Jak řešit a předcházet problémy s ČKP – Česká kancelář pojistitelů
Pokud jste vlastníky starého či nepojízdného vozidla nebo máte s vozidlem jiné úmysly, je potřebné jej vyřadit z provozu, abyste se vyhnuli problémům při neplacení povinného ručení, které vám hrozí z ČKP. Svoje služby v oblasti likvidace autovraků vám poskytne Autovrakoviště Kunovice, firma Salvage-UH s.r.o.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Použité autodíly a náhradní díly na vozy všech druhů od autovrakoviště IB – MET
Hledáte náhradní díly na vozidla, sháníte použité autodíly nebo potřebujete využít služby autovrakoviště? Pak se obraťte na společnost IB – MET s.r.o., která provozuje autovrakoviště v okrese Brno-venkov - v Ivančicích, Znojmě, Moravském Krumlově a Pohořelicích.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Opravy výměna autoskel – kompletní péče o vaše autosklo
Výměny, opravy autoskel vám v dnešní době nabídne mnoho servisů. Pokud ale hledáte někoho, kdo nabízí skutečně kvalitní autoskla a jejich výměny, obraťte se na společnost AUTOSKLO TRIO. Jako jediní v okolí veškeré nabízené práce skutečně sami provádíme - na rozdíl od konkurence, která často využívá outsourcingu služeb a jednotlivé úkony si nechává ...
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Jsme specialistou na auto diagnostiku a servis amerických vozů - Chrysler, Jeep, Dodge
Americké značky automobilů jsou u nás stále populární a mají své příznivce, kteří se jich nikdy nevzdají. Značky vozidel jako je Chrysler, Jeep a Dodge můžete nechat odborně opravit ve Zlínském kraji v Autoservisu Dolina. Zaměřují se zde nejen na americké značky automobilů, ale provádí i běžné opravy a autoservis vozů všech značek.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Ekologická likvidace autovraku nově na provozovně v Moravském Krumlově
Máte vozidlo po havárii nebo už váš automobil dosloužil a potřebujete zařídit jeho ekologickou likvidaci? Obraťte se na IB – MET, kde se vám dostane kvalitní péče a osobního přístupu. Bez protokolu o ekologické likvidaci, který vystavíme zdarma, není možné automobil odhlásit z registru vozidel.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Servis nákladních automobilů se nevyplatí podceňovat
Diagnostika vozů je služba, bez které se majitelé aut v dnešní době již těžko obejdou. O to více je potřeba servis nákladních automobilů, které potřebují lidé k výkonu svého povolání. Servis nákladních automobilů Schmitz, ale i servis Panav pro vás zajistí společnost CN Servis, která se tímto oborem zabývá již téměř dvacet let.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Autoservis - dekarbonizace, montáž či revize LPG nebo čištění klimatizace ozonem
Autoservis, pneuservis, montáže, opravy i revize LPG zařízení, čištění klimatizace ozonem, dekarbonizace nebo třeba seřízení geometrie a zajištění karosářských prací včetně lakování. To vše najdete u naší společnosti Autoopravna Lengál, kde se o váš vůz rádi postaráme, ať už potřebujete jen drobné úpravy karoserie, nebo větší opravu vozu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Dekarbonizace v Autoservisu Dolina zachrání motor vašeho auta
Usazeniny motor zanáší postupně a nenápadně. Časem ale mohou způsobit dokonce jeho nenávratné poškození a vám nezbyde nic jiného, než se s motorem rozloučit. Pravidelný profesionální servis, dekarbonizace motoru a čištění filtru pevných částic ale škodám a finančním ztrátám zabrání. Obraťte se proto na Autoservis Dolina Kudlovice u Uherského ...
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Výměna autoskla dokonce i na cestách!
Nezaměřujeme se pouze na Liberecký kraj, ale působíme i v širokém okolí. Montáž skel do osobních a užitkových automobilů provádíme v naší dílně. Samozřejmostí je v takovém případě odvoz zákazníka zdarma.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Ceník autoskel hledat nemusíte – zavolejte naší bezplatnou linku 800 117 556!
Pokud řešíte pojistnou událost a potřebujete co nejrychleji vyměnit autoskla na vašem vozidle, tak se obraťte na servis, který vám umožní rychlé a profesionální jednání s možností opravy či výměny zdarma na pojišťovnu. Naše firma AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. s centrálou v Praze 10 vám poskytne prvotřídní služby.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Polep vozidel ochrání zatěžované části
Vyblednutí laku vozidla vlivem UV záření či poškrábání odlétajícími kamínky či ostrými předměty. To jsou nejčastější nešvary, které se dříve či později projeví na nechráněných částech karoserie a sníží tak estetickou, ale také finanční hodnotu vozu. Polep vozidel pomocí 3D fólií na auto přitom dokáže zatěžované a rizikové části vozu ochránit, ať ...
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Společnost Intermobil s.r.o., to je kompletní zajištění automobilů značky Volkswagen, jejich prodej, opravy, pravidelný servis a další služby
Nyní tato společnost zprostředkovává prodej vozidel ale také veškeré opravy značky Volkswagen. Zajišťují pro vás auta zcela nová nebo také ojetá či předváděcí. Mají vynikající servisní techniku a diagnostiku, takže zajišťují opravy a servis veškerých vozů dokonce včetně pneuservisu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Servis vozů Mercedes-Benz a ostatní služby
Mnohdy ani netušíme, jaké služby máme takzvaně přímo pod nosem. Hledáte kvalitní a spolehlivý servis vozů Mercedes-Benz, se kterým byste byli spokojení? Nebo potřebujete využít služby běžného autoservisu či pneuservisu? V tom případě navštivte Pneu a auto servis Znojmo.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Výměna autoskla – Brno
Autoskla Vacek s.r.o. je firma, která se výměně autoskel věnuje již mnoho let, proto se také mohou chlubit dlouholetou praxí v tomto oboru. Díky nasbíraným zkušenostem Vám vymění autosklo i na počkání expres.
