Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Zakázková výroba elektroniky v Plzni
Máte specifické požadavky na elektroniku? Musí splňovat vaše přání nebo požadavky zákazníků? Potřebujete nechat vyrobit speciální kabely pro některá zařízení? Naše služby jsou vám k dispozici. Jsme firma DURANGO electronic s.r.o., která se specializuje na zakázkovou výrobu elektroniky. Vyrobíme plošné spoje či jakýkoliv jiný kabel.
DURANGO electronic s.r.o.
Hliníková střešní krytina TORNERO – krytina, která nezklame
Přemýšlíte, že vyměníte starou střešní krytinu za novou? Vyzkoušejte výhody hliníkové střešní krytiny TORNERO. Tato moderní krytina vaši střechu spolehlivě ochrání. A vy už se nebudete muset obávat rezivění, zatékání vody nebo popraskání tašek. Spoléhejte na hliníkovou střechu od prodejce SALVATOR střechy s.r.o.
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Betonové výrobky vysoké kvality pořídíte u firmy HB beton
Betonové rošty do stájí pro prasata i skot, dlažby, stropní desky, skruže, silážní jámy a další betonové výrobky. To vše vyrábí a dodává firma HB beton s.r.o. se sídlem v Jindřichově Hradci. Na trhu působíme od roku 1991 a své produkty dodáváme jak v tuzemsku, tak i po celé Evropské unii.
HB beton, s.r.o.
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Vinylové podlahy
Možná si říkáte, že nová podlaha stojí moc peněz, že je složité vybrat si typ podlahy a časově náročné je i její vybudování pomocí vlastních sil. Jenomže pokud na to máte odborníka, tak to není vůbec složité, protože s výběrem vám velice rád poradí. Zajistí také kompletní realizaci podlahy od dodání přes vybudování a také obstará tu nejlepší ...
Plastové plotovky
Rodinné domy, novostavby, zahrady ale i moderní firmy, které jsou rekonstruované, vypadají z venkovního pohledu přepychově. Jenomže za půl roku nebo za rok je trápí jedna drobnost, která však kazí celkový dojem. Tím problémem jsou ploty. Ať už použijete sebekvalitnější dřevo, tak vždy zestárne, lak se sloupe nebo se pletivo začne drolit. Proto ...
Dřevěná okna a dveře vítězí nad plastem v mnoha ohledech
Ačkoliv mezi lidmi stále panuje obecný názor, že plastová okna jsou jednoduše modernější a kvalitnější než ta dřevěná, začíná se ukazovat, že opak je pravdou. S moderními technologiemi a odborným zacházením s dřevěným materiálem vznikají kvalitní dřevěná okna, která v mnoha ohledech předčí ta plastová. Své by o tom mohla říci firma HON-okna, ...
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Prodej paliv, uhlí a koksu v Třebíči na Vysočině
Třebíčské uhelné sklady pod zkratkou T.U.S. s.r.o. nabízí nejširší sortiment uhelných paliv v této oblasti. Za levné peníze zde pořídíte uhlí hnědé, černé dokonce i kovářské, brikety německé, koks, palivové dřevo a to formou dlouhého i kráceného. Samozřejmostí jsou také dřevěné brikety. Mezi jejich další produkty se řadí stavební písky betonářské ...
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
TOPAS - čistírny odpadních vod
Komplexní řešení čištění odpadních vod nabízí firma TopolWater, s.r.o. Tato společnost vyrábí kontejnerové čistírny TOPAS. Výroba se uskutečňuje v Čáslavi, odkud firma pochází. Mají vlastní originální řešení a speciální technologické řešení, které je chráněno patentem.
Elektrické topné systémy a podlahové vytápění
Při stavbě nového objektu nebo rekonstrukci současného je důležitou součástí také řešení vytápění. Můžete si vybrat z různých možností topných systémů a také moderní podlahové vytápění, které vám poskytnou nejen zdroj tepla, ale také šetření výdajů. O veškerý komfort v oblasti vytápění se postará firma VETRA-Jiří Tetour z Liberce.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Nábytkové hrany ABS
Každý jistě moc dobře známe problém s nábytkem. Nejvíce na nábytku trpí hrany, které se častým používáním mnohdy odlepují, drolí, lámou nebo roztřepují. Jakmile se takováto hrana ulomí nebo odštípne, vidíte pod ní nevzhledné dřevo, často v podobě jakési „překližky“, a snadno se to nedá opravit. Přilepením se vše ještě zviditelní a zkazí úplně. ...
Podzemní plastové sklepy
Sklepy jsou nedílnou součástí domácností. Ušetří spoustu místa v domě a zajistí prostředí pro skladování všeho. Každý si pod tímto pojmem představí tmavou chladnou komoru, do které se nakonec bojí i vejít. Vaše představy a předsudky okamžitě zažene zcela jiný pohled na sklepy. Nemusí se totiž jednat pouze o tmavá místa v suterénu domu, ale o zcela ...
Pronájem mobilních toalet, wc - pobočky Lovosice, Přerov, Příbram
Potřebujete zajistit sportovní nebo kulturní akci? Staráte se o spokojenost města nebo naopak pracujete na stavbách? Všechny tyto oblasti mají něco společného. Ano, jsou to samozřejmě toalety. Kam v takovém případě jít? Zajištění každé kulturní akce vyžaduje zejména zabezpečení formou záchodu. Proto společnost WC Servis s.r.o. zajišťuje mobilní ...
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.