Autoservis Dolina: Opravujeme i servisujeme nejen americká auta
Patříte taky mezi milovníky aut? Pak máte možná doma v garáži i vy zaparkovaný americký model vozu. Přestože auta značek Jeep, Chrysler nebo Dodge patří k nejlepším na trhu, nevyhnou se pravidelným servisním kontrolám. A právě od toho tu je Autoservis Dolina.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Autocentrum pro autorizovaný prodej a servis vozů Škoda, Renault a Dacia ve Znojmě
Zajímají vás nové vozy? Hledáte něco nového a neokoukaného? Nebo automobil svých snů? Typ, který ještě nikdo nemá? Chcete být prvním vlastníkem v širokém okolí? Pak se přijďte podívat na nové a přepychové vozy značky Škoda, Renault nebo Dacia.
Hledáte vhodnou autolakovnu? Vše zajišťuje Autolak Krčmář, který působí v Mladé Boleslavi a okolí
Jsme přední smluvní lakovna a klempírna pro značky Fiat, Kia motors a Citroen. Toužíte po novém laku? Pak se nebojte přijet k nám. Čeká vás rychlá a přesná spolupráce. Zakládáme si na kvalitní práci a díky tomu máme zákazníky, kteří se k nám rádi vracejí.
Spoiler, spací kabina nebo další výbava vozidel? Produkty firmy ZAKO nyní s oficiálním zastoupením na českém trhu
Střešní spoiler nebo spací kabina je pro spoustu řidičů neodmyslitelnou součástí vozidla. A proto v naší společnosti TOP Servis - Holan dbáme na to, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší, co se v oblasti doplňků pro nákladní automobily dá sehnat. Ať už hledáte kvalitní a odolný střešní spoiler, klimatizaci, ochlazovač a nebo vám chybí třeba ...
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
ARAVER Vlčnov: Měření geometrie pomocí nového zařízení
Správné nastavení geometrie kol je nezbytné pro bezpečné a jisté chování vozidla. Nechte si geometrii kol nastavit v provozovně firmy ARAVER CZ s.r.o. ve Vlčnově. K měření geometrie a jejímu seřízení zde od nového roku používáme jedno z nejlepších zařízení současnosti, zařízení VAS 6292 značky Hunter Hawk Eye.
Autoservis a pneuservis, montáže, revize i opravy
Čas od času nebo pravidelně každý majitel nebo provozovatel vozidla potřebuje řádnou péči a kontrolu v autoservisu. Proto každý hledá spolehlivé řešení s množstvím služeb na úrovni a firmu plnou profesionálů a odborníků. Pokud i vy hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, tak zajisté vám padne do oka společnost Autoopravna Aleš Lengál, Únanov.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Nová Škoda Kodiaq se postará o jízdu vašich snů
Každý nový model vozidla přináší překvapení, které splňuje i ty nejnáročnější požadavky zákazníka. Škoda se rozhodla rovněž splnit přání mnoha zákazníků a přivézt na světlo světa svoje první SUV značky Škoda Kodiaq. Už podle názvu lze soudit, že jde o medvěda, který má sílu, nadzemské vlastnosti a obdivuhodný dizajn.
KTR CR je specialistou na spojky všech typů i hydraulické brzdy
Spojky, hydraulické komponenty, brzdové systémy a hydraulické brzdy. To vše vyrábí společnost KTR už více než padesát let. Na základě znalostí a zkušeností získaných z tisíců aplikací v mnoha průmyslových odvětvích umíme najít technicky nejvhodnější a současně ekonomicky optimalizované řešení pro další nové a speciální aplikace. Nabízíme veškerou ...
Měření emisí ani technická kontrola vás jednou za dva roky neminou
Technická kontrola všech dopravních prostředků na STK je důležitá nejen pro jejich samotného majitele, ale také pro ostatní účastníky silničního provozu. Díky STK budete vědět, zda neohrožujete nikoho na vašich cestách a budete moci bezpečně jezdit. Na STK či měření emisí pro vás zajistíme i ve městě Jablonec nad Nisou, tak přijeďte co nejdříve!
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Kompletní ruční mytí vozidel a motorů, tunelová linka
Denně jezdíte autem a nemáte čas na jeho pečlivou údržbu? Po týdenním ježdění už nevidíte ani přes skla a barva vozidla se mění na pomalu černou? A nejen zvenčí, ale i v interiéru je potřebné udělat pořádek? Veškerou pozornost vám poskytne Automyčka - Jaroslav Doubek v Šumperku.
Plachty, sedačky a ostatní příslušenství na vojenské automobily
Šití těchto součástek se týká historických vojenských vozidel z období 2. světové války. K dispozici máme i specializovanou dílnu, která vyrábí zakázkovou výrobu přímo na míru určitého vozidla.
Nová ŠKODA Karoq u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Chcete zažít vůni novoty a jedinečného pocitu svobody a nezávislosti? Takové a mnohé další pozitivní pocity způsobuje nový model produkce Škoda, a sice očekávaný Karoq. Nové kompaktní SUV, které si zamilujete již na první pohled a které si můžete nejen vyzkoušet testovací jízdou, ale rovnou i zakoupit u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Opravy a modernizace požární techniky nebo repase hasičských vozidel? Požární technika Komet s.r.o. se zaměřuje na vše
Nutný zásah na nic nečeká. Ten přichází velice rychle a v podstatě z ničeho nic. Jakmile nastane závažná situace už nemáme čas něco řešit nebo dolaďovat poslední detaily. Musíme zkrátka jednat, proto si vše musíme dopředu připravit.
PREmobilita – jízda na elektřinu
Automobily, motocykly, kola, koloběžky, tříkolky a další dopravní prostředky v čím dál větší míře využívají ke svému pohybu elektřinu. Obrovskou výhodou tohoto způsobu dopravy jsou minimální náklady na provoz, schopnost všech řešení nabíjet z klasické zásuvky a s tím související prakticky neomezená mobilita. Služba PREmobilita společnosti Pražská ...
Autodoprava, spedice, logistika na jednom místě
Dopravní služby jsou nepostradatelnou součástí dnešní moderní doby. A když nemáte vlastní nákladní vozidlo, tak využijete služby jiné dopravní společnosti. Dopravní, spediční a logistické služby poskytuje také společnost JHT CZ s.r.o., Mladé Buky.
Prodej náhradních dílů na všechny typy vozidel, to jsou Autodíly Čejkovi
Čejkovi v tomto oboru pracují již řadu let a za tu dlouhou dobu neustále rozšiřují svůj sortiment, aby mohli kdykoliv vyhovět jakémukoliv zákazníkovi. Je jedno, jestli tam přijedete ve staré škodovce, nebo třeba ve zbrusu novém bavoráku.
Pneuservis Miroslava Koláře sídlí v Rokycanech
Firma poskytuje osobní přístup a disponuje pneumatikami různého typu. Pneuservis je autorizovaným dealerem značky Barum. Zabývá se prodejem, montáží a opravou pneumatik u osobních automobilů, nákladních a také zemědělských strojů. Zaručuje vždy kvalitní přezutí a poskytuje všechny značky pneumatik.
Autoopravna Chrudim - autoservis a pneuservis pro všechny řidiče
Automobily jsou v dnešní době stále pokročilejší a lépe vybavené. S novými technologiemi ale přichází také nové a složitější opravy. Ve společnosti Autoopravna Chrudim jsme si toho vědomi, reagujeme proto na nové požadavky klientů a náš autoservis a pneuservis nabízí vše od výměny pneumatik, přes opravy a pravidelné kontroly vozů až po opravy ...
STK v Plzni - Technická kontrola a měření emisí vozidla
Bez technické prohlídky a měření emisí vozidla se neobejdete, a to jak proto, že jsou stanoveny zákonem, tak i proto, že jen tak můžete mít jistotu, že je váš vůz v pořádku. Závady na vozidle je třeba včas odhalit a napravit je – jedině tak lze předcházet nehodám způsobeným špatným stavem vozidla. Naše STK Nepomucká v Plzni má dlouhou praxi, léta ...
Kvalitní autoservis vozů všech značek najdete v Petřvaldu
Autoservis, opravy aut, příprava na STK, pneuservis a diagnostika motoru. To je stručný výčet služeb, které poskytuje autoopravna Vladana Veřmiřovského v Petřvaldu. Hledáte-li kvalitní autoservis s osobním a profesionálním přístupem, obraťte se na nás.
Vaše první úspěšné kroky k samostatné jízdě vede autoškola
Toužíte se stát aktivním řidičem, rozšířit svoje profesní uplatnění v oblasti řízení nebo se v ježdění zdokonalit? Vaše ambice jsou namířené správně! Jde o to nejen vlastnit řidičské oprávnění, ale také aktivně jezdit. Vaše první i průběžné kroky vedou přes autoškolu Popelka Hradec Králové.
Přestavby aut na LPG, CNG  a E 85 od firmy HVGAS
Kvalitní materiál, profesionální pracovníci, precizně provedená práce a bohaté dlouholeté zkušenosti. To je to, co z rodinné firmy HVGAS dělá tu nejlepší volbu pro přestavbu vašeho vozidla na LPG, CNG či bioethanol. Ve firmě HVGAS se o vaše auto vždy postarají tak, jako by bylo jejich vlastní.
HVgas - Huvar
Safety Car Liberec je firma, která se zaměřuje na likvidaci automobilů po dopravních nehodách, ale také na servis vozidel, provádí klempířské práce nebo lakování
Abychom jako zákazníci nemuseli hradit opravu, pak máme jednu velkou výhodu, můžeme přijet do firmy Safety Car a ti vyřídí všechno potřebné za nás. Budou komunikovat s jakoukoliv pojišťovnou. Obstarají veškerá jednání a my budeme mít hlavu čistou.
Milan SIHELSKÝ Kolín – přeprava sypkých materiálů rychle a spolehlivě
Přeprava sypkých materiálů vyžaduje zkušeného a spolehlivého přepravce. Přesně takovým je firma Milan SIHELSKÝ Kolín, která na trhu působí už od roku 1991. Zajistíme přepravu nejrůznějších sypkých materiálů, a to písků i kameniv. S naší výbavou okolo padesáti nákladních aut to není žádný problém. Kromě přepravy sypkých materiálů patří k našim ...
Péče o klima ve vašem voze – Autoklimatizace
Klimatizace v autě přispívá k pohodě řidiče i ostatních cestujících a tím mimo jiné zvyšuje bezpečnost provozu na silnicích. Řízení vozidla patří mezi činnosti, které vyžadují maximální soustředění a se vzrůstající teplotou se pozornost velice rychle vytrácí. Stejně jak by bylo nemyslitelné jezdit v zimě v nevytopeném vozidle, totéž platí o ...