Autoskla VACEK s.r.o.
Dopravní, logistické a servisní služby, tím se představuje firma Sihelský
Firma Sihelsky se od samého počátku zabývá převážením a dopravou volně ložených materiálů. Převáží písek, štěrk, sádrovec nebo hlínu. Díky své vysoké kvalitě a dosažených certifikátů mohou také převážet zemědělské komodity.
Bohatá nabídka prvotřídních vozidel a skvělý servis
Při koupi nového vozidla se skutečně odehrává hodně různých scénářů a otázkou je, jaký automobil by měl být tím pravým. Je pravdou, že stále platí, že Škoda Auto je dlouhodobě největší českou firmou, která má bohatý výběr jak pro jednotlivce, tak rodiny s dětmi.
Autosalon AUTO TOMAN Havířov – vozy Škoda
Kompletní služby pro motoristy v té nejvyšší kvalitě – to nabízí AUTO TOMAN Havířov. Jsme autosalon s dlouholetou tradicí. Pořídíte u nás nové i ojeté vozy Škoda Auto, skútry i motocykly. Nabízíme ale také servis vozů, plnění klimatizací, karosářské a lakýrnické práce nebo zprostředkování úvěrů.
Autovrakoviště s ekologickou likvidací vozidel
Neprošli jste STK nebo máte vozidlo zcela na odpis? Takové vozidlo již na silnice nepatří a zbavit se ho můžete zcela jednoduše. Autovrakoviště Kunovice se již od roku 2010 stará o likvidaci takto odepsaných vozidel. Jistě oceníte, že vám zdarma vystaví potvrzení pro odbor evidence motorových vozidel, díky kterému vyřadí váš vůz z provozu. V ...
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Výměna čelního skla bez dlouhého čekání od firmy Autosklo servis CZ
Čelní sklo je důležitý bezpečnostní prvek na vašem autě a jeho odborně provedená oprava nebo výměna může znamenat i záchranu života. Autosklo servis CZ zajistí výměnu autoskel u všech typů a značek vozů, rychle a za příznivé ceny na šesti pobočkách v Praze. Montáž, oprava i výměna autoskel je naší hlavní činností už více než patnáct let.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Nenechávejte výměnu pneu na poslední chvíli, využijte služeb profesionálního pneuservisu
S nadcházejícím zimním období čeká každého majitele vozu rutinní záležitost – přezutí pneumatik na zimní. Pneuservisy doporučují svým klientům nenechávat výměnu na poslední chvíli, protože s nadcházejícím zimním obdobím je počet klientů obrovský. Pneu a auto servis Znojmo, fungující již od roku 2003, zajišťuje svým klientům nadstandardní „all ...
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
I pořízení auta z dovozu může proběhnout rychle a bez rizika
Zakoupení auta z dovozu je sice složitější proces, než v případě nákupu v ČR, musíte však vědět, na koho se obrátit. Dovozem aut ze zahraničí se v současné době zabývá mnoho firem, ne každá má však pro toto podnikání dostatečnou kvalifikaci, potřebné zkušenosti a znalost legislativy. Nepodceňujte výběr odborníka na auta z dovozu a obraťte se na ...
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
STK bez čekání? Objednejte se předem a nebudete muset zbytečně sedět v autě a čekat až vás přijmou!
V některých případech jsou STK opravdu plné, takže je vždy lepší, když si pojistíte čas, kdy chcete přijet. Jednoduché objednání vás nic nebude stát a máte zaručené, že nebudete muset čekat dlouhou dobu na to, než přijdete na řadu.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
AUTOCENTRUM NEVECOM Kladno - autocentrum, kde najdete širokou nabídku vozů Škoda, Renault, Dacia
Jak jde o vozy Škoda, Renault nebo Dacia, můžete se 100% spolehnout na AUTOCENTRUM NEVECOM Kladno. Bez problémů si vyberete z nejrůznějších modelů a samozřejmostí je perfektní servis.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Dekarbonizace motorů: co dokáže zanesený motor?
Pravidelná dekarbonizace motoru není žádným marketingovým švindlem. Pokud dekarbonizaci motoru po určitém počtu ujetých kilometrů podceníme, můžeme se těšit na velké nepříjemnosti, které mohou skončit až tím, že se s motorem, ať už benzínovým nebo dieselovým, budeme muset nadobro rozloučit. Karbonové usazeniny v motoru totiž dokážou v tom ...
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Zpracování kovů nebo elektronické komponenty – to je Toyota Tsusho Europe
Ačkoliv je mezinárodní společnost Toyota Tsusho Europe S.A. známá z oblasti automobilového průmyslu, není to zdaleka jediný obor, kterému se věnuje. Své podnikání zacílila i do dalších oblastí a poskytuje mnoho služeb v nejrůznějších oborech a divize má také na čtyřech místech v České republice. Provádíme zpracování kovů, dodáváme produkty a ...
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics