Navíjení a převíjení elektromotorů (Brno, Znojmo, Pohořelice)
Firma ELMOT – Vašuta Milan, je specialistou v oblasti oprav elektrického nářadí, elektromotorů a čerpadel a provádí také revize těchto zařízení. Firma vznikla již v roce 2001 a za dobu své působnosti získala cenné zkušenosti. Čekat můžete vstřícné jednání, expres dodání a vysokou spolehlivost.
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.
Nově otevřená prodejna v Havířově - KMB barvy s.r.o.
Hledáte vhodnou barvu do obývacího pokoje? Sháníte jiné barvy a laky například pro účely podnikání? Pro každého řemeslníka i nadšence barev a kutila zde máme připravený široký výběr produktů. Jsme společnost KMB barvy s.r.o., která si pro své zákazníka připravila kompletní nátěrové systémy a barvy pro stavebnictví, dekorativní úpravu interiérů a ...
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Kvalitní svářecí technika a čistící přístroje od předních dodavatelů
Sháníte kvalitní svářecí techniku nebo čistící přístroje? Pak se obraťte na Dirett Ostrava. U nás najdete vše potřebné, s výběrem vám navíc poradí zkušení zaměstnanci. Prodejem to ale nekončí, k dispozici je vám i servis a půjčovna nářadí. U nás najdete vše na jednom místě.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Vybavte svou strojírenskou či stavební firmu kvalitní technikou
Strojírenské a stavební firmy se neobejdou bez vysoce kvalitního a spolehlivého pracovního ručního elektrického nářadí, které je nezbytné pro řádnou výrobu. Olomoucká společnost PRONAR s.r.o působící na trhu již od roku 1998 zabezpečuje těmto firmám veškeré potřebné nástroje, které jsou výrobu zcela klíčové a nenahraditelné.
Dílenský nábytek a dílenské vybavení včetně servisu
Společnost RK - TECH s.r.o. představuje kompletní vybavení dílen. Preferují individuální přístup. Nábytek vyrábí samozřejmě i na zakázku. Vybrat si zde můžete nářadí přesně dle požadovaných výrobních úkonů. Nyní můžete mít dílnu vybavenou podle svých vlastních představ.
Široký sortiment materiálů, nářadí i pracovních pomůcek
Pustili jste se do stavění nebo rekonstrukce a potřebujete nejen veškerý stavební materiál, ale také další příslušenství jako třeba nářadí, pracovní oděvy nebo ochranné pomůcky? Vaše stavba půjde od ruky nejen díky stavebnímu materiálu a příslušenství, ale také díky odbornému poradenství, které vám pomůže vybrat správně. A takové služby včetně ...
Elektrické nářadí Brandýs – prodejna a půjčovna s kvalitním a širokým sortimentem
Hledáte nářadí pro vaši stavbu nebo rekonstrukci? Nebo jste naopak řemeslník, který potřebuje nářadí pro truhláře a tesaře? Pak se nebojte obrátit na kvalitního prodejce. My vám odborně poradíme, pomůžeme s výběrem a máme široký sortiment. Na své si u nás přijdou i malíři a podlaháři nebo lakýrníci.
Za kvalitním nářadím do PRONARU
Pro všechny velkoodběratele, maloodběratele, domácí kutily, velké konglomeráty, zkrátka pro všechny je tu společnost PRONAR. Zabývá se prodejem nářadí, brusiva a měřidel, které využijete jak v domácnostech, tak v průmyslových podnicích. PRONAR sídlí v Olomouci.
Veškeré potřeby na svařování dodává SVARMETAL
Svařovací technika musí být spolehlivá a vydržet i v těch nejnáročnějších podmínkách. Proto je nutné najít si kvalitního dodavatele, kterému budete moci věřit. Od toho je tu společnost SVARMETAL se sídlem ve Skotnici. Nabízíme vám svařovací přístroje od prověřených světových výrobců.
ToBig nářadí Opava: Aku nářadí pro kutily i profesionály
Aku nářadí je mnohdy považováno za méně výkonné a spolehlivé než klasické nářadí na elektrický kabel. Pokud ale poznáte nářadí z prodejny ToBig, zjistíte, že je tato domněnka chybná. Najdete zde totiž aku nářadí pro kutily i profesionály, které je díky novým akumulátorům LiHD svým výkonem i výdrží srovnatelné s těmi připojenými do sítě.
Průmyslové vysavače a kompresory pro náročné provozy
Rozdíl mezi domácím a průmyslovým vysavačem je zřejmý. Průmyslové vysavače jsou vyvíjeny s ohledem na časté používání, vysokou zátěž a výkon. Velký výběr kvalitních průmyslových vysavačů a kompresorů naleznete v prodejně nářadí NAMIO v Prostějově. Ta se zaměřuje na prodej veškerého elektrického i mechanického nářadí a zařízení pro kutily i ...
