrylmetal od firmy SYNPO na nejrůznější materiály
Hledáte špičkové nátěrové hmoty na kov, plast či sklo? Tak vyzkoušejte lakovací systém Akrylmetal od pardubické firmy SYNPO. Díky svým vynikajícím vlastnostem mají nátěrové hmoty Akrylmetal významné postavení na českém trhu a používají je i přední výrobci automobilů. Nátěry Akrylmetal tvoří rozpouštědlové i ekologické vodouředitelné systémy, které ...
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Spolehlivý partner v oblasti sanace železobetonu, hydroizolace a maltoviny
Jejich sortiment zahrnuje materiál pro sanaci betonu, sanaci železobetonu, hydroizolaci, sanační omítky, průmyslové podlahy, tmelení, těsnění, injektáž a další druhy speciální maltoviny. Jsou také členy několika sdružení a držiteli nejrůznějších certifikátů ISO.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Základem pohodlného bydlení je podlaha
S jednou částí vašeho interiéru se setkáváte nejčastěji. Ať už sedíte u stolu, večer v křesle, nebo si právě chystáte něco dobrého v kuchyni. Jste v neustálém styku s vaší podlahou. Proto je to věc, která musí splňovat i ty nejnáročnější podmínky.
Podlahy Pavel Kasal
Kvalitní protiskluzové rohože pro interiéry i venkovní použití
Protiskluzové rohože slouží pro odstranění hrubých nečistot i jako ochrana před úrazem a poškozením majetku ve veřejných prostorách. Vyrábí se jak pro použití v interiéru, tak i jako venkovní rohože sloužící například pro zatravnění namáhaných ploch. Firma Anděl CZ dodává pestrý sortiment protiskluzové ochrany a poradí s výběrem na základě ...
Anděl CZ, s.r.o.
Šnekové a kuželové převodovky, transformátory, axiální ložiska i technické plasty skvělé kvality
Sháníte transformátory, převodovky, technické plasty, a podobně? Obraťte se na nás. Firma STAPI – Stanislav Pípal, s.r.o., nabízí kvalitní a precizně zpracované produkty z oblasti plastů, transformátorů, ložisek, převodovek a dalších výrobků.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Jarní obnova nátěrů po zimě – dřevo, kov, beton
Ať už pro soukromé využití nebo profesionálně, každý využívá různé druhy nátěrových hmot a dalších produktů z této oblasti. Proto zajisté uvítáte nejen samotný prodej, ale také poradenství, tónování a další servis, který vám poskytne firma SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Spojovací materiál – šrouby do plechu, dřeva, betonu
Kvalitní spojovací materiály a kotevní technika patří k žádaným produktům všech řemeslníků, pokrývačů i stavebních firem. Aby vaše střecha držela pevně na svém místě, zajisté uvítáte široký sortiment těchto produktů a služeb, které vám zajistí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
PVC panely navždy vyřeší problém s opravami průmyslových podlah
Rozebíratelné zátěžové průmyslové podlahy od firmy PODLAHY Liška s.r.o. jsou ideálním řešením rekonstrukce nebo opravy podlahových ploch v malých i velkých provozech. PVC panely lze instalovat na jakýkoliv povrch bez lepení a bez nutnosti přerušení provozu po dobu montáže.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dodavatel spojovacích materiálů - Kutná Hora, Kolín
Prodejnu spojovacích materiálů můžete najít u Kolína, konkrétně se jedná o pobočku v Kutné Hoře, firma Ivana Košátková. Hledáte partnera v oblasti spojovacích materiálů? Šrouby, matice, podložky, tesařské kování, nýty, nýtovací kleště, hřebíky to vše a ještě mnohem více najdete právě zde.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Betonárna Středočeský kraj
Potřebujete zajistit beton na stavbu? Stavíte dům a sháníte ve Středočeském kraji spolehlivou firmu, která by beton dodala? Nebo naopak potřebujete beton pro podnikání nebo svou firmu? V tom případě se můžete obrátit na společnost, která se nazývá Betonárka Kolín.
DK-ELVIS: Autorizované metrologické středisko pro ověřování elektroměrů
Ověřováním měřidel elektrických veličin se zabývá autorizované metrologické středisko společnosti DK-ELVIS s.r.o.. V dubnu 2016 nám Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví udělil autorizaci pro ověřování indukčních a statických elektroměrů. Potřebujete ověření svých měřidel? Obraťte se na naše metrologické středisko.
DK-ELVIS s.r.o.
Specialista na prodej keramických, velkoplošných fasádních desek a obkladů na provětrávané fasády
Provětrávané fasády patří mezi moderní řešení tepelně-izolačních vlastností, které dá domu či budově nový šmrnc a prodlouží jejich životnost. Slouží jako náhrada klasického řešení zateplení polystyrenem a přináší mnoho výhod a kvalit. A o takovou kvalitu fasádních obkladů se postará firma G Import spol. s r.o.
Kvalitní dřevěná okna a dveře vyrábí BARAN – FMB Opava
Přejete si nová dřevěná okna nebo dřevěné dveře? Obraťte se na firmu BARAN – FMB spol. s.r.o. Opava. Jsme specialisté na výrobu moderních a kvalitních oken a dveří. Dřevěná okna a dveře vám přinesou do života více kvality, a to díky jedinečnosti, síle, kráse a funkčnosti materiálu. Buďte šetrní k životnímu prostředí a zůstaňte ve spojení s ...
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Vinylové podlahy a PVC v rolích Gerflor v nabídce BOMA PARKETU, Praha
Pokud se na vinylové podlahy podíváme obecně, tak mají mnoho výhod. Unikátní patentová technologie umožní, že se tyto podlahy plnohodnotně přizpůsobí a zakryjí jakékoliv nedostatky povrchu. Propojenost vinylových podlah Gerflor s textilní podložkou umožní snížení přenosu hluku, ale také velice dobrou tepelnou izolaci.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy