Ložiska, lineární vedení, řemeny a další produkty nejvyšší kvality
Sháníte strojírenské komponenty, jako jsou řemeny, kuličkové šrouby, ložiska, lineární vedení, kruhové vodící tyče a další? Obraťte se na společnost COROLL s.r.o., která je u nás výhradním distributorem špičkových výrobků předních světových producentů. Bohaté zkušenosti, odborníci v oboru a využívání moderních metod firmě přináší úspěchy a ...
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Průmyslové centrální vysavače Beam Electrolux
Roman Rozsypal – EKOELEKTRO je firma, která poskytuje zastoupení pro celou Moravu, co se týče centrálních vysavačů. Centrální vysavač Beam Electrolux znamená vysokou kvalitu a zajištěné veškeré služby.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kvalitní nátěrové hmoty Akrylmetal od firmy SYNPO na nejrůznější materiály
Hledáte špičkové nátěrové hmoty na kov, plast či sklo? Tak vyzkoušejte lakovací systém Akrylmetal od pardubické firmy SYNPO. Díky svým vynikajícím vlastnostem mají nátěrové hmoty Akrylmetal významné postavení na českém trhu a používají je i přední výrobci automobilů. Nátěry Akrylmetal tvoří rozpouštědlové i ekologické vodouředitelné systémy, které ...
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Rodinné bazény, které si zamilujete - to jsou bazény Desjoyaux
Nový bazén od společnosti Bazény Desjoyaux bude nabitý rodinnou atmosférou. Může pro Vás být obývacím pokojem, knihovnou, hernou, masážní místností, tělocvičnou, jídelnou i místem pro večerní posezení s přáteli - zkrátka prostorem, který si zamilujete! Tuto lásku již zakusilo více než 202.000 rodin z 5 kontinentů!
Spolehlivý partner v oblasti sanace železobetonu, hydroizolace a maltoviny
Jejich sortiment zahrnuje materiál pro sanaci betonu, sanaci železobetonu, hydroizolaci, sanační omítky, průmyslové podlahy, tmelení, těsnění, injektáž a další druhy speciální maltoviny. Jsou také členy několika sdružení a držiteli nejrůznějších certifikátů ISO.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Realitní kancelář Znojmo
Společnost Znojemské reality se může pochlubit důkladným systémem. Tato firma zajistí prodej, koupi i pronájem nemovitosti. Toužíte po lepším a modernějším bydlení? Nebo se musíte přestěhovat z jiného důvodu například finančního? V tom případě se můžete obrátit na zkušeného partnera v oblasti prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí. Mají bohaté ...
Základem pohodlného bydlení je podlaha
S jednou částí vašeho interiéru se setkáváte nejčastěji. Ať už sedíte u stolu, večer v křesle, nebo si právě chystáte něco dobrého v kuchyni. Jste v neustálém styku s vaší podlahou. Proto je to věc, která musí splňovat i ty nejnáročnější podmínky.
Podlahy Pavel Kasal
Revize komínů nechte na odbornících z Frýdlantu nad Ostravicí
Pokud máte na domě komín, neměli byste zapomínat na jeho kontrolu. Nekvalitně zkonstruované či zchátralé komíny totiž mohou způsobit požár. Revize komínů ovšem nemůže dělat jen tak někdo, nýbrž pouze odborně způsobilý člověk s živnostenským oprávněním v oboru kominictví. Pokud potřebujete revizi či vložkování komínů, máme pro vás řešení – obraťte ...
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec
Vzduchotechnika jako zařízení pro úpravu a rozvod vzduchu do budov a místností a její účelem je nasávání venkovního vzduchu a jeho filtrace s následným odváděním vzduchu z vnitřních prostorů. O dodávku vzduchotechniky včetně montáže se postará firma Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
S kácením a přesazováním vzrostlých stromů pomůže firma ZAHRADY HASTÍK
Pokácet nebo přesadit vzrostlý strom může být někdy problém. Veškeré tyto činnosti jsou totiž ošetřeném zákonem. Proto je dobré poradit se s odborníky, kteří nejen, že mají tyto zákony v malíku, ale poradí si i se samotným odstraněním stromu.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zahradní hliníkové pergoly pro ochranu před slunečními paprsky i deštěm
Přemýšlíte o pořízení zahradní pergoly, která je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli, kde budete chráněni před přímými slunečními paprsky i deštěm? Firma Anděl CZ nabízí kvalitní hliníkové pergoly od renomovaných výrobců za výhodné ceny, jejichž montáž zvládne i méně zkušený uživatel.
Anděl CZ, s.r.o.
Kvalitní protiskluzové rohože pro interiéry i venkovní použití
Protiskluzové rohože slouží pro odstranění hrubých nečistot i jako ochrana před úrazem a poškozením majetku ve veřejných prostorách. Vyrábí se jak pro použití v interiéru, tak i jako venkovní rohože sloužící například pro zatravnění namáhaných ploch. Firma Anděl CZ dodává pestrý sortiment protiskluzové ochrany a poradí s výběrem na základě ...
Anděl CZ, s.r.o.
Zastřešení bazénů Desjoyaux bez kolejnic-vyšší komfort a bezpečnost
Bazén s kvalitním zastřešením je investice, která má mít dlouholetou životnost a zajistit veškeré praktické využití, bezpečnost a komfort pro celou rodinu. K tomu patří i dokonalý design. Pokud hledáte firmu, která bazény nejen vyrábí a prodává, ale také myslí na rodiny, firma Bazény Desjoyaux, s.r.o. je vám k dispozici.
Šnekové a kuželové převodovky, transformátory, axiální ložiska i technické plasty skvělé kvality
Sháníte transformátory, převodovky, technické plasty, a podobně? Obraťte se na nás. Firma STAPI – Stanislav Pípal, s.r.o., nabízí kvalitní a precizně zpracované produkty z oblasti plastů, transformátorů, ložisek, převodovek a dalších výrobků.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Kvalitní střechy pro veškeré stavby zařídí firma STŘECHY Reiner, s.r.o.
Každému je jistě hned jasné, na co střechu v domově potřebujeme. Aby nám nekapalo do jídla, je nezbytné mít kvalitní střechu, kterou ani silný vítr neodvane. Střecha patří k základnímu a nesmírně důležitému bodu každého domova a to nejenom domova, ale v podstatě každé budovy. Firma STŘECHY Reiner, s.r.o. se zabývá klempířskými prácemi již po mnoho ...
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Motorové kolečko od firmy Zdeněk Vorlický, stavební stroje usnadní přepravu materiálu
Stavíte a potřebujete přepravovat materiál? Obraťte se na firmu Zdeněk Vorlický, stavební stroje. Od roku 1993 se zabýváme dovozem, prodejem, servisem i pronájmem malé stavební mechanizace, ručního nářadí a podobně. Jistě vás zaujmou například naše motorová kolečka.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Jarní obnova nátěrů po zimě – dřevo, kov, beton
Ať už pro soukromé využití nebo profesionálně, každý využívá různé druhy nátěrových hmot a dalších produktů z této oblasti. Proto zajisté uvítáte nejen samotný prodej, ale také poradenství, tónování a další servis, který vám poskytne firma SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Spojovací materiál – šrouby do plechu, dřeva, betonu
Kvalitní spojovací materiály a kotevní technika patří k žádaným produktům všech řemeslníků, pokrývačů i stavebních firem. Aby vaše střecha držela pevně na svém místě, zajisté uvítáte široký sortiment těchto produktů a služeb, které vám zajistí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
Skleněné vitríny vkusně a na míru, to jsou produkty LEKY
Skleněné vitríny vkusně a na míru, to jsou produkty LEKY Víte co spojuje vystavování zboží v muzeu nebo obchodě? V obou případech je vystavované kusy nutné chránit před prachem a odcizením a zároveň stále vkusně prezentovat veřejnosti. A klíčem, jak splnit oba požadavky, jsou vysoce kvalitní skleněné vitríny od společnosti LEKY. Chtějte špičkové ...
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Žaluzie a rolety nesmí být nebezpečné pro děti
Děti jsou to nejcennější, co máme. Moc rády zjišťují nové informace a objevují svět kolem sebe. Každý známe ten jejich zvídavý dotaz „A proč?“, nebo oblíbené „Co to je?“. Velmi důležité je chránit je před potenciálním nebezpečím, které může představovat běžné domácí vybavení, spotřebiče, nábytek. Bohužel i žaluzie a rolety se mohou stát zejména ...
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Kvalitní klimatizace moderního designu od bbklima99 přináší komfort i úsporu
V parných letních dnech je klimatizovaná místnost opravdová záchrana. Dobu na její pořízení však není radno podceňovat. S příchodem prvních veder totiž už jen těžko seženete firmu s volným termínem. Společnost bbklima99 ze Znojma vám s výběrem vhodné a kvalitní klimatizace poradí právě teď a postará se i o odbornou montáž a servis.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
PVC panely navždy vyřeší problém s opravami průmyslových podlah
Rozebíratelné zátěžové průmyslové podlahy od firmy PODLAHY Liška s.r.o. jsou ideálním řešením rekonstrukce nebo opravy podlahových ploch v malých i velkých provozech. PVC panely lze instalovat na jakýkoliv povrch bez lepení a bez nutnosti přerušení provozu po dobu montáže.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Luxusní nábytek do vašich domovů, který znamená jedinečnost
Zařízení interiéru patří k základním potřebám každého jedince. Co člověk to jiný vkus a v krvi každého koluje touha po individuálním řešení dle vlastních představ. Je skvělé, když se dají představy naplnit a přesně o to se snaží i společnost HOME STYLE s.r.o., která se zabývá novými trendy interiérového nábytku a to nejen v České republice, ale ...
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Jak vybrat kvalitní klimatizaci do domu
Výběr kvalitní klimatizace patří k již základnímu komfortu bydlení. Klimatizace dokáže vzduch nejen ochlazovat, ale také regulovat teplotu a zajistit přívod čistého vzduchu. Co zákazník to jiná potřeba a četnost využívání klimatizace a o správný výběr se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.