Společnost NAMIO s.r.o. vám vybaví dílnu potřebným nářadím a stroji, které vám usnadní práci
Nabízí: stroje a zařízení, elektrické a ruční nářadí, svařovací techniku, šroubové a pístové kompresory, pneumatické nářadí, hadice, vysavače, pilové pásy a kotouče, lepidla, dílenskou chemii, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál a vruty do dřeva. Kromě samotného prodeje poskytuje i profesionální broušení nástrojů a půjčovnu tryskací ...
Půjčovna strojů AGROSERVIS Holý: Stroje a nářadí bez výdajů na údržbu a opravy
Ať už jste kutilové, řemeslníci či velké stavební firmy, bez nejrůznější techniky a strojů se neobejdete. Pořízení všech potřebných strojů je však finančně nákladné, stejně tak jejich údržba. Výhodnější je si stroje a nářadí zapůjčit. Umožňuje to firma Jan Holý AGROSERVIS – půjčovna zahradní techniky, strojů a nářadí v Moravském Krumlově.
Novinky v nabídce společnosti Okentěs, spol. s.r.o. pro rok 2016
24 let na trhu pod logem Okentěs – v letošním roce již ve vlastních prostorech! Naše společnost obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na www.okentes.cz a www.okentes.sk s možností objednání v e-shopu. Během ...
Brusivo, brusné nástroje a materiál, to je TECHCENTRUM
Potřebujete brusivo k sobě do domácí dílny nebo chcete brusným materiálem vybavit svou firmu? V obou případech se obraťte na firmu TECHCENTRUM Česká Třebová. Nabízíme kvalitní brusivo a veškerý brusný materiál. Prodáváme nejrůznější brusky, brusné kotouče a další nástroje té nejvyšší kvality.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
Milan Milichovský – MAT prodej i servis výrobků Husqvarna
Zahradní a lesní technika Husqvarna patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co můžete na trhu se sekačkami, pilami a dalším sehnat. Kde ale produkty značky Husqvarna sehnat za rozumnou cenu? Obraťte se na společnost Milan Milichovský – MAT. Jsme autorizovaní prodejci této značky. Nabízíme tak výhodný prodej, ale i servis veškeré lesní i zahradní ...
AKU nářadí – současný trend pro profesionály i kutily s mnohými výhodami
Zatímco v minulosti bylo AKU nářadí považováno za praktické, ale nevýkonné, díky moderním technologiím a bateriím s velkou kapacitou je dnes vše jinak. AKU nářadí se z hlediska výkonu vyrovnává klasickým elektrickým nářadím, navíc vyniká praktičností, dlouhou výdrží, univerzálností i flexibilitou.
KVP servis s.r.o.
Fabory - Váš specializovaný partner v oblasti spojovacího materiálu
Garantujeme zkušenosti, nejvyšší kvalitu produktů, zákaznicky orientovaný servis a odborné poradenství. Náš tým 1500 odborníků na spojovací materiály pracuje na více než 75 místech v 16 zemích celého světa. Navštivte prosím www.fabory.com a najděte si svoji nejbližší adresu Fabory. Naše webové stránky vám nabízí kompletní sortiment on-line tak, ...
Barvy, nátěry a tmely - specializovaná prodejna Ostrava
Hledáte-li kvalitní a odolné fasádové barvy, ať už v neutrálních tónech, nebo naopak odstínech, které zaujmou na první pohled, nebo chcete vymalovat interiér novou barvou, vyplatí se navštívit specializovanou prodejnu s barvami. Nebo potřebujete nářadí, se kterým se vám bude snadno malovat? To vše najdete ve specializované prodejně KM Barvy.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Kde koupit ruční a elektrické nářadí pro profesionální i hobby použití?
Ať již patří mezi šikovné kutily nebo profesionální řemeslníky, jistě potvrdíte, že bez kvalitního nářadí prakticky nelze pracovat. Kvalitní ruční i elektrické nářadí je základem každého amatéra i profesionála. Míst, kde nářadí a potřebné vybavení sehnat je dnes víc než dost. Pokud se však chcete spolehnout na to, co kupujete a současně zavítat ...
IVK, s.r.o.
Domácí, chovatelské i zahradnické potřeby od firmy Zahradní technika Omelka
Sháníte kvalitní vybavení pro domácnost a zahradu? Vše pořídíte u nás. Zahradní technika Omelka, to jsou domácí potřeby, ale také chovatelské potřeby, ruční nářadí nebo zahradnické potřeby. Najdete u nás opravdu široký sortiment, ze kterého si vyberete vše pro svou domácnost.